- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hemen verırım cnm yeterkı gelsın
bu arada eşimi aradım dşini cekmışler ptesı kanal tedavı olcekmış yamuk olan dişide düzeltecekler
ne masraflı koce almışım dedım yaakenardakı son kuruşa kadarda onun dişlerıne gtcek sanırım
DİŞ ÖNEMLİ YA
ağrısı resmen beynine vuruyor insanın.
özel diş polk gitseydi ben hiç para vermeden yaptırdım hepsini hiç beklemeden
tşkler ablamm
ıyyım sen nasılsın
yok şuan değil ılerde düşünüyorum bıkaç aya kadar bakalım kısmet
zaten çok yoruluyordun dinlenirsin biraz belkde bebiş gelir sonra çalışacakmısın
size yaranılmaz wallaa...
şöyle yapsa...hamişmisin değilmisin oralı olmasa..çocuk konusunu açıp sormasa bile..
ozmnda batar demi..
bence böylesi daha iyi..nan ne istiyon sende haftasonları alıp kuzunu gezersin ohhhh...ne yemek ne temizlik...
dert ettiklerine bak ya...
ptesi kalkıyorum temizlik..salı aman etraf batmasın modundayım
çarşamba sabah elayı koştur koştur anneme bırakıp işe geliyoruz annemde kalıyorum perşembe çıkıyorum oraya gidiyorum..eşim bazen gelmiyor haklı olarak çünkü çok yoruluyor bazen mesaide kaldığı duş vs ihtiyacını rahat göremiyeceği için...
perşembe akşam elayı alıp eve geçiyoruz ev kaçıyo tabiii..
cuma evi tekrar temizle et..bu arada yemek yapılıyo sürekli evim yemeksiz değil..çamaşır bulaşık ütü katmıyorum bile..
ctesi biraz dinleneyim diyorum
pazar mutlaka biyerlere gidiyoruz
yani hep koşturma ve düzenli bi ev hayatım yok...
ama buna şükür binlerce...
çalışıp yorulmayan yoktur bıde evlı olunca evdede yoruluyorsun
yok ablam daha düşünmuyorum
eşim gtcek o gtsın belkı seneye bı eve gırerız eşimin işi olur borç sadece ev kredısı olur o zaman ınş
hatıcee
nerelerdeydın senn
haticeeeeeeeeeeee sen sayarken ben yoruldum nan,o ne öyle nasıl yetişiyon bunca koşturmaya???
ben de bugün evde eşimle ve çocuğumla kaldım annem kendi evine geçti dün gece gelecekte biraz işleri var neysem anca Çağanımı emzir,altını al-temizle-gazını çıkart-yemek yap ye böyleeeee geçirdim koca günü...
korkuyorum kilo alcem diye hep canım bir şeyler istiyor((
tahminim doğru çıkmış mantar ..neyse buna şükür.. ve hangi ilacı kullanacağımı ne yapacağımı bile biliyordum yakında doktor kesilicemeşime ne dediysem doktor dedi çıkınca o bile güldü :)
travocort krem verdi,vagi-flora fitil verdi..birde vajinayı sirkeli su ile temizlememi söyledi ki ben bunu okumuştum bir kaç kez uyguladım rahatlatıyor gerçekten ama bebeğe zarar verirmi diye hep kullanmadım dedim en iyisi doktor teyidlesin hem 10 gün burada olmayacağız tatile çıkıyorum şehirdışında olucam aklım kalırdı iyi oldu....
bebekte hiç bir sorun gözükmüyor şükür, kalp atışını eşimede dinletti doktor ..böyle yani buna şükür...(ilk kez eşimle gittim çok heyecanlandım :) )
doktor daha kapıdan girince sorun olduğunu anladı ah şu bebeği bir büyütebilseydik dedi gülüştük inşallah daha ne yan etki varsa görmem hiç birini..
bu arada 7+4 gözüküyoruz hala gerideyiz yani inşallah yetişiriz SAT a..
haticee ne hamarat hatunsun maşşallah :)
canlarım özel sigorta yaptıran var mı hamileliği boyunca ?
öyle daha mı hesaplı olur acaba diyor eşim bir araştırıcaz ,çalışırken istanbulda o hastane bu hastane çok zor testleri devlet yapsın desem...keşke evde olsam yaa ,izin alma meselesini hiç sevmiyorum ...
canım benim bildiğim hamile kalmadan 1 sene önce sigorta yaptırman lazımki hamileliği kapsaasın. yoksa kapsamıyor. ama sen genede bir araştır belki kalkmıştır o kural şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?