Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırlı cumalar herkese.kızlar büdüşümü hiç sormadınız valla kışar size haa.hepinize ayytiiisss der haaa.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar herkese.kızlar büdüşümü hiç sormadınız valla kışar size haa.hepinize ayytiiisss der haaa.
hoşgeldin cnm hayırlı cumalarrr ay sahi napıyo büdüş yaa kocaman olmuştur...
büdüş nasıl kaygana nasıl hehe:)
günaydınlar hayırlı cumalar canlar nasılsınız?
uykusuzluktan ölüyorum prenses uyumadı sabahı kadar

günaydın cnm hayırlı cumalar yerim ben o prensesi yaaa

nevgül kızınmı olacak ayyy ne güzel her annenin bi kızı olmalı mutlakaaaa
eveeettt canım yaa bencede olmalııı.
melodi hoşgeldin cnm nasılsınnn
nevgülüm nasıl gidiyor hamilelik bakalım
çok sağol yavrum benim çok şükür iyi gidiyor.
diyooosuuunnn

hoşbuldum böcüğüm.evet büyüdü kızım tekmeler savuruyor.

canım benim iyiyiz.geçer bu günlerin en yakın zamanda inş.
hoşgeldin cnm hayırlı cumalarrr ay sahi napıyo büdüş yaa kocaman olmuştur...
büdüş nasıl kaygana nasıl hehe:)

günaydın cnm hayırlı cumalar yerim ben o prensesi yaaa

sağol brck.oo teyzesi büdüş kocaman herif oldu.konuşmaya başladı.cümle kuramıyor daha ama böyle tek kelimelik şeyleri söylüyo.çok tatlı oldu bıcır bıcır konuşmasıyla.ayağı kaşınıyor anne kaşı diyo,yara görse bir yerinde anne acıyo,ayytiss diyo babasına.herşeyi söylüyor.kardeş nerde diyince 1 ay öncesine kendi göbeğini gösteriyordu.şimdi sorunca annede diyo göbeğimi gösteriyor.

nevgül büdüşünü yerım senın konuşmayada başlamışş abısı kıskançlık olmaz ınş prensesın doğunca
benım 9 yaşındakı yeğenım 8 aylık kardesını ınanılmaz kıskanıoo
derslerde bıle gerıledı

hatıce senı gördum h geldın cnmmmmm

asıne yarın kıtaplar alcem cnm senın dedıklerını not almıştımm başka varsa aklına gelen rıca edebılır mıyımm
cok öptümm

sipidim yok demı bugun msj atımdıycem rahatsız etmeyım aksam ararımm

nevgülüm canım benim hamile olduğunu öğrendim çok sevindim canım rabbim sağlıklı bir
şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

böcüğüm.spidim,balım,adaerim nasılsınız canlarım

slm cnmmm şöyle bi geçmişe bakayım dedim yoğunluktan kaç gündür giremedim nasılsın

bu arada slm kızlaarr sizler nasılsınız keyifler nasıl

inşallah kıskanmaz diyoruz bizde ama zor ihtimal.bir görsen neler yapıyor.bazen bir koku alıyoruz,annecim kakamı yaptın diyorum totosunu döndürüyo bize bide bacağını kaldırıyo anne kokla diyo.:))))ben abdest alınca hemen yanımda bitiyo ayağını kaldırıyo anne bıcın bıcın.yalnız her akşam bıcın bıcın sohbeti geçiyo bizde.bayılıyor suya.yatacak anne süt,sabah uyanır anne süt.yataktan kalkmazsan elimden tutar anne kakk deyip durur.böyle bir büdüşüm var.

mutlucum canım benim çok sağolasın.rabbim sanada yavrunu sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.kızım olacak inş onuda biliyormusun bilmiyorum.

merhabalar herkese
uzun süreden sonra aranızdayım gerçi şuan amcamlardayım ama
kızıma allah izin verirse 24 temmuzda kavuşuyoruz yani doktorum 24-30 temmuz arası dedi
tam net olarak ayın 17 sinde görüşücez tekrar
evde net var ama çekim gücü iyi değil komşudan çekdik sizler iyisindir inşallah
hepiniizi çokçok öpüyorummm
görüşürüz
dualarınızı esirgemeyin benden

günaydın canım iie başladın mı ?

hayırlı bir doğum olur inşallah canım.

bende geldim sonunda

iyiyim canım. 10 gün önce memleketten döndüm. haftasonuda annemler geldi :)
yani 2 haftadır yoğun ve güzel geçti. ama bugün işbaşı artık.
sen nasılsın? nasıl geçiyor günler sıcaklarda?

iyiyim canım. 10 gün önce memleketten döndüm. haftasonuda annemler geldi :)
yani 2 haftadır yoğun ve güzel geçti. ama bugün işbaşı artık.
sen nasılsın? nasıl geçiyor günler sıcaklarda?

harika canım aile ile harika 2 hafta geçirmişsin ne güzel.

ben yine 2 günlük haftasonu tatil yaptım. ee Ramazan geliyor sezonu kapattık artık.
cuma sabah 7 de kalktım 8 de yola çıktık. abanta gittim akşam 9 da geldim eşim olmadığı için babamlara geçtim. sabah 6 ya kadar oturdum. 7.30 arabası ile tekirdağa geçtim.
annemlere süpriz yaptım. hepsi şok oldu nereden çıktın sen diye cumartesi ve pazar deniz keyfi yaptık pazar akşam 10 da yine yola çıktık gece 3 te evdeydim. resmen pestilim çıktı..
eşim benimle gelmemişti. ama sanırım bi daha asla onsuz tatile bi yere gitmem gibi geliyor. ikimiz de yapamadık. ben yokken evde yemek bile yememiş

işte seni bu konuda anlayabiliyorum:) bir haftalığına memlekete gittim ama 4 gün sonra döndüm, eşime kıyamamadım :) gerçi bazı nedenlerden dolayı da dönmek zorundaydım ama çokda mühim değildi. annemlerde c.tesi akşam gelip dün akşam döndüler, yani hesaplasan 24 saat ediyor. olsun yinede güzeldi işte :)

abantı görmeyi çokkk istiyorum, harika bir yer değil mi? valla dolu dolu geçmiş hafta sonun, abanta git gel, tekirdağa geç... tekirdağa yanlız gitmedin sanırım, aslen Tekirdağlımısın ?

ramazan öncesi kısa ama yoğun bir hafta sonu iyi gelmiştir, birkaç günde ancak atarsın yorgunluğunu. tabi kocasız gitmemek lazım

olsun dediğin gibi güzel geçmiş tadını çıkartmak lazım

abant harika doğa ile içiçsin ben orada kalmadım iş için gittim öyle bir gezdik zaten havası gölü muhteşem
aslen tekirdağlı değilim dayımın yazlığı var oraya gittim antalyalıyım annem,teyzem dayım dayımın kızı toplam 8 kişiydi 3 te çocuk
kalabalıkta tatil muhteşem oluyor. bu haftasonu çalışıyorum da artık öyle böyle atıcaz Ramazan da geliyor bu haftasonum yoğun güzel ama kocasız geçti.
hatta kendi kendime düşündüm 1 sene de nasıl böyle alıştım. bi tarafın eksik gibi kalıyor. :2: Rabbim acılarını göstermesin

ayy ne güzel dayı, kuzen, anne... kalabalık tatillere bayılıyorum. sefan olsun speedy' cim, kocasız hafif üzgün olsada cidden güzel bir hafta sonu olmuş akrabalarınla. fırsatları değerlendirmek lazım.Allahın izniyle kocanla daha çok gidersen tatillere. abantı hep resim-videolardan gördüm de, ne muhteşem bir yer.

aminn, Allah acılarını göstermesin. bizimde bir yıl oldu, sen hangi ayda evlenmiştin, biz 10 temmuz 2011 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…