- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ayy ne güzel dayı, kuzen, anne... kalabalık tatillere bayılıyorum. sefan olsun speedy' cim, kocasız hafif üzgün olsada cidden güzel bir hafta sonu olmuş akrabalarınla. fırsatları değerlendirmek lazım.Allahın izniyle kocanla daha çok gidersen tatillere. abantı hep resim-videolardan gördüm de, ne muhteşem bir yer.
aminn, Allah acılarını göstermesin. bizimde bir yıl oldu, sen hangi ayda evlenmiştin, biz 10 temmuz 2011 :)
slm kızlar...
hiç geçmişe bakamadan yazayım, yoksa fırsat bulamıyorum..
pek gelemiyorum, nolur kusuruma bakmayın. gelen giden, kızımın uyanması, emmesi, alt değiştirme, arada gaz sancıları, fırsat buldukça dinlenmeye çalışmak...
biraz önce banyosunu yaptırdık ve uyuttuk, annemle başbaşa kaldık, o uzandı bende bi bakayım kızlara dedim..
çok şükür ikimizde iyiyiz, birbirimize alıştık, günlerde geçip gidiyor.. bugün tam 35 günlük olduk teyzeleri..
kızımın iki resmini eklerim birazdan..
cumarteside mevlüdümüzü okuttuk.. feci kalabalıktık, planladığımızdan kat be kat gelen oldu sağolsun.. odalar doldu taştı, oturmaya yer kalmadı, üst ve alt kat komşularım sağolsun hemen sandalye getirdiler, yine yer kalmadı, gençler boş buldukları yerde çömeldiler vallaa:))
çok şükür atlattık geçti gitti oda..
umarım sizlerde iyisinizdir...
hepinizi kocaman öpüyoruzz.....
böcük ;
çok şükür iyi canım benimde evde bitmeyi bekleyen 1 kitabım
bide başlamak için görümcemden aldığım 1 kitap daha var yoğunluktan gezmekten ve yorgunluktan henüz elime alamadım
eve gidince benim de çamaşır yıkamam lazım yanasıl olacak hiç bilmiyorum ütüm de var oh mis gibi
ne okuyorsun cnm
ben ramazanda ara vermeyı düşünüyorum okumaya pekte zaman olmyoo zaten
hemen uyku basıo yemekten sonra flaan
şuan sonsuz nur u okuyorum 2.cılt ama daha 1.cıltteyım 500 sayfalarda ınş oruc gelmeden okurum
bu aralar cok gezıommm elımde kaldı o
kolay gelsın cnm ben cuma renklılerı nevresımlerı hallettım
beyazları yıkadım onlarda baya bırıkmış
evet harika oluyor. kocamsız olmadı diyemem yine eğlendim ama oda olsa daha bir güzel olurdu. gerçi kimsenin kocası da yoktu. kadın kadınaydık.
inşallah canlı olarak gider görürsünüz de araplar çok fazla oralarda.
bizim 5 haziran 2011 1 ay var iştenice güzel yıllara inşallah
slm sipidicımmm asenacımmm
naıslsınız bakemm
gercı keyfler yerınde sızınnnn
harıka h sonları gezmek tozmak ohh valla
h sonu horon şenlığı vardı bıde kardeşlerıme uğradım karşıya gıttım bıde kuaföre bıde kıtapcıyaa
öle hemencık gectı 1 gün
çavdar tarlasındakı cocukları kım demıştı onu aldımmm
ama alacak başka kıtap bulamadım
bab ı aşk ve bıde genel kültür kıtabı aldımm
öle işte
dün eve gelır gelmez süpürdüm sıldım çamaşır attım
akşama ütü bekler
slm kızlar...
pek gelemiyorum, nolur kusuruma bakmayın. gelen giden, kızımın uyanması, emmesi, alt değiştirme, arada gaz sancıları, fırsat buldukça dinlenmeye çalışmak...
biraz önce banyosunu yaptırdık ve uyuttuk, annemle başbaşa kaldık, o uzandı bende bi bakayım kızlara dedim..
çok şükür ikimizde iyiyiz, birbirimize alıştık, günlerde geçip gidiyor.. bugün tam 35 günlük olduk teyzeleri..
cumarteside mevlüdümüzü okuttuk.. feci kalabalıktık, planladığımızdan kat be kat gelen oldu sağolsun.. odalar doldu taştı, oturmaya yer kalmadı, üst ve alt kat komşularım sağolsun hemen sandalye getirdiler, yine yer kalmadı, gençler boş buldukları yerde çömeldiler vallaa:))
canım aslında zor değil ama gelen giden de olunca dinlenmeye fırsat bulamıyorsun, çok şükür azaldı oda...çocuk bakmak bu kadar yorucu mu ya ? pofff düşünemiyorum bile insan bunalır ....
sende yat dinlen birazcık bari canım kendine gelirsin .. biz iyiiz çok şükür kızını benim içinde iyice kokla
hoşbulduk canım..Lamam h geldın cnm
senı cok ıı anlıyorum 1 gün ablamın yanında duruyorum yanı öle ıyı anlıyorumkı cocuk bana göre deıl dıyorum:)
tabı anne olmak ayrı bişi.
resımlerı beklıyorumm
akınca bütü
canım aslında zor değil ama gelen giden de olunca dinlenmeye fırsat bulamıyorsun, çok şükür azaldı oda...
onun gözlerine bütün yorgunluüun gidiyor...
birazdan uzanıcam canım... koklarım canım..
aklından bir sayı tut aldım okudum son 40 sayfa falandır bitiremedim:
bide Taciz diye bir kitap diğeri bitmeden başlamadım bekliyrum .
amin, inş. nice güzel yıllara...
a.selam canım, dediğin gibi bende keyifler iyi sayılır şu sıralar. sende boş geçirmemişsin hafta sonunu, hem gezme hem temizlik, maşaallah. bende ütü yapacağım akşama, ben seviyorum ama ütüyü :) sanada kolay gelsin. bu arada parfüm adı sormuşsun, pek anlamam markalardan, ama en çok kullandığım RALF. birde "christian dior" kullandım geçen sene, o da çok güzel.
lamecim, kolay gelsin sana, ne güzel 35 gün olmuş. hayırlı olsun mevlüdünüz de.
hoşbulduk canım..
öyle düşünme canım...
ben bu halimle üstesinden glediysem sen hayli hayli gelirsin..
canım resimleri ekledim ama eklenmemiş görünüyor...defalarca denedim.. bir ara yine denerim..
slm kızlar...
okudum sonra gözlerını sımsıkı kapat adlı kıtabı var onuda okudumm
ama aklından sayı tut daha akıcı geldı bana:
kızlarrrrr
Çağan hazır annemin kucağındayken ben de sizlere bir bakayım dedim ama yoksunuz yine...
veeeeeeeeeeeee annemden azar işittim...bebeği emzirmeliymişim k.k. nın acelesi yokmuş...eee hiç girmiyorum ki zaten
neyse ben çıkam müsait olunca gelirim yine...
altını al,emzir,gazını çıkart 1 saat geçer zati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?