Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

DİŞ ÖNEMLİ YA
ağrısı resmen beynine vuruyor insanın.
özel diş polk gitseydi ben hiç para vermeden yaptırdım hepsini hiç beklemeden

DİŞ ÖNEMLİ YA
ağrısı resmen beynine vuruyor insanın.
özel diş polk gitseydi ben hiç para vermeden yaptırdım hepsini hiç beklemeden

benımkı azcıkta cocuk mısalı erkekler böle yada babamda böle cunku az bı yere ağrısı aboww
dün gece horul horul uydu benı uyandrdı tee
sabah dişim dıoo
gt dıom yok
en sonunda çemkırdım gıttı:)

tanıdık mıydı senın
benımkıde özel ama adam tabısı alcek gene dolgu kanal tedavısı cekmesı aman dılınden kurtulamda muhım değil

zaten çok yoruluyordun dinlenirsin biraz belkde bebiş gelir sonra çalışacakmısın

çalışıp yorulmayan yoktur bıde evlı olunca evdede yoruluyorsun
yok ablam daha düşünmuyorum
eşim gtcek o gtsın belkı seneye bı eve gırerız eşimin işi olur borç sadece ev kredısı olur o zaman ınş

hatıcee

cnm bi de ben anlatayım isterseniz haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8 akşam 6 ve eve gidip kızı almam 7 sonra kızla bi 10 dk ilgileniyorum yemek yap ye kaldır bulaşık yıka saat 9-10 oluyor sonra kızın uykusu geliyor biraz daha ilgilenip uyutuyorum haftada bi gün iznim var onda da sabah kalk kahvaltı falan onu toparla et öğle oluyor sonra temizlik çamaşır ütü vs. akşam 6 sonra ee yemek yap ye kaldır bi bakmışsın yatma vakti hiç bişey anlamıyorum bu arada kızla ilgilenebildiğim kadarı bide kendime hiç bişi yok ha bu arada şu son on gündür de eltim ailecek bizde kaynımın tayini çıktı ev bulana kadar bizdeler dünde kayınvalidem geldi evin halini siz düşünün nereye yetişceğimi şaşırıyorum zaten günlerden hiç bişey anlamıyorum artık saldım çayıraaa mevlam kayıraaa napiim

slm böcüküm valla geçmişi okudum kaç gündür giremedim de baya mevzular konuşulmuş eksik kaldım tühhhhh

nerelerdeydın senn

aman da aman benimi özledin sennnn

dur anlatayım son bi kaç gündür yaşadıklarımı da amanın de olur mu

şimdik kaynımın tayini çıktı onlar geldiler yaklaşık bi on gündür bizdeler pazartesi günü eltimin kardeşinin karısı yeni doğum yapmıştı al basması deriz halk arasında bilirmisin (gerçi hamişler var korkutmak gibi olmasın ama) ona al basmış hastaneye kaldırmışlar yoğun bakımda kendine gelemedi baya korkmuş o gün onun bir haftalık bebişle uğraştık ama bi görsen anne kuzusu acıktımı aranmaya başlıyorgörsen kıyamazsın çok zor bi gündü çok üzüldük hala da çok üzgünüz eltim hastanede onun başında çocuklar falan da evde üff onlarla ugraşıyorum bi de önceki gün kayınvalidem geldi artı dünde amcamın oğlu kız kaçırmış üfff bide onla uğraş anaaammm daha sayemm mi canımmm benimmm

Son düzenleme:
haticeeeeeeeeeeee sen sayarken ben yoruldum nan,o ne öyle nasıl yetişiyon bunca koşturmaya???
ben de bugün evde eşimle ve çocuğumla kaldım annem kendi evine geçti dün gece gelecekte biraz işleri var neysem anca Çağanımı emzir,altını al-temizle-gazını çıkart-yemek yap ye böyleeeee geçirdim koca günü...

korkuyorum kilo alcem diye hep canım bir şeyler istiyor ((

valla sorma adacım inan gözümü kapatsam bitti gitti bi daha açmıcam hoş zaten zorla açıyom çöp dikcem olmıcak bende nası yetiştiğimi bilmiyom son zamanların en hareketli günlerini yaşıyom denebilir
ohh valla ne güzel daha biraz daha büyüsün yürüsün dillensin bak bakalım koyduğun yerde bulabiliyomusun çağanı

ye ye süt olsun nasılsa sütten kesince fazla yemez zayıflarsın ben hep yedim yedim şimdi fazla kilom kalmadı sütten kestim yemeyi de kestim ama göbüşüm var biraz (çok değil canım azcık kendimi teselli edeyim) o da kalcak sanırım gitmiyo

tahminim doğru çıkmış mantar ..neyse buna şükür.. ve hangi ilacı kullanacağımı ne yapacağımı bile biliyordum yakında doktor kesilicem eşime ne dediysem doktor dedi çıkınca o bile güldü :)

travocort krem verdi,vagi-flora fitil verdi..birde vajinayı sirkeli su ile temizlememi söyledi ki ben bunu okumuştum bir kaç kez uyguladım rahatlatıyor gerçekten ama bebeğe zarar verirmi diye hep kullanmadım dedim en iyisi
doktor teyidlesin hem 10 gün burada olmayacağız tatile çıkıyorum şehirdışında olucam aklım kalırdı iyi oldu....

bebekte hiç bir sorun gözükmüyor şükür, kalp atışını eşimede dinletti
doktor ..böyle yani buna şükür...(ilk kez eşimle gittim çok heyecanlandım :) )

doktor daha kapıdan girince sorun olduğunu anladı ah şu bebeği bir büyütebilseydik dedi gülüştük inşallah daha ne yan etki varsa görmem hiç birini..

bu arada 7+4 gözüküyoruz hala gerideyiz yani inşallah yetişiriz SAT a..

çok geçmiş olsun cnm bende de olmuştu mantar çok rahatsız edici toplumda kaşıntı geldiğinde kendini sıkmaktan helak oluyorsun doktorun dediklerine uyduktan sonra hemen geçiyor bu arada bebiş içinde geride olmasını sorun etme yakalarsın düzenli beslen her besinden al mutlaka hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun inş.

haticee ne hamarat hatunsun maşşallah :)

hamaratlıktan çok bitkin durumdayımmm yoruldum uyumak istiyorummm şimdi eve gitcem umarım kayınvalidem yemek yapmıştır ye kaldır bulaşık falan derken gene dinlemicem yapcak bişey yok koca tarafı surat assan olmaz şimcik hemen laf olur mecburen hamarat oluyosun

canlarım özel sigorta yaptıran var mı hamileliği boyunca ?
öyle daha mı hesaplı olur acaba diyor eşim bir araştırıcaz ,çalışırken istanbulda o hastane bu hastane çok zor testleri devlet yapsın desem...keşke evde olsam yaa ,izin alma meselesini hiç sevmiyorum ...

canım benim bildiğim hamile kalmadan 1 sene önce sigorta yaptırman lazımki hamileliği kapsaasın. yoksa kapsamıyor. ama sen genede bir araştır belki kalkmıştır o kural şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…