Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck ınan bendee bulantı kusma dısnda turp gıbydım hıcbır rıskım agrım sızım yoktuuu ama o bulantı okdr kotu bişikıı hepsıne bedel..

hosgeldın cnmmmmm ıstahsız oldgn ıcınmı zayıfladın acabaaa amans aglıgınz yerınde olsundaaa

selam kızlar nasılsınız

bebişler üst üste geldi:)

ada Allah analı babalı büyütsün, lame de iyidir inş. sabahdan aradım telefon kapalıydı.Akşama ararım artık.

bu havalarda bi ısındı pir ısındı hee nekaa sıcakk

bilgisayar dondu bütün alıntılarım gitti (

yeni gelenler hoşgelmiş...

ela kuzuyu ekledim albüme face olmıyanlar için....

hepimizin bilgisayarları aynı anda mı bozuldu acep..sayfalar bir karıştı ana sayfaya attı beni

Çağan bebeğe Rabbim uzun ,sağlıcaklı ömür versin..

balcımm :) lamemin sesini hala duyamadım şimdi arıcam ablasını o sanmıştım telefonda benziyo sesleri

bugün doktora gidicem tahlil sonucum çıktı ,içimde kötü his var inşallah psikolojiktir..

lamemin telefonu kapalı zaten tedirgin arıyorum rahatsız edicem die,neyse kapatması daha iyi olmuş uyandırsam üzülürdüm..

aynen bende duyamadım cnm..yani arayıp rahatsız etmek istemedim ama ben hariç herkes görüşmüş :)) şuanda da kapalı zaten :))

içini ferah tut bişi olmaz işllh..güzel haberlerini bekliyoruz cnmmm

aynen bende duyamadım cnm..yani arayıp rahatsız etmek istemedim ama ben hariç herkes görüşmüş :)) şuanda da kapalı zaten :))

içini ferah tut bişi olmaz işllh..güzel haberlerini bekliyoruz cnmmm

inşallah canım, hala iyileşmiş değilim biliyormusun ağrı kesiciyi fitil şeklinde verdi doktor o ağrıyı çok iyi kesti, onun sayesinde geliyorum işe..etkisi geçince yine başlıyor ..bakalım sonuç ne göstericek ve bu sonuç zarar verdimi acaba..

biricik üzüldüm canım sanada inşallah kurtulursun bu durumundan,doktorun ne diyor rahatlatıcı bişeyler ya da şunları yeme gibi perhiz gibi bişi verdimi ? bahsediyorsun dimi durumundan..

bal ben seni ekledim sen onaylamamışsınnn
maşallah rabbim nazarlardan korusun çok güzel bi kız yaaa...
kızlar çok farklı oluyorr...eşimde öyle dio akşam:)biraz bozuldumm hehe:)

Son düzenleme:

cnm veren doktor niye zararlı olsun aklına bişi getirme...rapor vermiyomu doktor az daha dinlen

bal ben seni ekledim sen onaylamamışsınnn
maşallah rabbim nazarlardan korusun çok güzel bi kız yaaa...
kızlar çok farklı oluyorr...eşimde öyle dio akşam:)biraz bozuldumm hehe:)

bakarım cnm dikkat etmedim..sağol cnm amin..
doğsun bak dicenki kız erkek farketmez evlat evlatmış dicen.. ya ben 2.yi bile düşünüyom :)

balcım o kuzunu yicem senin güleç bebeklere bitiyorum yaa böyle hep mutlu olsun gülsün .. maşallah hep mutlu bebek ,mutlu çocuk olur inşallah...

sende hemen büyüttün hele cotur nasıl büyüttü onu hiiiiç anlamadım...onun hamileliliğide ,bebeğini büyütmesi de bana jet hızı geldi ,tabi birde bunu annesine sormak lazım :)

cnm mşllh benim kuzu herşeye kgülüyo..kızıyorum analrmı dudak bükermi diye hiç oralı değil nasıl zaptetçez bilmem :))

contur belki çok gelip gitmedi o arada büyüttü biz farketmedik :))

dicem bakalım iş yerinde zor zaten klima buz gibi e açılmasa hamam oluyor kimseye açmayın diyememki tek başıma değilim odada versin rapor evimde sıcak mıcak dinlenirim..

2. yi düşün tabi..borç harç hiç kalmasın hemen yapın 2. ci de çalışmassın belki kendin bakarsın kuzularına hoş bu bile güzel çok şanslısın valla canım şükret..elin bakıcısına para vericen aklın evde kalcaktı bari böle kıza ver kendin evde kal daha iyi ,çok iyi oldu çok adına çok seviniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…