Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keleboş avea vın var bizde ama çekmiyo adam gibi..yada pc eski ondan bilmiyom walla kağnı gibi o sebeple evden pek katılamıyom...ucuz ama işe yaramıyo 24 tl

yok cnmo senın pc den deıl
o vın dan cunku turkcell bıle cekmedı bızde
evımızde çamlıca tepesıne yakın
cıxxx
cekmıoo alıcılarda var arada kopuyoo
komşudan cekıyordum taşındı o ama bırınden gırıomm kım bılmım şifresız beleş

keleboş ben ucuzunu bilemicem bizde hep kotayı aşıyorduk kotasız aldık ucuz değil maalesef tam bilmiyom 50 küsür heralde,birde telefon faturası oluyor mecbur ama ben ev telefonunu çok kullanıyorum ona acımıyom ondan... koce ödüyo tam fiyatını o bilir , oaraştırır böle şeyleri bizde...
tvde reklamlarda çıkıyo ama telefonsuz falan..

ÇOK ŞÜKÜR cnm halimize..ama yürüteçi alsa ne var nan ne dicek ona cebinde kaç yürüteç parasıyla dolaşıyo sığmıyo paralar cebine adamın... :))

ya küstüm naz yaptım.. yemeği o hazırladı bende blöf yapıyom salçayı çıkardım güya salçalı ekmek sürüp yicem :)) acıdı halime :))

he naz yap arada iyidir

bende bi yandan yiyom bi yandan yazıyom ehehehe..gelemicem sonra çok işim var..

ayy beleşçi seni....

bizim pc patronun eski külüstür ya ondan sanırım diyodum..
adam arıyo iş yaptırmak için beni..diyom pc eski ya ondan hemen bağlanamıyom az bekle :))

söleseydın
yoksa sız mı alcenız dıyee
para yokkı ona sıra gelsın falan dıye azcık dokundur sende
ama belkıde alcek süprıs etcekk

komıksınız laaa
ayy beleşçi seni....

adam arıyo iş yaptırmak için beni..diyom pc eski ya ondan hemen bağlanamıyom az bekle :))

hayata beleş olmakta lazım
hep benım cebımden para cıkmasın yaa
herşey para mı:)

ayy

siirtte 3 sehıt
ıyıce azdılar bunlar hee
hem içerde hem dışarda bızım gelşmekte olduğumuzu bılıp çekemeyenler zorla savaşa sokcak
Allah korusun
ekonomı darmadağın olur

o şanslı hatunsun vesselam :)

keleboş avea vın var bizde ama çekmiyo adam gibi..yada pc eski ondan bilmiyom walla kağnı gibi o sebeple evden pek katılamıyom...ucuz ama işe yaramıyo 24 tl

ay bilmiyom cnm pc de lazımm bi kaç anca olur sanırımmmmmm
belkide hiç :)

cnm ayda 50 küsürde çok beee :)

nan o adam o zamana gelene kadar neler çekmiştir
işçiye bak adamın cebindeki parayı hesaplıyo :)
ayy beleşçi seni....

bu arada tefal actifry den çok memnunuz sağlıklı yemekler yiyoz çok iyi oldu....herkese tavsiye ederim pattez kızartma bile yiyom artık yarım kaşık zeytinyağı ile pişiyo çünkü..
zeytinyağının tadı hiç gelmiyo aynı normal kızartma gibi hatta bana daha lezzetli geldi...

kırmızı etide çok iyi pişiriyor..bir kaç yemek denedik..tavuk da çok iyi diyolar ama ben bebekten beri tavuktan tiksindim hiç denemedik...

beleş pc yi bulmuş,utanmasa yenile dicek

yok hayatta yenilmez..başta bunuda satıyom ediyom dedi..
sonra nekdr ben alıyım dedim..zoruna gitti heralde benden para almak al senin olsun dedi..üç kuruşun lafını yapçaktı :))

kız böcük aklıma gelmedi keşke deseydim sizmi alceniz diye :)) yok nan hayatta diyemem ben..
alan alır almassalar biz alırız...elayı ebebebekte oyun yürüteçi var gitmiyeninden ona oturttum çıldırdı çok sevdi :)) 200 tl nan alamam o paraya...

hesaplamıyom nan :))
kasayı tutuyom ya otomatik hesaplanıyo zaten...
Aman gözüm yok Allah daha çok versin yaptığı kıyaklar yeter...

güle güle kullan cnmm
temizliği nasıl peki
fritözlerin temizliğide kolay olsa ne iyi olur yaaaa

allah seni ne etmesin emiii
bence yürüteci alır senin patron
bnmkide geçen 500 tl verdi bebeğin eksiklerini alın diye :)

ayy patik benimde alasım vardı ama sonuçda mantık fırın mantığı, zaten evde koca fırın var gerek yok dedim almadım .
sencede fırın mantığı diilmi, patateside fırında yapıyom ben çok güzel oluyo mesela, tavuk et aynı şekilde. sırf irmik helvası için alıcam alırsam :) çok sıkılıyorum kavurmaya helvayı :)

nan fritöz değil o .. tencere gibbin haznesi var yıkıyon makinede..yağlıolmuyo ki zati çok yarım kaşık yağdan ne olcak..
sanırım olabilir bnm fırınım turbo değil çünkü... o da turbo çalışıyor çünkü..ama karıştırıyo yani eşit pişsin diye onu bilemicem ki...

hem okuyom hem süt sağıyom odamın kapısı bazen açık unutucam biri dalcak memiş dışarda görcek diye korkuyom..kaç defa kalkıp kontrol diyom paranoyak gibin nann

yine iyisin balkız oda da teksin .kısmet olursa o iş beni çok yorucak bilemiyom napçam keşke çalışmasam pofff...

çıkıyorum ben azıcık dışarıda işim var sonra evde...öpüyorum sizleriii

yine iyisin balkız oda da teksin .kısmet olursa o iş beni çok yorucak bilemiyom napçam keşke çalışmasam pofff...

çıkıyorum ben azıcık dışarıda işim var sonra evde...öpüyorum sizleriii

cnm şimdiden düşünme böle Allah verir kolayını hele ogünler bi gelsin..
hem süt izni hakkın senin kimse bişi diyemezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…