Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben kaynanamla çok rahatımdır arkadaşım gibi çok şükür..
sıkıntı çekmem yanında yatarım uzanırım. ben otururum o iş yapar falan :)

bizimde öyle bende yatar uzanırım iş yaptırmaz hatta yaptırmadığı için uyus olurum:)
Bi salata yapmak istesem elimden alır beğenmiyo gibi

bizimde öyle bende yatar uzanırım iş yaptırmaz hatta yaptırmadığı için uyus olurum:)
Bi salata yapmak istesem elimden alır beğenmiyo gibi

aynen o evde ben çalıştığım için gidince yada bize gelince otur istersen der.
yine de arada kalkar yardım ederim inşallah hiç bozulmaz bu halimizi seviyorum..

hımm olsun 2. eviniz olmuş diğerinin kirası ile ileri de geçinirsiniz.
5 sene bile şimdi bana kısacık geliyor 10 yıldı bizim kaldı 9 yıl.
yok cnm ne 2. evi
kayınpederim için satıldı o ev 5 kuruş para görmedik o evden biz.bitti gitti oranın parası:)
keşke öyle olsaydı..
Bizim son taksit kızlar...rabbim sizede göstersin...
Sonra patroncumun borcunu ödicez ama o az 10 bin
maşallah cnm yaaa allah bizede nasip eder inşallah...

yok cnm ne 2. evi
kayınpederim için satıldı o ev 5 kuruş para görmedik o evden biz.bitti gitti oranın parası:)
keşke öyle olsaydı..
:

hımm anladım..
yeni bir ev ile yeni krediye başladınız siz..
sağlık olsun da ödeniyor bir şekilde dün hesapladık 17 bin ödemişiz.
ödememiş olsak o kadar asla biriktiremezdik.
bi yerden para falan çıksa da yarıya indirsek diye kendimi avutuyorum bazen

nevgüül çok sevindim canım çok ta özendim valla 1 kız 1 oğlan ne güzel maşallah...

nan geçmişi bitiremedim ne kadar konuşulmuş yarıda bıraktım pess :)

biricik nan, hadi cotur bi derece ben onu anladım biraz çünkü bende başıma buyruğumdur gelemem öle :) ama mecbur olununca katlanmak gerek tabi...ahh anneler keşke çalışmasa

biricik tüm işleri yapçak kadın bir de beğendiğin gibi düzeltçek üstüne birde akşam evine gitçek daha ne istiyon ,şükretsenee :)

ben kendi annemi bile düşünüyorum hep bende kalıcak uzak olduğu için inşallah üzmem onu diye ,
cotur 2 kişi zor ki senin annen deği lAllah kolaylık versin canım,mecbur katlan saygıda kusur etme yine napıcan onlarda sizin için çabalıyor,herkesin düzeni başka sen yap diye değilde dağğınıklıktan rahatsız olmadıklarındandır..

aynen öyle oldu cnmm.biz daha 1.950 ödedik sanırım:)haha

bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerime doğru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
aynen öyle oldu cnmm.biz daha 1.950 ödedik sanırım:)haha

ödeniyor ya başladın mı bitiyor bitecek inşallah

eee erkek çocuğu kollamak lazım nereye işeyeceği belli olmaz

patik hoşgeldin cnmm:)
ya uzaktan öyle geliyoda işte insan bazen sinirleniyor ama haklısınız sanırım

adacım yalancı meme vermiyomusun oğlana?

40 GÜN GÜNDE 3-4 KEZ hemide sulu mıçarlar cnm
sen şükret yaza denk geldi kışın üşür eder diye okdr zorki kuş kadr bebeyi paklamak...hep sıcak suda pamuk ıslatıp siliyodum en sağlıklısı o diye ıslak mendiller biyere kdr...

ne kadar doğru bilmem ama ..
bebek doğumda yuttuğu pislikleri çıkartmıştır ilk haftalar. iyi yani yapması..

hehe :)
yerim onun totosunuuuu artık çok sevimli zamanları başlıyo keyfini çıkarıcağın zamanlarr

melabaaa cnm hoşgeldinn

evt brck çok zevkli olmaya başladı
pazar günleri hep dışarı çıkmaya çalışıyoz oda hava alsın diye ve inan çok zevkli oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…