hoşgeldin cnm..
de derdini derman olak :))
ya nasıl yani mesela kendi dağınığını yatağını filan toplamazmı??
mesela demeylede yapmazmı sende sürekli söyle cnmm
işte bizim evlerimiz minibüs mesafesinde cnm mecbur gelip gidicekler keşke arabam olsa kendim bırakabilsem bilmiyorum..sende azcık kendimi gördüm he..
çocuk olunca benim annem bakıcam diyor..
benimde fikrim 1/2 yıl kendim bakmak kısmet olursa ev kirası falan ödüyoruz nasıl olur bilmiyorum ama Allahtan umut kesilmez bakalım..
kaynanam yada annemi sürekli yada sabah gel git bile evimde istemem benim düzenim benim hayatım bakacaklarsa evlerinde bakarlar..
gerçi bekara karı boşamak kolaymış bakalım biz neler yaşıcaz
hahaha taktik ver ozaman cnm:)
ya çok fazla konuşuyo aynı şeyleri çok tekrarlıyo biliyosun sever trakya insanıda konuşmayı:)aynı şeyleri sürekli anlatıyo anlattığını unutuyo sanırım..
ben çok yüz versem tepeme çıkar cnm o yüzden biraz mesafeli davranıyorum.şimdi çocuk olcak herşeyine karışcak çocuğun beni cahil görücek bakamıyomuşum gibi..karnımdayken bile öyle görüyor..
bal kız bakıcaklar tabi bi tane torunları var, hem evden getirmedim ben bu çocuğu herhalde, kendi oğullarının çocuğu, bakmayıpda napıcaklar. Bende senin kaynanayı anlamadım niye bakmıyor ki, ne diyor? çokmu yaşlı
organiğim yirim seni
bal ben böyle değildim inan eskidennn:)
ama işte bıraktıkları borçlar öde öde bitmeyince ve hiç bi zaman asıl sorulması gerekenler sorulmayınca insan her harekete sinir oluyor
oğlumla emişmekten yazamıyorum nan...
hayrlı olsun cnmmerhabalar kızlar biz geldikkkkkkk ben veeeeeee kızımmmmmmmmm.
contur bu yapılan fedakarlığı öp başına koy....
ben tepinirken çocuğuma bakıcı ararken kimse oralı bile olmadı ki evlerimiz yakın...
bence olumlu tarafından bak ve bakıcıya para vermiyosun daha ne olsun...üstüne yemeğinde oluyo ohhh misss bize gelsinler söyle onlara :))
len sendebı sussize yaranılmaz wallaa...
şöyle yapsa...hamişmisin değilmisin oralı olmasa..çocuk konusunu açıp sormasa bile..
ozmnda batar demi..
bence böylesi daha iyi..nan ne istiyon sende haftasonları alıp kuzunu gezersin ohhhh...ne yemek ne temizlik...
dert ettiklerine bak ya...
ptesi kalkıyorum temizlik..salı aman etraf batmasın modundayım
çarşamba sabah elayı koştur koştur anneme bırakıp işe geliyoruz annemde kalıyorum perşembe çıkıyorum oraya gidiyorum..eşim bazen gelmiyor haklı olarak çünkü çok yoruluyor bazen mesaide kaldığı duş vs ihtiyacını rahat göremiyeceği için...
perşembe akşam elayı alıp eve geçiyoruz ev kaçıyo tabiii..
cuma evi tekrar temizle et..bu arada yemek yapılıyo sürekli evim yemeksiz değil..çamaşır bulaşık ütü katmıyorum bile..
ctesi biraz dinleneyim diyorum
pazar mutlaka biyerlere gidiyoruz
yani hep koşturma ve düzenli bi ev hayatım yok...
ama buna şükür binlerce...
BAL , senin başında yok bilmiyon tabi, böle konuşmak kolay.
tamam dediğin gibi olumlu yönleri yok değil, bi kere bakıcı iy i davrandımı vs derdim yok, ama benim yedirdiğim mamanın yarısını anca yediriyolar gün içinde mesela.
ev sürekli dandini ve bu onları hiç sıkmıyo mesela.
evde duşumu alıp bornozumla gezemiyorum mesela.
bu sıcaklarda usturuplu giyinmek zorundayım mesela.
kaç kere dedik ev baktık gelin sizin evi kiraya verelim burdan ev tutalım, sizin evin kirası burdaki evlere yetmez eksik kalanı biz ödeyelim falan, hiçumurları değil. En azından yakın olsak akşamları giderler evlerine. ama şu anda sürekli dipdibeyiz . Zor yani
içten gelecek brck, benimkinin gelmiyor.
ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.
bal, gelseydi kaynanan evine kayınpederle beraber o zaman anlardın şimdi anlamıyorsun.
bal, gelseydi kaynanan evine kayınpederle beraber o zaman anlardın şimdi anlamıyorsun.
mecburiyetten geldiler, yani tabiki ben istemediğim halde gelicek halleri yok, benim rızamla, ama olmuyor işte.
ben sdaece sizinle dertleşiyorum şu anda, yapabilecek birşey yok, kocam evi taşımayı kabul etmiyor, kaynanalar evlerinden çıkıp bize yakın taşınmayı kabul etmiyor.
böyle geçiyor zaman.
bende şunu anlamıyorum..zorlamı geldiler?? sen çağırmadınmı???
kesınlıklee
ben ıstemem açıkcası yaşayana mecbur olanada sabır versn
ınsan aılesıyle bıle anlaşamadığı konular oluyo
süreklı evınde bırı
k valıdem 3 gün kaldı
ayaklarımı uzatamadım bee
conturum bak senin yerinde olsam kendimi yıpratmazdım şöle yapardım..evmi batıyo nasıl olsa bakıcı parası derdin yok o paranın ufak bi kısmıyla 15 günde bir kadın tutardım...
anam buda sanki kadın aylarca kaldık valıdem 3 gün kaldı
ayaklarımı uzatamadım bee
mecburiyetten geldiler, yani tabiki ben istemediğim halde gelicek halleri yok, benim rızamla, ama olmuyor işte.
ben sdaece sizinle dertleşiyorum şu anda, yapabilecek birşey yok, kocam evi taşımayı kabul etmiyor, kaynanalar evlerinden çıkıp bize yakın taşınmayı kabul etmiyor.
böyle geçiyor zaman.
geliyo zaten kadın 15de bir. Ama 15 gün boyunca ev gene dağınık :)
neyse sıktım sizi, zaten ne kadar konuşursam konuşayım en az 1 yıl daha mecburum, sonra inşallah kreşe başlatıcam kuzuyu, o zaman yine eskisi gibi olacak herşey Allahın izniyle.
coturnix canım ozaman da zor olacağını sana söylemiştik hatta bize kızmıştın bak şimdi dahada zorlanmaya başladın maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?