Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin cnm..
de derdini derman olak :))

ya nasıl yani mesela kendi dağınığını yatağını filan toplamazmı??
mesela demeylede yapmazmı sende sürekli söyle cnmm

hoşbuldum canımm, şükür derdim yok öyle tek derdim yavrumu sağlıcakla doğurmak:)

biricikle, coturnix e istinaden söyledim.

biricik yoğun ilgiden bunalmış aslında haksızda sayılmaz.ama genede bebeğine bakacak biri olucak:)

coturnix de napsın onun bebişede güzel bakılıyo ama ister istemez en azından evi biraz toplu görmek istiyo en azından bıraktığı gibi:)yakında otursalar güzel olurmuş ama napcan güzelimm en azından gözün arkanda kalmıyo h.sonları senin:)

biz bebişle kısmetse 1,5-2 yıl birlikte olucaz ayrılıyorum bende az kaldı.

işte bizim evlerimiz minibüs mesafesinde cnm mecbur gelip gidicekler keşke arabam olsa kendim bırakabilsem bilmiyorum..
düzenim bozulucak farkındayım ama 2-3 sene katlanıcam yapacak bişi yok..

mesafeyi koru tabikiii son söz hep sende bitsin..
ya bırak konuşsun sana zararı ne he he de gitsin..sanki benzin yakıyo cebinden :))
işine geliyosa annecim de işte gelmiyosa hayır de :))

organiğim yirim seni
bal ben böyle değildim inan eskidennn:)
ama işte bıraktıkları borçlar öde öde bitmeyince ve hiç bi zaman asıl sorulması gerekenler sorulmayınca insan her harekete sinir oluyor

kusura bakma cnm ama hiçte mecbur değiller..bitane olabilir ozmn sen evini taşı onların evinin yanına????
evden götürmediysen çocuk öylede böylede eşinle senin..
benim kayınvalidecim hastayım dedi çıktı işin içinden :)) beli ağrıyo hastalığı oo...

organiğim yirim seni
bal ben böyle değildim inan eskidennn:)
ama işte bıraktıkları borçlar öde öde bitmeyince ve hiç bi zaman asıl sorulması gerekenler sorulmayınca insan her harekete sinir oluyor

maziyi düşünüp yaşanılmıyo cnm...işine bak yapçak bişi yok artık..

oğlumla emişmekten yazamıyorum nan...

obur çağann

merhabalar kızlar biz geldikkkkkkk ben veeeeeee kızımmmmmmmmm.
hayrlı olsun cnm

len sendebı sus
2 gün gelıoo karışan yok bişi yk
annendebakıoo yakınsnda
k valıdenın baktığndan nolcekk

Allah sana kolaylıkversn cnm
sızn ev kendınız sanırm
çalışmasan bıkaç yıl
huzur daha önemlı
içten gelecek brck, benimkinin gelmiyor.
ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.

ondan garu olmazmışş

bal, gelseydi kaynanan evine kayınpederle beraber o zaman anlardın şimdi anlamıyorsun.

kesınlıklee
ben ıstemem açıkcası yaşayana mecbur olanada sabır versn
ınsan aılesıyle bıle anlaşamadığı konular oluyo
süreklı evınde bırı
k valıdem 3 gün kaldı
ayaklarımı uzatamadım bee

conturum bak senin yerinde olsam kendimi yıpratmazdım şöle yapardım..evmi batıyo nasıl olsa bakıcı parası derdin yok o paranın ufak bi kısmıyla 15 günde bir kadın tutardım...

cnm ev sızın değil mı
çalışmasan kendın baksan olmaz mı:26:

bende şunu anlamıyorum..zorlamı geldiler?? sen çağırmadınmı???

mecburiyetten geldiler, yani tabiki ben istemediğim halde gelicek halleri yok, benim rızamla, ama olmuyor işte.
ben sdaece sizinle dertleşiyorum şu anda, yapabilecek birşey yok, kocam evi taşımayı kabul etmiyor, kaynanalar evlerinden çıkıp bize yakın taşınmayı kabul etmiyor.
böyle geçiyor zaman.

nan bende süper demiyorum evde biri olsun ama kuzum için ses etmem...sonuçta ben mecburum onlar değil ki...

coturnix canım ozaman da zor olacağını sana söylemiştik hatta bize kızmıştın bak şimdi dahada zorlanmaya başladın maalesef

conturum bak senin yerinde olsam kendimi yıpratmazdım şöle yapardım..evmi batıyo nasıl olsa bakıcı parası derdin yok o paranın ufak bi kısmıyla 15 günde bir kadın tutardım...

geliyo zaten kadın 15de bir. Ama 15 gün boyunca ev gene dağınık :)
neyse sıktım sizi, zaten ne kadar konuşursam konuşayım en az 1 yıl daha mecburum, sonra inşallah kreşe başlatıcam kuzuyu, o zaman yine eskisi gibi olacak herşey Allahın izniyle.

canımın içi anlat dertleş tabii..bende sıkılma olaylara pozitif bak demeye çalışıyorum..böyle kendine yaparsın..ev bark hepsi geri gelir temizlik hepsi hallolur ama kuzunu güvenle bırakacağın kişi sayılıdır..ele vermekten daha iyi böyle düşün..

coturnix canım ozaman da zor olacağını sana söylemiştik hatta bize kızmıştın bak şimdi dahada zorlanmaya başladın maalesef

yok be canım kızmamıştım, ben en başından beri zor olacağının farkındaydım , zorda oluyor ama mecburiyet işte. İşten çıkmadığım sürece mecburum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…