geliyo zaten kadın 15de bir. Ama 15 gün boyunca ev gene dağınık :)
neyse sıktım sizi, zaten ne kadar konuşursam konuşayım en az 1 yıl daha mecburum, sonra inşallah kreşe başlatıcam kuzuyu, o zaman yine eskisi gibi olacak herşey Allahın izniyle.
Bizim son taksit kızlar...rabbim sizede göstersin...
Sonra patroncumun borcunu ödicez ama o az 10 bin
nankör garu :)bizimde öyle bende yatar uzanırım iş yaptırmaz hatta yaptırmadığı için uyus olurum:)
Bi salata yapmak istesem elimden alır beğenmiyo gibi
40 GÜN GÜNDE 3-4 KEZ hemide sulu mıçarlar cnm
sen şükret yaza denk geldi kışın üşür eder diye okdr zorki kuş kadr bebeyi paklamak...hep sıcak suda pamuk ıslatıp siliyodum en sağlıklısı o diye ıslak mendiller biyere kdr...
nevgüül çok sevindim canım çok ta özendim valla 1 kız 1 oğlan ne güzel maşallah...
nan geçmişi bitiremedim ne kadar konuşulmuş yarıda bıraktım pess :)
biricik nan, hadi cotur bi derece ben onu anladım biraz çünkü bende başıma buyruğumdur gelemem öle :) ama mecbur olununca katlanmak gerek tabi...ahh anneler keşke çalışmasa
biricik tüm işleri yapçak kadın bir de beğendiğin gibi düzeltçek üstüne birde akşam evine gitçek daha ne istiyon ,şükretsenee :)
ben kendi annemi bile düşünüyorum hep bende kalıcak uzak olduğu için inşallah üzmem onu diye ,
cotur 2 kişi zor ki senin annen deği lAllah kolaylık versin canım,mecbur katlan saygıda kusur etme yine napıcan onlarda sizin için çabalıyor,herkesin düzeni başka sen yap diye değilde dağğınıklıktan rahatsız olmadıklarındandır..
bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerime doğru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
40 GÜN GÜNDE 3-4 KEZ hemide sulu mıçarlar cnm
sen şükret yaza denk geldi kışın üşür eder diye okdr zorki kuş kadr bebeyi paklamak...hep sıcak suda pamuk ıslatıp siliyodum en sağlıklısı o diye ıslak mendiller biyere kdr...
ada kabız oluncada mıçını gözlücen yapsın die:)
nazar değdiricen cnm deme öyle..
canım 1,5 yaş kreş için erken değil midurumun var ise işi ertele bence..kreşe giden çocuklar hep hasta oluyorlar belli bir yaşta neyse eğitim alsın paylaşmayı öğrensin dersin ama kuzu halinde yazık
nankör garu :)
şimdi günde kaç bez kullanıyorsun ,hesap kitap olayı yapayım bi
günaydın kızlarr
len cotur kaçkez sordum sana bak artık cvp ver
ev sızın deıl mı
nıye mutsuz oluyonkı
bı evın varsa eşinin maaşıda elbet yeterkı ben aylardır kiradayım kendım bakıom eve
çık işten 3 4 yaşa kadar kendın bak sonra kreşe sende işe
ne mutsuz edıon kendını
bıdaha mı dünyaya gelcen
valla evım olsun kımseye mınnet etmem annem dahıll
ev kayınpederin ama kira mira almıyor, bizim sayılır yani canım .
tek maaşla çok zor, hem ben evde oturuncada çok sıkılıyorum .
o kadar bunalmıştımki doğum iznimin son zamanlarında.
aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yani.
insanoğlu cidden doyumsuz yaa..
kiminin durumu müsait ama çalışmaktan vazgeçemiyor , kimisi de keşke evim olsa çalışmasam diye dua ediyor ( bende 2 gruptanım )
bu sırf bebek muhabbeti için değili...
evimizi alana kadar eşimin 1 sene beynini yedim şimdide öfff nasıl öderiz nasıl biter diye bıdı bıdı konuşuyorum..heryerde var sanırım böyle durum..
en yakın arkadaşımda ev almak için eşini ikna etmeye çalışıyor ama olmuyor elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz
msj için tşkler cnmtele baktım ama yazcak zamanım yok
eşimde saba dişçiye gtcektı ınan arayamadım
cok yoğunum
bunaldım cok
az önce patron senınle konuşmam lazım ddı
cokta tınn
keşke çağırsada konuşsak çıkcam dıycemm yeter laa
Rİca ederim canım.
kocana geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..
sen çıkma bırak çıkartsınlar. tazminatını alırsın.
onun için beklıyorum ınan
yeter laa
bende bı ınsan evladıyım sabrım var
ah ahh eşim bı gıdemedıkı boyun eğmeyım şunlara
aslında kendımde cıksam alırımda sımdık 1 2 ay için başka işe alışmak falan zor
bıde dıom eşim gtsın 1 aya kadar çalşıp cıkcam köye gıdıp 1 ay tatıl etmek ıstıyomm annem babamla ve dönuşte taşınmak o yüzden bu sabrım cnm
ıletırım ınş bugun konuşabılırsek
telım hala çantamda
hayırlısı canım bakalım neler olacak
daha o işten de haber yok dimi. adama sorunca ne diyor..
ekledım resımlerı alelaceleelamız kkocemen oldu sevımlıı prenses
20 gune keısn olurmuş yanı 2 haftakaldı bakalım
tatil dönüşü güzel bir haber bekliyorum senden..
hatta ben tatildeyken haber gelirse çatlatma haber ver
selam kızlar böcüğümmm nasılsın canım geçmiş olsun eşine iştenmi çokıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?