- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bizim son taksit kızlar...rabbim sizede göstersin...
Sonra patroncumun borcunu ödicez ama o az 10 bin
ben kaynanamla çok rahatımdır arkadaşım gibi çok şükür..
sıkıntı çekmem yanında yatarım uzanırım. ben otururum o iş yapar falan :)
maşallah canım 10 binde biter inşallah hemen.
bizimde öyle bende yatar uzanırım iş yaptırmaz hatta yaptırmadığı için uyus olurum:)
bi salata yapmak istesem elimden alır beğenmiyo gibi
bizimde öyle bende yatar uzanırım iş yaptırmaz hatta yaptırmadığı için uyus olurum:)
Bi salata yapmak istesem elimden alır beğenmiyo gibi
yok cnm ne 2. evihımm olsun 2. eviniz olmuş diğerinin kirası ile ileri de geçinirsiniz.
5 sene bile şimdi bana kısacık geliyor10 yıldı bizim kaldı 9 yıl.
maşallah cnm yaaa allah bizede nasip eder inşallah...Bizim son taksit kızlar...rabbim sizede göstersin...
Sonra patroncumun borcunu ödicez ama o az 10 bin
yok cnm ne 2. evi
kayınpederim için satıldı o ev 5 kuruş para görmedik o evden biz.bitti gitti oranın parası:)
keşke öyle olsaydı..
:
hımm anladım..
yeni bir ev ile yeni krediye başladınız siz..
sağlık olsun da ödeniyor bir şekilde dün hesapladık 17 bin ödemişiz.
ödememiş olsak o kadar asla biriktiremezdik.
bi yerden para falan çıksa da yarıya indirsekdiye kendimi avutuyorum bazen
yok cnm ne 2. Evi
kayınpederim için satıldı o ev 5 kuruş para görmedik o evden biz.bitti gitti oranın parası:)
keşke öyle olsaydı..
Maşallah cnm yaaa allah bizede nasip eder inşallah...
aynen öyle oldu cnmm.biz daha 1.950 ödedik sanırım:)haha
bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
40 GÜN GÜNDE 3-4 KEZ hemide sulu mıçarlar cnm
sen şükret yaza denk geldi kışın üşür eder diye okdr zorki kuş kadr bebeyi paklamak...hep sıcak suda pamuk ıslatıp siliyodum en sağlıklısı o diye ıslak mendiller biyere kdr...
ada kabız oluncada mıçını gözlücen yapsın die:)
nazar değdiricen cnm deme öyle..
hehe :)ayyyy aynı dediğin başıma geldi
dedim Rabbim affet bidaha şikayet etmicem :))) 2 ay çekti kuzum yaaa neyse şimdi tam isabet
melabaaa cnm hoşgeldinnmerhabalar
yanımda kız var yazamıyorum sizi özledim
hehe :)
yerim onun totosunuuuu artık çok sevimli zamanları başlıyo keyfini çıkarıcağın zamanlarr
melabaaa cnm hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?