Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok anamm yok kimsecikler yokkk ben çıkar kızlar görüşmek ümidiyle yarın gitmeden size

ohhhhhhh ohhhhh

amamaaaannnn
hadi bide burdannnn

hatıce ıyyım cnm sen nasılsınnn
aslında cok yorgun hıssedıyorum kendımı
sağ kolum cok ağrıyoo kaldrcak halım yk
ctesıden berı pc tamırde ınş bugun gelcek
2 gündür elımde her işi yazmaktan kolum koptuu

kk bıle yazamıyorum o kadar kötuyummm

patık cturnıx h geldınız
şekerım nasılsın annişpatıkımm

iyiyim canım çok uykum var ama gece sıcakdan uyuyamıyorum, sabaha karşıda serin oluyo bi uyuyorum zor kalkıyorum:S

ayy eldede yaz yaz kolmu dayanır:S

sorma cnm bende bugün nasıl öğlen olmuş anlamadım çok çabuk geçti yoğun olunca ama allah sana kolaylık versin sen bide elde yazıyormuşsun herşeyi kol mu dayanır ona

hu huuuu,herkesler iyi umarım

biz iyiyiz asıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

hoşbuldum canım evet bitti canım yaaaa
kızım 3,5 aylık oldu canım

maşallah kızına, süt iznin yok mu ? ne bilim çok erken geldi bana . anne sütü alıyosa sağacaksın mecburen, ama ben sağamadım ofise geldikden sonra, ilk 1 hafta, sonra vakitsizlikden ve sütün azalmasından dolayı sadece artık akşamları emziriyorum .

iyiyim canım çok uykum var ama gece sıcakdan uyuyamıyorum, sabaha karşıda serin oluyo bi uyuyorum zor kalkıyorum:S

ayy eldede yaz yaz kolmu dayanır:S

bende uyyamıyorum cnmm
tek değilmişim
camın altına yatıymm
aslında böcek gelır bahce korkuym ama napım
sabaha karşı azcık uyyom işte

bugunde gelmedı yaa
hu huuuu,herkesler iyi umarım

merhaba canlar uzun bir aradan sonra
dün iş başı yaptım nasılsınız canlarım
hepinizi çok ama çok özledim

h geldın cnm
ne cabuk büyümüş meleğın

sğa klumu hıssetmıyorum zaten
bıde kafamı vurdum o hışımla bı yere şiştı bırazda kanadı bu eksık dedım
işe koyuldummm

Selam fıstıklar. Oğlumun dün tüm gün ateşi vardı gecede eğer dahada çıksaydı acile götürecektik Perşembe drdaydık antibiyotik yazdı gene verdik mecburen Dişleride daha çıkmadı huzursuz yapıyor yavrumu Eşim senelik izinde pcyi o zapdediyor haliyle bileğimide incittim o evdeyken evi toparlarız diyordum ama yalan oldu . Neyse k i bakın aklımdasınız hep

slm kızlar..

pek giremiyorumm, sağolsun bebek görmeye gelen çok oluyor, haliyle yorgun düşüyorum, sancılarımda hala var, fırsat buldukça da dinleniyorum.
bugünde nöbet değişimi vardı, kayınvalidem gitti, annem geldi, sağolsunlar ikisi de çok yardımcı oluyorlar.

kızım biraz kilo aldı, artık ele avuca geliyor, bugün tam 15 günlük olduk teyzeleri.

bizden haberler böyle şimdilik. umarım sizlerde iyisinizdir.

slm kızlarr 42 günlük olduukk 2 gündür annemdeyim ama misafrlerden yazamıyorum..
şükür iyi olmaya çalışıyorum biraz göğsümden rahatsızım hemen şişio sanci oluyoo ahh ahh

canmm günlerdr aklımdasın ama fırsat bulamadım maşallah kuzumadaa aman iyi olun canm benm sende hemen toparlanırsın merak etme bitaneemm

ehh iyi diyelimm iyi olalımm (

canmm günlerdr aklımdasın ama fırsat bulamadım maşallah kuzumadaa aman iyi olun canm benm sende hemen toparlanırsın merak etme bitaneemm

ehh iyi diyelimm iyi olalımm (

canım benim sende benim aklımdasın, ama inanki fırsat olmuyor, en kısa zamanda arıycam seni..
inş. canım yaa, şimdiye kadar iyileşmem lazımdı, bu kadar devam etmesini beklemiyordum. ama önemli olan incimin sağlığı.. o iyi olsunda ben geç toparlanayım, hiç sorun değil...

sende annenlerdesin demekki, ohhh keyfini çıkar canım...
oğluşunu kokla benim yerime annesi..

slm kızlarr 42 günlük olduukk 2 gündür annemdeyim ama misafrlerden yazamıyorum..
şükür iyi olmaya çalışıyorum biraz göğsümden rahatsızım hemen şişio sanci oluyoo ahh ahh

tüm terkı dıyar edenler bıanda gelmışş
hepınız h geldınız
annişlerr
bende mı böle olcemyaa kksız kalcemm falan

lamem zamanla düzelırsın ınş cnm incinde kocemen olmuş maşallah

tanem sızede cok gecmıs olsun kuzum cocuklar bı şekılde büyüyoo ateş diş falan derken hepsı gelıp gecıoo

casper senıde cok özledmmm cnm
kendınıze ve bebelerınıze ı bakın gercı bakınıyonus kesınde lafın gelışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…