Kızlarrr ada kız doğum yapmış paşası 52 cm 3.580 grammış öle dedi sanırım 500 küsürü var ama aklımda kalan o..
ikiside çok iyiler biraz sancısı varmış narkozun etkisi geçiyor tabi...emişiyolarmış:)herkese çok selamı var..
günaydın kızlarrrr
ADA kız sağlıkla mutlulukla büyüt paşanı dün akşama doğru haberim oldu şok oldum...Rabbim onada koklamak nasip etti darısı diğer hamişlerimize işllh...
lamemi arıyamadım dün( ela beni çok yordu dün hiç kimseyi ne gördüm ne görüştüm..süt içmedi ve uyumadı akşama kadar..huymu değiştiriyo anlamadım..salla salla tam yatırıyorum gözlerini açıp bi gülüyo şaka gibiiii hadi tekrar başa sar ( bugünde işllh ananesine aynısını yapmaz..verdiğim sütleri yazıyorum hep saat saat dün nerdeyse normalin yarısını oda zorla içmiş..işllh düzelir kuzum yaaa
sizler naslsınız kızlar????
gunaydın cnm vardır yavrunun bır sıkntısııııı diş için daha erken dımı sıznnn bızm diş donemıde ıstahtn keslmstı sut falan ıcmek ıstemyrduuu amaa ınss duzelırrrr
günaydınnn
lamecim kavuştu inci kuzuya
adada doğurmuş hayırlı uğurlu olsun
sıra bendemi yani çok tırsıyorummmmm :26::26::26::26:
bu arada kızımın odası geldi .... işim çok nasıl yetişcek bilmiyorummmm :26::26::26:
Günaydın kızlar...
bal elaya çok güldüm yerim onu....
ben çok kötüyüm kızlarrsabah hamur işi gibi bişi yedim mafetti beni..hoş ne yesem mafedio zatende...
midem yanıyooo ekşiyooo acı sular geliyoacı su çıkarttım sırf
napcam ben böyle
bal domates peynir zeytin bile dokunuyone yicemki ben yaa
brck hamile misin.
GÜNAYDIN CNMMM
bilmem erkenmi ama biberonu ısırıyo zaten doktor hazırlık dedi işşllh iştahını etkilemez
yuh nan ne garusun daha nerdeyse 2 ay var saraymı döşicen..becerüksüzzz
foto çekte göremmm
günaydın cnm gülünmicek gibi değil kızamıyorumda ona gerçi bazen kızıyorum oyun sanıyo onada sırıtıyoo :))
sana yeme dedik demi yağlı hamur kızartma asitli felan bak noldu şinci..
Böcük hoşgördük cnmmm
güneşim 4.ay çok erken çıkmış yaa..biz 5.ayı doldurcazz işllh geç çıkar..
brck kıyamammm yaa ne zor su bulantıı işi ınan 2yı sırf buyuzden dusnrken tereddut edıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?