Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar tekrar aradım lamemi kardeşiyle görüştüm lamem kuzusuyla emişiyomuş herşey yolundaymış sağlıklarıda çok şükürr...herkezi öpüyorum ela ıkınıyo kesin dolduruyo bugün çok yoğunum canımmmmm

Böcük sakın isyan etme,sabret canım

yapcak bişi yok cnm
ben kaç kez dedım cıkma
gıderken kesın olsun cıkarsın
dınlemedı
zaten cok gergınım konuşmuyorumm
kalbını kırarım yoksa onunda değmes
otursun bakalım evde mum gıbınereye kadar
böcük canım benim sabret eminim herşey yoluna girecek.

ınş cnm hergun bı umut ama ınan bende o da kalmadı
eşim her gun bugun aırycaklar içime doğdu dıyo ama bılıomkı kendını kandırıoo
gtcekse gtsın gtmıycekse iş baksın
gecıcı bakıo ama gecıcıde kımse almıoosabredıon dıolar başka bişi bılmıoo karşı taraf türkıyede nasıl gecınılır 1 maaş ev kira kredı şu bu varken bılmıolar

maşallah allah nazarlardan saklasın kuzusuyla sağlıklı sıhhatli bi ömür nasip etsin

herşeyde bi hayır vardır cnm sabret güzel günler yakındır ki rabbim bu sıkıntıları veriyor mutlaka arkasından çok güzel günler gelecek inş. bu arada özel değilse eşin neden yurt dışına gitmek istiyo:44:

ooo hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim kazasız belasız

kızlar nasılsınız???
ben bir tuhafım bir garibim
öyle bir his var ki yüreğimde,kelimelere dökemiyorum...
bugün kontrolüm vardı değil mi,gittim...
dr.ma hemen dün kanamam olduğunu belirttim...
yukarıya çık nst ve çatı/açılma muayeneni yapsın ebe dedi...
çıktım yukarı,yanımda annem...nst de o da vardı...zerre sancı yok...
öyle çıktık oradan sonra ebeye dr.un verdiği kağıdı verdim beni doğumhane yazan kapıdan içeri geçirdi...
o çatal denilen masaya yatırdı...buz kesti her yanım neden bilmem ((
ebe soktu elini,ben bu kadar canımın yanacağını tahmin etmezdim...
Allah Allah bu kadar acımaması gerek falan dedi...neyse elini çıkardı...eldiven kan içinde...bu normal bir nişan gelmesi değil bunu dr.na bildirmem gerek dedi...ben hala ama normal yapabilirim değil mi diyorum...
ebe dönüp kızım,çatı kemiğini normale uygun görmedim,doğum içerde başlamış ama sancın yok,açılman yok...ben dr.na bildireyim o gereğini yapar dedi...
ben bir ağla bir ağla,annem kapıda beni öyle görünce eli ayağı onunda kesilsin o da kötü olsun...halimizi görseydiniz...
sonra indik dr.un odasına,biz gidene kadar ebe bildirmiş zaten durumu...Ada'cım riske atamam böyle bir durumda yarın bebeği alalım...
bunu duyunca ben bir daha ağlamaya başla,yine kötü ol,tansiyonum çıkmış...beni müşahide altına almışlar.....öyle bayağı bir vakit geçmiş hastanede...
anlayacağınız kızlar yarın 11:00 de hastaneye gidiyorum,yatışım yapılacak...
14:00 gibi de sezaryana alınacağım...
hep dua ediyordum Rabbim evladım ve benim için hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin bana diye...
demek ki böylesi hayırlıymış...
hem keyfi 2 hafta önceden yapılan bir sezaryan da değil günü 14 haziran da dolan bir bebekti bu zaten...
şimdi kendimi böyle rahatlatıyorum...
dualarınıza ihtiyacım var bunu unutmayın emi...

ada nasip böyleymiş üzme kendini.Önemli olan senin ve bebğinin sağlığı.Dualarım seninle.Yarın oğluşuna kavuşuyorsun.Son saatlerin bunları düşün heyecanını yaşa

Ahh canım benim, hiç üzme kendini sezaryen öyle korkunç birşey değil, herşey yolunda olsun sağlıklı olunda varsın sezaryen olsun ne fark eder, sütünde hemen gelir hiç korkma sezaryen olunca gelmez falan diye. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ..
ayrıca dirayetli ol, kendine zehir etme bu güzel zamanlarını, bak tek bedende son geceniz, keyfini ç ıkar, yarın kuzun kucağında olacak Allahın izniyle..

boşvercim
pınarcım...

Allah razı olsun kızlar ne güzel söylemişsiniz...şimdi daha rahatım...
yarın kuzumu koklayacağım inşallah...
kısmetse doğumdan sonra haber veririm sizlere de...

Günaydın kızlar...

adacım sakın üzülme sen ve bebeğin sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil..Çok şükür bakacak insanında var Allah kolaylığını verir

Lamecimle konuştum kızlar sesi gayet güzel geliyor..Bebeğide kendide gayet iyi maşallah

canımm hiç üzülme bak negüzel yavruna kavuşuyosun önemli olan bebeğin ve senin sağlığı o yüzden hiççç canını sıkma yavruna kavuşacağın anı düşün:) sağlıcakla al kucağına inşallah çok öpüyorummm

cnm arkadaşların dediği gibi hiç sıkma canını rabbim hangisi hayırlısıyla onu nasip ediyor sen ne kadar diğerini istesende bende çok istemiştim normal doğumu gününe kadar bekledik ama kızım ters geldiği için sezeryana aldılar hem epidural oldum hemen gördüm ve hemen emzirdim kızımı öyle sütün gelmiyo gibi bişey yok sık sık emzirdikçe daha çok geldi zaten bebişim aç olunca hemen emmek istedi öyle bi kapışı vardı ki görülmeye değer sen de yarın bunları yaşıcaksın şimdi sezaryanı falan düşünme o bi şekilde geçiyor hiç bişeyin kalmıyor bence sen bebeğini kucağına aldığın anı düşün onu kokladığın anı düşün

allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin cnm ikinizde sağlıklı sıhhatli olarak hastaneden taburcu olun inş

lameye çok çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

adacım sanırım bu saatlerde sezeryandasın rabbim yar yardımcınız olsun.ayrıca sevineceğine üzülüyorsun haa kızdım sana.allahtan kanaman olmuş ve dr doğumun içerde başladığını anlamış ve seni ve yavrunu riske atmamış.ya anlamasaydı bebek için kötü olabilirdi bu allah korusun.ben ilk doğumumu normal yaptığım halde aman illede normal olsun buda demiyorum valla.ben ve bebeğimin sağlığı için hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsin,evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin o yeter bize.sezeryanmış normalmış hiç farketmez.

Kızlarrr ada kız doğum yapmış paşası 52 cm 3.580 grammış öle dedi sanırım 500 küsürü var ama aklımda kalan o..
ikiside çok iyiler biraz sancısı varmış narkozun etkisi geçiyor tabi...emişiyolarmış:)herkese çok selamı var..

vay be Harika bir haber bu mis kokulu yavrusunu aldı demek kucağına..

vay be Harika bir haber bu mis kokulu yavrusunu aldı demek kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…