Kader arkadaşlarım merhaba,
ben de 1 yıldır eşi ve işi olan bir bayanım, işim 5 yıldır vardı da evli olmam yeni yani:)5 yıl yalnız yaşadım, kendi düzenimde yuvarlanıp giderken hooop bi baktım evlenince düzen müzen kalmıyormuş:)
Şunu bilir şunu söylerim, evli ve çalışan kadınlar, özellikle işi ile evi arasındaki mesafe uzak olanlar klasman dışıyız kesinlikle, kendimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bazen isyan ediyorum. Özellikle gece uyku akarken gözlerden, çamaşır makinesinin bitmesini beklerken, sabah 15 dk. erken uyanıp çamaşırları sererken, ya da kocamın eşyalarını toplarken isyanım büyüyor büyüyor da ısğmıyor içime:) haftasonu rahat rahat gezeyim diye temizlik vs işlerini haftaiçi yapmaya çalışıyorum, yani hem kariyer sahibi, hem ev hanımı hem de gezme delisiyim:)
Şimdi en büyük arzum çocuk sahibi olmak, doğum izninden sonra bu tempoya bir de bebişin temposu katılırsa ben 35’ine bile varmadan çökmüş olacağım sanırım
Ailem de burada değil bebişe baksın, kayınvalide burada ama ondan hayır gelmez, bakıcılar desen minik bebeği bırakmaya kıyamam.
Bunları düşününce vazgeçiyorum çocuk yapmaktan, sonra bi bebiş görünce yine istiyorum, böyle dengesiz bir ruh hali içerisindeyim işte:)
Çalışan evlilier, çalışan anneler hepinizle gurur duyuyor ve sevgi ile kucaklıyorum.
günaydın kızlarr ohh be bugün serin birazz
nasılsınızz bakalımmm internet ve bilgisayardan konuşuyonuzz hee
kocamda bana almış evlilik ve doğum hediyesi notebook almışş:) sen alıştın nete duramassın evde diye:)) internetide üst komşuyla birlikte kullancaz onların sınırsızmış yarı yarıya:)
ARAMIZA hoşgeldin arkadaşım...
sen bebiş olunca gör tempoyu :))) ama bi gülüşü bütün yorgunluğu alıyo..o sebeple yaşın kaçsa daha fazla erteleme derim..eninde sonunda olucak Allah veriyo hem kolayını hiç düşünme şimdiden...
güle güle kullan cnmmmm
2si bi arada yapmış kocen
benide cep telefonuyla kandırdı doğum hediyesi diye..neyse sağlık olsun az kaldı krediye çıkıcak acısı
yaşım 27, biraz daha beklersem doğuramıcam zaten:) Allahım izin verirse seneye düşünüyorum. Kocama kalsa hemen kucağında bebek ister de, sonra çok mızmılandı diye bana verir eminim:)
hesaplamıyom nan :))
kasayı tutuyom ya otomatik hesaplanıyo zaten...
Aman gözüm yok allah daha çok versin yaptığı kıyaklar yeter...
nan fritöz değil o .. Tencere gibbin haznesi var yıkıyon makinede..yağlıolmuyo ki zati çok yarım kaşık yağdan ne olcak..
Sanırım olabilir bnm fırınım turbo değil çünkü... O da turbo çalışıyor çünkü..ama karıştırıyo yani eşit pişsin diye onu bilemicem ki...
keleboş daha nolsun nannn
nan patronlara gel yaaa,hiç olmadı böle patronlarım :d
DOĞURURSUN MERAK ETME 3o doğurdum işte :))
ne iş yapıyosun??
yok hayatta yenilmez..başta bunuda satıyom ediyom dedi..
sonra nekdr ben alıyım dedim..zoruna gitti heralde benden para almak al senin olsun dedi..üç kuruşun lafını yapçaktı :))
kız böcük aklıma gelmedi keşke deseydim sizmi alceniz diye :)) yok nan hayatta diyemem ben..
alan alır almassalar biz alırız...elayı ebebebekte oyun yürüteçi var gitmiyeninden ona oturttum çıldırdı çok sevdi :)) 200 tl nan alamam o paraya...
yaşım 27, biraz daha beklersem doğuramıcam zaten:) Allahım izin verirse seneye düşünüyorum. Kocama kalsa hemen kucağında bebek ister de, sonra çok mızmılandı diye bana verir eminim:)
slm kızlar,gözünden uyku akıp hala k.k da neler oluyor diye merak eden biri olur mu...evet olur işte ben
çağan 10:45 gibi uyudu ve şimdi mızıldanmaya başladı...uyandı uyanacak,neyseki o uyurken evi toparladık annemle,kahvaltımızı yaptık sonra...şimdi annem semizotu ayıklıyor yemeğini yapacak ben de sizlere bakayım dedim...
Benim koce doğum hediyesi künye aldı...çok severek takıyorum ne çok klasik ne spor tam arası,günlük çok rahat kullanılıyor...
ay valla azcık yüzsüz olcenn
bana dün dıo çıkışı alıp gene kaçcen demı
yoo dedım ne etcem azcık para o
dıo para ıstersen söle
valla sölerım oda hemen verır sağolsn
kelebek gıbım nankör deılım ben
güle güle kullanın hedıyelerınızı
hava yapman len
doğum hedıyesı dıye dıye
bana benımkı hasır set takcekk
Slm kızlarr nasılsınızzzz
teyzeleri akşam doktora gittik...
Çikolata yedim girmeden önce ama oğlum inat etti sanırım oynamadı pek ona rağmen:)
doktor ultasonla baktı tamamen arkasını dönmüş:)Renkli açtı yok karnıma tıklattı tıklattı yok bi yandanda gülüyoruz hep birlikte:)dönsene dio doktor görelim yüzünü.öksür dedi yok yok yok:)
Soluna doğru yan yat dedi doktor tamamen yan döndüm öyle baktı karnıma :)Yok gene dönmedi baya bi uğraştık çok hafif döndü yan olarak:)
Küstü sanırım oğlum bize...Eşime dedim sana küstü sanırım bazen annesini üzdüğün için:)Doktorda dio babaya trip atıyo sanırım:)
Eve geldik karnımı okşuyo konuşuyo oğlum canım oğlum die:)
Bebeğim şuan iyi kızlar şükür..biraz suyu fazlaymış...şekerli şeyler mi yiyosun şekerin kaçtı dedi yok dedim normal hepsi.hamurişi falan çokmu dedi hayır dedim.neyse az
olmasında suyu fazlada olmasın ama:)
Ayrıca kilosuna şok oldum kızlar ben sürekli yediğimi çıkarıyorum genelde..aşırıda iştahlı değilim 800 gram falan bekliyodum.oğluşum tam 1 kilo ve 35 cm
Dedim hocam bana sürekli sen nasıl 7.ayına girdin karnın küçücük bebeğini besleyemiyomusun ye diyolar dedim.çok moralim bozuluyo dedim.gayet iyisin kaç kilo aldın dedi..
5,5-6 gibi dedim.Çok normal dedi onlar seni kıskanıyolardır dedi güldü:)
Bebeğimin iyi olduğunu duydum ya artık laf edenlerin ağzına tıkıcam bütün lafları
ne güzel cnm şanslısın düşünüp para vermişler...bana soran yokk onu geçtim bu zamana kadar 1 kere bile doktor için izin almadım..aman ben sevmiyom patronumu
aynen öyle cnm sinir ediyo herkes maşallahta demiyolar iyi göz var kötü göz var şaşırıp duruyolar beni delirtiyolar...brck cnm...maşallah paşana bak moralini bozmana hiç gerek yokmuş gerçekten de,senin kuzu da benimki gibi kiloları kendisine topluyor demek kine güzel
1 kg olmuş yavrucak...
Sağol canım benim iyi şuanda herşey...BRCK GÖZÜN AYDIN CNMMM
iyi bak sağlığı filan herşey yerinde...
ben gramlardayken ela hep gözümün önüne yarım kilo filansa kıymayı getiridim bukdr diye :)))
yüz görümlüğü istiyo dimek...ela doğana kdr bir kere yüzünü gösterdi doğru dürüst..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?