mide sorunum dışında şükür bişeyim yok kendimi iyi hissediyorum ama o hepsine bedel
nazlanmıyorum etmiyorum bile hiç ama mafediyo beni
Rabbim kimseye yaşatmasın mide yanması ekşimesi ağzıma geldikçe bulantıya çeviriyo işte...az önce gene zehir çıkardımhala yanıyo halaaa
anneme çektim sanırım...
oda dio saçlanmasın..çocuk 6 aydır saçlanıyor sanki:)kıl yumağı doğacak maşallah:)
bi doğsun totosundan ısırıcam
merhabalar kızlar.
ada kavuşmuş meleğine rabbim analı babalı büyütsün inş.
brck inş en yakın zamanda geçer canım o dönemlerde olur ama seninki fazla galiba.
balım elanın totosunu öp benim için.yerim onu yaa dur daha sana ne oyunlar yapacak.
diğer kızlar nasılsınız.
kızlar benim bu hamilelğimde büdüşümde olduğumdan daha farklı.hiç yemek yiyesim yok.sadece meyve böylö mayhoş yiyecekler yiyesim var.ve 4 ay bitecek 2 gün sonra ben hiç kilo almadım aksine 60 dan 56 ya düştüm.ama çıkarma olayı olmadı hiç çok şükür.kendimide iyi hissediyorum.gerçi havalar ısındı ağırlıkta çöküyo özellikle yemeklerden sonra.
selam kızlar nasılsınız
bebişler üst üste geldi:)
ada Allah analı babalı büyütsün, lame de iyidir inş. sabahdan aradım telefon kapalıydı.Akşama ararım artık.
bu havalarda bi ısındı pir ısındı hee nekaa sıcakk
dün de yazdım canım Evlilik yıldönümün kutlu olsun
ayy görmedim canım çok sağolasınn sizinde kutlu olsun geçmiş ama:) geçde olsa kutlamış olayımm
hepimizin bilgisayarları aynı anda mı bozuldu acep..sayfalar bir karıştı ana sayfaya attı beni
Çağan bebeğe Rabbim uzun ,sağlıcaklı ömür versin..
balcımm :) lamemin sesini hala duyamadım şimdi arıcam ablasını o sanmıştım telefonda benziyo sesleri
bugün doktora gidicem tahlil sonucum çıktı ,içimde kötü his var inşallah psikolojiktir..
lamemin telefonu kapalı zaten tedirgin arıyorum rahatsız edicem die,neyse kapatması daha iyi olmuş uyandırsam üzülürdüm..
aynen bende duyamadım cnm..yani arayıp rahatsız etmek istemedim ama ben hariç herkes görüşmüş :)) şuanda da kapalı zaten :))
içini ferah tut bişi olmaz işllh..güzel haberlerini bekliyoruz cnmmm
inşallah canım, hala iyileşmiş değilim biliyormusun ağrı kesiciyi fitil şeklinde verdi doktor o ağrıyı çok iyi kesti, onun sayesinde geliyorum işe..etkisi geçince yine başlıyor ..bakalım sonuç ne göstericek ve bu sonuç zarar verdimi acaba..
bal ben seni ekledim sen onaylamamışsınnn
maşallah rabbim nazarlardan korusun çok güzel bi kız yaaa...
kızlar çok farklı oluyorr...eşimde öyle dio akşam:)biraz bozuldumm hehe:)
balcım o kuzunu yicem senin güleç bebeklere bitiyorum yaa böyle hep mutlu olsun gülsün .. maşallah hep mutlu bebek ,mutlu çocuk olur inşallah...
sende hemen büyüttün hele cotur nasıl büyüttü onu hiiiiç anlamadım...onun hamileliliğide ,bebeğini büyütmesi de bana jet hızı geldi ,tabi birde bunu annesine sormak lazım :)
cnm veren doktor niye zararlı olsun aklına bişi getirme...rapor vermiyomu doktor az daha dinlen
bakarım cnm dikkat etmedim..sağol cnm amin..
doğsun bak dicenki kız erkek farketmez evlat evlatmış dicen.. ya ben 2.yi bile düşünüyom :)
cnm mşllh benim kuzu herşeye kgülüyo..kızıyorum analrmı dudak bükermi diye hiç oralı değil nasıl zaptetçez bilmem :))
contur belki çok gelip gitmedi o arada büyüttü biz farketmedik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?