Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Mutlukız bebeğin kocaman olmuş maşallah.

Lame bebeğin 15 günlük oldu demek. Sağlıkla kucağına almışsın çok sevindim.

Casper seninde bebiş kocaman olmuş.

Tanem geçmiş olsun bebişine.

Patik hayırlı olsun sende hamilesin. Sağlıkla kucağına al.

Balcım meleğin umarım iyidir.

Hepinizi çok öpüyorum.

süt kokulum sancıdan bacaklarını karnına çekip tostoparlak olmuyor mu işte o an canımı alsalar diyorum o derece içim acıyor...gözlerim doluyor o haline bakarken kuzumun sonra toparla kendini diyorum üzüntüden sütün çekilir...hemen siliyorum göz yaşlarımı,emzirmeye devam ediyorum meme uçlarımın acısına aldırmadan...rezene ve humana still çaylarını elimden düşürmüyorum...

son günlerde halimiz aynen bu ritüelde devam ediyor...Çağan'ım için evde kendinden geçmiş bir halde dolanıyorum...ama o iyi olsunda ben düzelirim bir şekilde...

umarım iyisinizdir kızlar...
sabah geleceklere

Son düzenleme:

cnm nasılsınnnn maşallah kızın büyüyo demek
yemin ederim kaç gündür aklımdasın akşamları eşimden arıyım diyorum gündüzden düşünüyorum akşam eve gidip yemeği yiyincede unutuyorum
sende bi an önce toparlanırsın inşallah canım benim

Son düzenleme:
Lamem gelmiş, canım benim ağrılarında en kısa zamanda geçer inşallah. Kuzuyu kokla gıdığından bizim için.
Adacım gaz sancısına sab simplex çok iyi. 15günlükden sonra verebilirsin. Ben ilk zamanlar aman ilaç içmesin kendiliğinden çıksın gazı egzersiz yapalım falan derken doktor çocuk gazdan çatlıcak diye kızmıştı bana, sonra ihmal etmedim. günde üç gez aç karnına 8 damla verdim ben çok iyi geldi bilgin olsun.

saol cnm iyi gidiyor çok şükür bir sıkıntım yok,annemde dinleniyorum..inşallah bebekte iyidir bilemiyorum ki :)

hoşbuldum canım evet bitti canım yaaaa
kızım 3,5 aylık oldu canım
maşallah sağlıcakla büyüsün..
olsun canım zaten artık yaşına yaklaşıcak sadece akşamları vermen bile güzel bence ..
canımm inşallah tez zamanda sancın kalmaz iyileşirsin...incimiz kilo alıyor demek oh ohh maşallah,sende bizim için kokla canım..
slm kızlarr 42 günlük olduukk 2 gündür annemdeyim ama misafrlerden yazamıyorum..
şükür iyi olmaya çalışıyorum biraz göğsümden rahatsızım hemen şişio sanci oluyoo ahh ahh
maşallah 40 çıktı yani gezmeye anneannesine mi gittiniz :) ne güzel canım sende sağlıcakla büyüt kuzunu...

balcııımmmm

nankör garu :)

şimdi günde kaç bez kullanıyorsun ,hesap kitap olayı yapayım bi

CNM ilk doğduğunda daha fazlaydı ama bende değişen bişey yok çok sık değiştiriyorum hala..kız bebeklerin idrar yolları daha müsait mikroba o sebeple o acıyı yaşamasın diye çok dikkat ediyorum..yani 2,5 saatte bir değiştiriyorum gündüz..gece 11 de son yatıştan sonra süt için uyanıyo 3 te tekrar ve sabah kalkar kalkmaz hemen değiştiriyorum..yani bize pek bez dayanmıyor cnm..

ıslak mendil ilk doğduğunda kullanamdım en sağlıklısı pamuğu ıslatmak diye 1-2 ay idare ettim...

hele şükür bana hak veren oldu..bende iyi bişey olduğunu savunmadım ama ne şartlarda olan insanlar var şükretmek en iyisi...

ben 2 gün çalıştığım halde evin işine yetişemiyorum sana Rabbim yardım etsin..eskiden çok sık temizlik yapıyodum nerdeyse hergün siler süpürürdüm ama dedim başlarım böle işe :)) şimdi hep kızıma vakit ayırıyorum o uyrken topluyorum etrafı..yaz geldi ya hep gezmek istiyo alıştı sanırım anası gibi gezente :)

adaaa dikkat etmnessen şuanda tam almaya müsaitsin demiş olayımmm

geçmiş olsun kuşummm banada sirkeyi demişti doktor yani sağlıklı bi insan bile haftada bidefa uygulamalı demişti...

dimek eşinde dinledi pıtpıtları hadi hayırlısı olsun...

tatile gidiyon dimekkk ohh süperr

cnm hamiş kalmadan önce olcek o iş..yoksa herkes yaptırır özel hastaneye doğum parası vermez :))
mesela acıbadem 9000 tl alıyodu doğumm ücreti gider orda yapardım prensesler gibin :))

merhaba canlar uzun bir aradan sonra
dün iş başı yaptım nasılsınız canlarım
hepinizi çok ama çok özledim

nan garu nerelerdeydin hiçmi fırsatın olmadı gelesin...
yawruşun iyimi kime bıraktın??

ah cnm keşke sağmaya devam edeydinnn
benim stoktaki sütler bitti sütte azaldı..devam sütü veriyorum arada (
ek gıdalara başlıyoruz ufak ufak ama sebzeyi sevmiyo babası gibi napçam bilmem..

çok geçmiş olsun cnm işllh düzelir..

lamem hoşgeldinnnnn
loğusasın sen fazla çıkma evden :)) espürüye bak :))

cnm neçabuk geçti 15 gün ya mşllh..
sancı olayı normal sakın dert etme bende 15 günü geçti sanırım toparlanmam bide nazlıyım ya ondan heral...ama az kaldı cnm sabret...

slm kızlarr 42 günlük olduukk 2 gündür annemdeyim ama misafrlerden yazamıyorum..
şükür iyi olmaya çalışıyorum biraz göğsümden rahatsızım hemen şişio sanci oluyoo ahh ahh

mşllh senin kuzuda büyümüş artık...
cnm memişlerde süt bırakmamaya çalış..benimde bidefa o şişlikten sütüm gitti..yani tıkanmışmı ne hemen doktora koştum tabi üzüntüden sabaha kadar ağlamıştım sütüm kesildi diye..doktor panik yapma stres yapma gelir dedi ama sakın süt bırakma kalan süt memişi tıkıyomuş..bide taktığın sütyen telli sıkı filansa aman değiştir o bile sütün miktarını etkiliyo...

iyi cnm çok sağolllll

bende sab kullandım ama ondan önce papatya çayı vermişti doktor bebiş rahatlasın diye en son saba geçtik tabi kuzu koyun oldu ozmnda pek gazı kalmadı...
ama çok çekti kuzum gazdan o ıkınırken kıpkırmızı olurdu yawrum ben ağla ağla..ne zor günlerdi..şimdi tam ısırmalık oldu...

PAtiğimmm hoşgeldin cnmmmmm

ohhh annendesin ne güzel bol bol dinlen cnm...hava bugün süper ya sabaha karşı yağmaya başladı nasıl üfül üfül esiyo süperr..tam evde tembellik zamanı...

Günaydın herkesee

bugün kız öğleden sonra gelcekmiş
rahat rahat yazabilirim sizeee

patiğim sana hayırlı olsun dedim mi bilmiyorummm ama inan çok sevindim
satla usg her zaman tutmaz benim başdan beri hep bi hafta geri doktorumm geç döllenme diyooo o fark iniyo çıkıyo devam ediyo sakın takma kafana

balımmm hoşgeldinnn
herkesler iyidir inşallah

cuma günü son iş günüm :)

hoşbulduk cnmmm
zaman su valla ne çabuk nan geçtide sen izne gidiyosun??
Sonra ne yapçan gelcenmi?? Eve net al bak fena yaparımmm

Burda bir abinin oğlu ilaç mümemsili...
1 koli bebek maması varmış elinde avantadan getiriyimmi demiş..bende getirsin dedimm...eyi ettimm demii

Son düzenleme:
saol cnm benim ,ne güzel ohh dinlenmeye geçicen,çalışıcakmısın izin bittikten sonra ?
Burda bir abinin oğlu ilaç mümemsili...
1 koli bebek maması varmış elinde avantadan getiriyimmi demiş..bende getirsin dedimm...eyi ettimm demii
ohh yarasın şifa olsun al tabi :)

hoşbulduk cnmmm
zaman su valla ne çabuk nan geçtide sen izne gidiyosun??
Sonra ne yapçan gelcenmi?? Eve net al bak fena yaparımmm

ewet valla ocak ayında ne kadar sızlandığımı biliyorum eşime

eve nett bilmiyorum cnm sanırım alamıcaz
alyanın masrafları acayip boynumuzu büktüüüü

avantajlı bi net söle bari :)

balkız valla cok ballısn hee:)getrsın tabee

benım pc bozuktu işler yığıldı gelemım fazla bıde yoğunum
cok öptum sızı
elımden geldığınce gelcemm

kelebek h geldın cnmm ne cabuk gectı onca zaman hayrett ettım

patıkım keyfıne dıycek yok senınde hee
bende dün ıstıfa ettımde kabul eden olmadı:)patron kapıyı tutuyoo gtme dıye ıkı gundur nasıl ıyı
günaydın dımeyen adam
üstüne basa basa dıoo
he şöle dıdım
akşam bıle aradı ne edıon dıyee
yusuf yusuf oldu sanırsamm
çalışamda gözune gırem belkı zam yapar

siirtte 3 sehıt
ıyıce azdılar bunlar hee
hem içerde hem dışarda bızım gelşmekte olduğumuzu bılıp çekemeyenler zorla savaşa sokcak
Allah korusun
ekonomı darmadağın olur

saol cnm benim ,ne güzel ohh dinlenmeye geçicen,çalışıcakmısın izin bittikten sonra ?

ohh yarasın şifa olsun al tabi :)

cnm bi süre bebeğime kendim bakıcammm
şuan eşimle öle karar verdik ama bilemiyorum tabisi

ay bana çok uzun geldi böcük :)

ewet valla ocak ayında ne kadar sızlandığımı biliyorum eşime

eve nett bilmiyorum cnm sanırım alamıcaz
alyanın masrafları acayip boynumuzu büktüüüü

avantajlı bi net söle bari :)

cnm bebişler masraflı hemde nasıl..
sağolsun sponsorlar dolu bizde..kıyafet derdimiz pek olmadı çok şükür
bez sağlık mama ve oyuncak :))
mamayada sponsor geldi bakalım oyuncak filan onlar kim olcak

dün patron aradı işle ilgili SONRA ELAYI SORDU çok seviyo fotosunu arabasına koymuş :))
yürüteç alsanıza dedi..dedim bakalım alırız biraz geçsin..bekledim ben alırım demesini :)) demedi ceyar :=))

hee ballıyız walla :))

ayy çok güldümmm halinize yaaaa

akşam bende eşime küstüm oda beni balkona kilitledi yemek yemeden mutfaktan çıkmıyım diye :))

keleboş avea vın var bizde ama çekmiyo adam gibi..yada pc eski ondan bilmiyom walla kağnı gibi o sebeple evden pek katılamıyom...ucuz ama işe yaramıyo 24 tl

ayy bal sus sus anlatma nolur lenn
şuna bak garuya bak kıza bak şansa bak
iştesen kıyak
ela desen herkes sponsor
ev desen kredı bıtıyo darısı bıze olmayanlara ınş
hayat sana güzell laaaa

ıyı yapmış nıye yemıon bakım
süt olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…