Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallah hoş gelmiş sefalar getirmiş bebişi

slm kızlar yazdm yazdm gönderirken bağlantı gitti ya bebisler geldi hOsgwldiler lamecimle konuştum iyilerdi sukur adada sancım var dedi ins hemen çıkarlar hastaneden ayy yazcam bı sürü şey var ama oglum agliyoo kaçtım ben öptüm sizii

gunaydın kızlar lame dogum yapmıs gozu aydın saglıkla buyusun bebısıı ınsss...

ada dun doguma gırecktı haber alan varmı yoksa ben bır msj mı atsam acabaa umarım ıydr ıkısıdeee

günaydın kızlarrrr

ADA kız sağlıkla mutlulukla büyüt paşanı dün akşama doğru haberim oldu şok oldum...Rabbim onada koklamak nasip etti darısı diğer hamişlerimize işllh...

lamemi arıyamadım dün ( ela beni çok yordu dün hiç kimseyi ne gördüm ne görüştüm..süt içmedi ve uyumadı akşama kadar..huymu değiştiriyo anlamadım..salla salla tam yatırıyorum gözlerini açıp bi gülüyo şaka gibiiii hadi tekrar başa sar ( bugünde işllh ananesine aynısını yapmaz..verdiğim sütleri yazıyorum hep saat saat dün nerdeyse normalin yarısını oda zorla içmiş..işllh düzelir kuzum yaaa

sizler naslsınız kızlar????

gunaydın cnm vardır yavrunun bır sıkntısııııı diş için daha erken dımı sıznnn bızm diş donemıde ıstahtn keslmstı sut falan ıcmek ıstemyrduuu amaa ınss duzelırrrr

günaydınnn
lamecim kavuştu inci kuzuya
adada doğurmuş hayırlı uğurlu olsun

sıra bendemi yani çok tırsıyorummmmm :26::26::26::26:

bu arada kızımın odası geldi .... işim çok nasıl yetişcek bilmiyorummmm :26::26::26:

Günaydın kızlar...

bal elaya çok güldüm yerim onu....

ben çok kötüyüm kızlarrsabah hamur işi gibi bişi yedim mafetti beni..hoş ne yesem mafedio zatende...

midem yanıyooo ekşiyooo acı sular geliyoacı su çıkarttım sırf

napcam ben böyle

gunaydın cnm vardır yavrunun bır sıkntısııııı diş için daha erken dımı sıznnn bızm diş donemıde ıstahtn keslmstı sut falan ıcmek ıstemyrduuu amaa ınss duzelırrrr

GÜNAYDIN CNMMM
bilmem erkenmi ama biberonu ısırıyo zaten doktor hazırlık dedi işşllh iştahını etkilemez

yuh nan ne garusun daha nerdeyse 2 ay var saraymı döşicen..becerüksüzzz
foto çekte göremmm

günaydın cnm gülünmicek gibi değil kızamıyorumda ona gerçi bazen kızıyorum oyun sanıyo onada sırıtıyoo :))

sana yeme dedik demi yağlı hamur kızartma asitli felan bak noldu şinci..

balım h geldınnn nasılsınn
ela kuzum nasıll

brck dıkkat et cnm domateste yapar onuda yeme ılaç falan verdıyse onları dene
az az ye
yanı cok zor bılıyorumm
geçen otobuste cok fena bı mıde bulantısı cektım
Allah sızlere sabır versın
her hastalığa dayanırım ama mıde bulantısı benıde mafedıyoo

haydan h geldın
kaç tane beben var
yaş kaç

cnm valla 3 aylıkken faalıytler baslıyorr 4 den sonra cıkrmaya baslıyorlrr bnmkı erkken basladı uzun sure sıkıntı cektıkkk salya ıstahsızlıkk donem donem amaaa sonrada dısler 4.aydn sonra cıktııı yanı bebege gore degısyr tabııı

yenı gelenler hosgeldınız...

brck kıyamammm yaa ne zor su bulantıı işi ınan 2yı sırf buyuzden dusnrken tereddut edıyrm

Böcük hoşgördük cnmmm

güneşim 4.ay çok erken çıkmış yaa..biz 5.ayı doldurcazz işllh geç çıkar..

Böcük hoşgördük cnmmm

güneşim 4.ay çok erken çıkmış yaa..biz 5.ayı doldurcazz işllh geç çıkar..

ya 4 ay bıtmstıııı cıktıı iştee 5 aydaaaa ama erkn baslıyorr yaaa ıste salyaydı ıstahsızlıktı belrtılerr bılmyrm doktr ozmn gıttı dedı dıs faalıytlerı baslms dedımy ok artık oda dedı ama dedı anca cıkr dedııı yınede erkn cıktı sonrada arka arkaya cırkdı hepsını bır bırde cıkmadı 2 ser 3er cıktı zorlandık baya bızz aslnda hersey zamanndaaa iyi

brck kıyamammm yaa ne zor su bulantıı işi ınan 2yı sırf buyuzden dusnrken tereddut edıyrm

mide sorunum dışında şükür bişeyim yok kendimi iyi hissediyorum ama o hepsine bedel
nazlanmıyorum etmiyorum bile hiç ama mafediyo beni
Rabbim kimseye yaşatmasın mide yanması ekşimesi ağzıma geldikçe bulantıya çeviriyo işte...az önce gene zehir çıkardım hala yanıyo halaaa
anneme çektim sanırım...
oda dio saçlanmasın..çocuk 6 aydır saçlanıyor sanki:)kıl yumağı doğacak maşallah:)
bi doğsun totosundan ısırıcam

merhabalar kızlar.
ada kavuşmuş meleğine rabbim analı babalı büyütsün inş.

brck inş en yakın zamanda geçer canım o dönemlerde olur ama seninki fazla galiba.
balım elanın totosunu öp benim için.yerim onu yaa dur daha sana ne oyunlar yapacak.
diğer kızlar nasılsınız.

kızlar benim bu hamilelğimde büdüşümde olduğumdan daha farklı.hiç yemek yiyesim yok.sadece meyve böylö mayhoş yiyecekler yiyesim var.ve 4 ay bitecek 2 gün sonra ben hiç kilo almadım aksine 60 dan 56 ya düştüm.ama çıkarma olayı olmadı hiç çok şükür.kendimide iyi hissediyorum.gerçi havalar ısındı ağırlıkta çöküyo özellikle yemeklerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…