günaydın kızlar
öle halsızımkı ölüyom yorgunluktan
ütüde baya sürdü akşam yemek bulaşık çamaşır ütü derkenn 11 de yattım ama o saate kadar hıc uymadım ve baya yol yürüdüm sabahgene otobus kalabalıktı oturamadım 1 saat öle ayakta kaldım
he bıde akşam 45 dk yürüdüm trafık allak bullakk
bugun dökuluyorum tabıı
günaydın arkadaşlar bugün hava kapalı sanırım yağmur yağacak
günaydın canım. burası biraz esintili ama öğlen nasıl olacak bakalım
selaam herkese tatilimiz bitti geldik
şimdi hamişler ve doğum yapanlara fiyakalı bir soru :)
ikili test yaptırdınız mı ? hem kan, hem ultrason ?
ben bu testin gerçekten gerekli olduğuna emin olamadım bir türlü..biraz para tuzağı gibi geldi , görüşleriniz ?
sürekli kontrole gittiğşm hasteneden 250 tl gibi rakama maal olacak bu test...
sen nerede oturuyorsun canım ?
selaam herkese tatilimiz bitti geldik
ben bu testin gerçekten gerekli olduğuna emin olamadım bir türlü..biraz para tuzağı gibi geldi , görüşleriniz ?
sürekli kontrole gittiğşm hasteneden 250 tl gibi rakama maal olacak bu test...
afyonkarahisar :)
hım 2*3 ay önce adalya tesislerine geldim iş için.
duydum adını, konyaya giderken miydi? emin olamadım.
ama duydum hatta önünden de geçtim kaçkere :) ne işle meşguldün canım, daha önce sorduysam kusura bakma, hatırlayamadım da.
yani canım, hiç kıskanmadım seni, iş nedeniyle abantlara git, başka yerlere git, oh ne güzel...
niye kıskanayım ki
MUTFAK sektöründeyim
aslında sık gezmiyorum şehir dışını denk geldi ikisi de gittim. güzel yerler ama afyon çok sakin,sessiz.
bizim uçak 7 deydi 3 saatimiz kalmıştı afyonda yapacak bişey bulamadık mecbur denizliye geçtik avm ye. oturduk
eşimde Dinarda ünv okumuş bu arada
Anladım canım, iyi denk gelmiş .
ilk aylarda düşman şehir gibi görüyordum burayı :) hala alışamadım ama daha iyimserim, nasip buymuş.
dediğin gibi küçük bir şehir, ve cidden sıkıcı bir yer. eşim için burası memleketim oldu artık :)
görevde falan mı canım ? yoksa orada mı yaşıyordu zaten
eşim Afyonlu :) yani görev nedeniyle olsa bir şekilde gidişimiz olurdu buradan
ANLADIM canım büyük bir şehirden gittiysen zor olur ama alışırsın ya zamanla , ben ist. gelince patladım resmen orada
bu arada ailemdeki herkes bana hamile muamelesi yapıyor. annem , teyzem , babam hepsi fal baktırmış öylesine hamile gözüküyormuş işte annemle babama eve beşik kurcaksınız falan demiş. ( bakanda geyiğine bakıyor )
ben gittim 2 günde canım şunu istiyor bunu istiyor dedikçe hayırdır demeye başladılar. birisi sanki göbeğin çıkmş diyor diğeri yüzün şişmiş delirttiler ağustos ayında da hastalansam hiç fena olmaz :18::18:
hoşgeldiniz cnmmmselaam herkese tatilimiz bitti geldik
sürekli kontrole gittiğim hasteneden 250 tl gibi rakama maal olacak bu test...
speedyc' cim, canım benim, hadi inşaallah olsun seninde bir bebeğin, hiç endişelenme valla. burada kızlar anne olmanın ne kadar muhteşem bir duygu olduğundan bahsederler hep, sen de yaşa bu duyguyu artık. inşaallah hamilesindir :) hamile olma ihtimalin var mı? kazara fln da olabilir belki.
Günaydınlar kızlar nasılsınızz
bende hazır değildim hala cnm 4 senedirMutlaka harika bir duygudur. ama hazır değiliim daha, Allah'ın işine karışılmaz layık görür verirse başımın üstüne kazara olma ihtimali de çok az canım.
günaydın nasıılsın ?
bende hazır değildim hala cnm 4 senedir
iyiyim şükür sen nasılsın
Günaydınlar kızlar nasılsınızz
KENDİM hazır olmam değil kastettiğim. şimdi hamile kalsam hemen adapte olurum.
ama maddi açıdan biraz daha rahat etmek için bekliyorum canımbide 2 senelik evli olalım daha 1 yıllık evliyiz acele yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?