- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
annem bende 40 çıkana kdr kalmıştı ne tembel garu olmuştum nan ne yemek ne temizlik...:))
ela olduğundan beri künye bilezik takmıyorum...ona zarar verir diye sanırım..işe gelirken alyans takıyorum okdr...
he walla aferim sana :))
görcez nan ne alcennn
len adam para bırıktrmek ıcın hasır ıcın yanı el memleketıne gtmeyı göze aldı
yoksa yapmam cocuk mocukk
brck maşallah cnm kocemen olmuş
kendınıde üzmeye gerek yok artık
eşine de bak gene üzdünnn benı totosunu dönduğu gelsın aklına:)
h geldın aramızaa
bende 25 ama aklımdan hıc gecmıoo sanırım menopoza grcem böle dıye dıye
maşallah bal yaaaa ne kadar büyümüş tosuncukkkkk
evt büyüdü cnmmm
çok başka sevgisiiiii..
sabah ananeye gidene kdr pas vermedi uykusu var e e e diyo uyku gelince kendine ninni söylüyoo
oy maşalllahhh:)
ninnide isteyince öle yapıyolar canlarr..
yalancı emzik emmiyomu senin kız
1 AYLIKKEN ATTIK CNM..DOKTOR yasakladı...
ama başka huyu var kendine has...battaniye çarşaf vs o anda eline ne geçerse onu yüzüne sürte sürte dilini ona deydire deydire uyuyo :))
ben doğduğu gibi vermeyi düşünüyorum cnm:44:
çalışacağım için daha kolaylık olur çünkü..
öyle düşünüyorum.
süt kokulum sancıdan bacaklarını karnına çekip tostoparlak olmuyor mu işte o an canımı alsalar diyorum o derece içim acıyor...gözlerim doluyor o haline bakarken kuzumun sonra toparla kendini diyorum üzüntüden sütün çekilir...hemen siliyorum göz yaşlarımı,emzirmeye devam ediyorum meme uçlarımın acısına aldırmadan...rezene ve humana still çaylarını elimden düşürmüyorum...
son günlerde halimiz aynen bu ritüelde devam ediyor...Çağan'ım için evde kendinden geçmiş bir halde dolanıyorum...ama o iyi olsunda ben düzelirim bir şekilde...
umarım iyisinizdir kızlar...
sabah geleceklere
BİZDE ÖYle yaptık ama ağzı pamuk sonrada mantara çevirince attık gitti..o kendi kendine idare ediyo zaten :)
benı cok sevr sırf onun ıcın üzülmeyım dıye:)aynen yaaa eşin sırf ondan gidiyo zati bencede
evet cnm büyüyor şükürr eşime koz olarak kullanıyorum bazen oğlanı zaten..
hayrlısı olsun ne dıyımmhoşbuldum valla da:) menepoza girmeden bir bebiş doğururusun şöyle en uğur böcüğünden:)
böcük sırf hasır için doğurcan hemi :))
kaç hasır parası gidicek ama büyüyene kdr
böcük senin elayı gördüm çok datlu büyümüş mşllh...
yeni bi foto yükledim kuzuma bakın ne komik çıkmış :)))
evt büyüdü cnmmm
çok başka sevgisiiiii..
sabah ananeye gidene kdr pas vermedi uykusu var e e e diyo uyku gelince kendine ninni söylüyoo
ela çok tatlı maşallah
Allahım nazarlardan saklasın cnm
iyiyiz canım çok şükür, sağol canım, aramış kadar oldun...
cnm nasılsınnnn maşallah kızın büyüyo demek
yemin ederim kaç gündür aklımdasın akşamları eşimden arıyım diyorum gündüzden düşünüyorum akşam eve gidip yemeği yiyincede unutuyorum
sende bi an önce toparlanırsın inşallah canım benim
canım benim, inş. dediğin gibi kısa zamanda geçer... koklarım canım... sende inci meleği kokla yerimee:)Lamem gelmiş, canım benim ağrılarında en kısa zamanda geçer inşallah. Kuzuyu kokla gıdığından bizim için.
inş. canım teşekkür ederim, koklarım canım..canımm inşallah tez zamanda sancın kalmaz iyileşirsin...incimiz kilo alıyor demek oh ohh maşallah,sende bizim için kokla canım..
hoşbulduk balım..lamem hoşgeldinnnnn
loğusasın sen fazla çıkma evden :)) espürüye bak :))
cnm neçabuk geçti 15 gün ya mşllh..
sancı olayı normal sakın dert etme bende 15 günü geçti sanırım toparlanmam bide nazlıyım ya ondan heral...ama az kaldı cnm sabret...
çok şükür cnm güzel gidiyor şimdilik paşam 1 kilo olmuş artık:)iyiyiz canım çok şükür, sağol canım, aramış kadar oldun...
nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?