Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın iyi pazarlar kızlarrrr....

cepten adanın yazısını okuyunca heyecan astı beni ya..lamemde hastanede..bence aynı gün gelcek sizin kuzular...
şurda ptesiye ne kaldı zaman su gibi lamem daha dün hamişim dememişmidi ya??? acayip heyecanlıyım hayırlısıyla gelsin yeni kuzularımız...

casperımla cepten faceten yazışıyoz sürekli zaten kuzumu dimek eşinde gördü..sizinkide büyüsün bak nekdr çok tatlı olcek..zate tatlı ama eli yüzü bi otursun tadından yiyemiceniz :))

ela kuzuyu doyurdum altını aldım geri uyudu..şinci bende yatıcam çamaşır vardı onları asayım dedim havada harika bi serinlik var balkondan izliyesim geldi dışarıyı...

bu arada burayı ihmal etmeyin kızlar bi avuç kaldık yazanlar..bebesi olmayan garuların işi neyse yazsanıza nan ben heryere yetişiyom walla bak dün cam bile sildim :)))

hepinizi çok öptüm..Rabbim lameme ve adama yardım etsin güzel haberlerini alırız işllhhhh...

günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....

bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...

ballllll canım benim Allah razı olsun...
lamenin de yar ve yardımcısı olsun,yarın kavuşuyor hayırlısıyla süt kokulusuna,darısı bana,organiğe,kelebeğe,brcğe...

kızlar iyi akşamlar...
bugün öğlen pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...

ballllll dediğin oluyor sanırım cnm...oğluş pazartesi mi gelecek ne

günaydın kızlar iyi haftalar...

lamem 9 gibi hastaneye yatıyor dualarınızı esirgemeyin olurmu..nasipse öğlen olmadan gelir incimiz

adacım doğumgünün kutlu olsun,hadi hayırlısı cnm seninde nişanın gelmiş ne güzel normal doğum olcak demek dualarımız seninle bakalım hangi kuzu önce gelicek..güzel haberleriniz bekliyoruz...

fazla duramıcam kızlar ev kaçıyo dün bizde piknikteydik elimi bişeye sürmedim bide eşim taze fasulye alıyodu pazardan kışlık yapıyım diye 5 kilo alcam dedi aç gözlü ben 10 kilo al dedim..anamm düşünemedim okdr çok olucağını yer gök fasulye şaştım kaldım :)) neyse halledeyim arada uğrarım kuzuda rahat bırakırsa...

Gunaydınlar kızlarrr nasılsınız?

cumartesi pazar bizde piknikteydik:)

adacım nişanon gelmişşş ayy hayırlı doğumlar bugün yarın gelecek desene...

lamemede rabbim yardım etsin güzel haberlerini bekliyoruz onunda

adakız, paşacık geliyor desene, hadi bakalım hem senin paşa, hem lamemin incisi hayırlsıyla sağlıkla gelsinler annelerinin kucağına inşallah, dualarımız sizinle.

günaydın kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum,

bal çok hamarat garusunn maşallahh

lamemle sabah bende konuştum, yakındaki kadın doğum hastanesine geçicek bekliyodu, acaba dedim akşama ziyaret edebilirmiyim bilemedim yarın tekrar diğer hastaneye geçicekmiş bakalım onlar sağlıklı olsunda benim gitmem kusur kalsın

ada cnm hadi gözünaydınn desene bugün yarın sende doğruyonn

sırada sizden sonra kelebek kaldı sonra bennnnn

ömer asafı ve elayı görünce face de bende zaman çabuk geçsin ve bebeğime kavuşma hayallerine kapıldım.Negüzel bir duygu

selam tekrar kızlar

lamemin kardeşiyle görüştüm nst ye bağlamışlar sanırım son kez sonra alıncakmışşşş...ay heyecandan ne fasulye ne ev işi hepsi serili bekliyorummm

kızlar yine görüştüm kardeşiyle kan snuçları çıktı alıyolar dedi....

ay ağlıcam yaa...

elada uyumadı sabahtan beri.....

kızlar merhabalar uzun zamandır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.lameye ve adaya allah yardım etsin sağlıkla sıhhatle bebeişlerine kavuşsunlar darısıda bizlerin başına.bizde 16. haftanın içindeyiz hareketlerini hala hissetmeye başlamadım.bu haftanın sonunda hissederim diye düşünüyorum.haftayada inş. cinseyetini öğrenecez.oğlum olursa adını eymen kızımız olursa daha karar veremedik.aklımda şu isimler var nevgül,elfida ve neval.sizde yorum yaparsanız sevinirim.ben mayıs ayı boyunca evdeydim.kaynanam ameliyat oldu dizine platin taktırdı hem ona baktım hemde büdüşümle güzel vakit geçirdik.kuzum hemen kilo almış.bense hiç kilo almadım aksine 60 dan 56 ya düştüm.ilk hamileliğime benzemiyor.yemek yiyemiyorum.böyle olmasıda hayırlı oldu sanırım yoksa çok kilo alırdım.benden haberler bu kadar.

kızlarr incimiz gelmişşşş lamemde henüz çıkmamıştı ama çıkar birazdan sanırım...
benden bukdr kızlarr..duramıyom gidem fasulyeye dalam :))

nevgülüm hoşgeldin bu arada seninde kuzun büyümüş mşllh sizeee

slm o kadar yoğunumkı şuan bıle iş yapıyom dıye bılıolar
cok acıktım
kahvaltı edemedım zamn yok wc bıle zor gıdıom
yemeğe cıkmadan yazım dedımm

balım haberdar ettığın için cok tşkler
sabah kalkar kalkmaz lame aklımdaydı
Rabbım hayrlı doğumlar nasıp etsınnn

adacım senınde cok yakınnn desene cok rahat gördum senı yalnızz

balım ayrıca senden garu olur bunlardan olmas ne bakıon bunlara senyoğun olmasam yazıp durcamm ama bıldığın gıbı deıl

nevgül h geldın laa
gecmıs olsun kv dene
isim konusunda bişi dıyemem cunku o yönden hıc bı yeteneğım yok kendı bebem olsa aklım karışır ne olsun ne olsun dıyee

bende cok yoğunum başka haber yok bırazda sıkıntılıyımmm
cınnettın gecrcemmm yakında
omzumu ıncıltmışım bıde
2 gündür
hastaneye gtcek zaman yokk yaa
bugunde bı ılaç aldım bakalımm
kremler işe yarmıo

böcük neyin var senin bakıyım ?
bu aralar devamlı sıkıntıdasın paylaş istersen msj at tele
takma kafana böyle ayaaaaaaaaaaaaaaa

tam üstüne basmışımmm
sağol cnmmm
cok gelırse fasılye baaa yolla hazr ayıklanmış paklanmış ohh

böcük neyin var senin bakıyım ?
bu aralar devamlı sıkıntıdasın paylaş istersen msj at tele
takma kafana böyle ayaaaaaaaaaaaaaaa

eşimin işi yüzünden cnm nollcekk
bıde bugun gecıcı olarak cok yakın bı arkadaşının orada başlıycaktı sabah 8 gece 12 ama napsın mecbur
cocuk kıvırmış
bıde eşim her işine koştu onun
yazıklar olsun dedım
onada sinirlendımm
eşime dedım bıdaha onunla konuşursan senın kafanı kırarım
yerı geldı kartlarımızı verdık kullandı namıssız
haber gelmıoo
maddı ve manevı cok yoruldum
iş yerı ev hıc bı yer artık bana huzur vermıo
ağlama modundaydımm
öle işte

bu çok güzel bir haber.rabbim hayırlı uzun ömür versin inş.hoşbuldum balım.

ayyy ne güzel haber buuu balcım kaç gibi arasam müsait olur acaba lamecim ?

Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin herkesin kuzusunu inşallah...

ahh canım o girdiği iş çok güzeldi kocanın yaaa keşke hiç çıkmasaydı oradan.
malesef ne geliyorsa en yakınından geliyor..
Allahtan umut kesilmez mutlaka bi yerde vardır kısmeti gecici falan farketmez girsin çalışsın bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…