çok kötü oldum ya doğum yaptığım hastanede bi kadın 2 ay sonra doğumda ölmüş..ve ölüm nedeni şüpheli..hastaneden bi hemşire kadının eşini arayıp eşinin damarı kesildi içim rahat değil demiş..bebğin resmini gördüm..film şeridi gibi aktı gözümden herşey o bebe napıcak anasız yaa kim bakar ona gözü gibi kim sabahlara kadr bekler başında annesizlik ne zordur yaaa Rabbim yardım etsin nasıl tatlı bi yawru ama nasıl kadersizlik bu kızlar yaa..kime emanet edilir yeni doğmuş bi kuzu anacığının kokusu memesi olmadan nasıl uyur yaaa ay çok fenayım ben yaa
gelebildim nihayet..böcük şu korunma işinizin merakından çatlıcaz bi gün :)
böcük niye sorduki onları sana ne alaka???
bende liseye yazılmıştım ozmn oldum..geçmiymiş...
ayy balcım demeRabbim yardımcısı olsun hem bebenin hem babanın..tüm sevdiklerinin..
hem bak korktum bide şimdi :26:
bal yenimi öldü doğumdan 2 ay sonra yada doğumdamı ölmüş anlamadım cnm?
normal doğummuydu?
ne dıycem size
dün sağlık raporu almak için aıle hekımıne gttım
kayıt ettı benı bazı sorularda sordu
ne ıle korunuyonus dedı Allah koruyo dedım böle oldu
bıde adet yaşımı sordu 13 dedım nıye geç dedı:26:geç mı kı tam hatrlamıyorum ama o cıvardı
çok kötü oldum ya doğum yaptığım hastanede bi kadın 2 ay sonra doğumda ölmüş..ve ölüm nedeni şüpheli..hastaneden bi hemşire kadının eşini arayıp eşinin damarı kesildi içim rahat değil demiş..bebğin resmini gördüm..film şeridi gibi aktı gözümden herşey o bebe napıcak anasız yaa kim bakar ona gözü gibi kim sabahlara kadr bekler başında annesizlik ne zordur yaaa Rabbim yardım etsin nasıl tatlı bi yawru ama nasıl kadersizlik bu kızlar yaa..kime emanet edilir yeni doğmuş bi kuzu anacığının kokusu memesi olmadan nasıl uyur yaaa ay çok fenayım ben yaa
iyi akşamalr kızlar
ne kuşağı nan böcükkk
ne alaka nan
bigün hamiş kalcan senin korunma yöntemi patlıycak gitçekk
bende lise hazırlıkta oldum şimdiki nesille bizi bir tutmasın
olm sıcak iklimde bulunanlar ergenlığe erken grmıyor mu onu dıomm
hamış kalcem tabe ama azcık daha var
aynı ildeyiz nan ne iklimi :)))
ay bal ekspırıkın içine ettın:)tmm tmm ben bişi dımedımm
ay ne sıcak yaa ayaklarım tıtrıo uykusuzm bayılcammm
ay ne sıcak yaa ayaklarım tıtrıo uykusuzm bayılcammm
günaydın herkese
günaydın kızlar...
günaydın speeeee
asena nerdesın sen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?