- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
melodi nerelerdesin sen cnmselam kızlar isimler konuşulmuş.
Tuğra ismi benim favorimdi ve oğluşuma koydum.
çok anlamlı ve çok güzel bir isim. tabi benim fikrim.
isim bulmak çok zor ama ben evlenmeden önce belirlemiştim isimleri.
hepiniz umarım iyisinizdir.
geçmişe pek bakamadım. patiğin oğlu oluyor sanırım. çok sevindim sağlıkla gelssin inşallah.
bende geçen hafta izinliydim oğlum hastalandı.
birkaç gündürde isilik oldu yavrum.
bugün benim doğum günüm ve ben işyerinde sıcakta pelte gibiyim.
amma zor bu isim konusu yaagünanydın kızlarrr
brck bende yiğit aras yada mert arası beğenıyorum eşimde öle ama sen tek isim ıstıyon bulursun ınş
netten bak bıraz
anlamlı hoş isimler var
bu araba sabah bı araba durdu yanımızda bende sandım adres sorcak
bı adam eşimle bana
ben sızı her sabah göruyorum Allah sızı korusun ayırmasın cok yakışıyorsunuz falan dedı:26:çok hoşumuza gıttı zaten bunu cok sık duyuyoruz
nasıl mutlu olduk
hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsunnselam kızlar nasılsınız bakalım ben bayadır yoktum raporluydum amelyatı oldum geldım sımdı cok ıyym herkesler nerde ne var ne yokk...
geçmiş olsun cnm bnm haberim yok ne ameliyatı oldun ?selam kızlar nasılsınız bakalım ben bayadır yoktum raporluydum amelyatı oldum geldım sımdı cok ıyym herkesler nerde ne var ne yokk...
melodi nerelerdesin sen cnm
geçmiş doğum günün kutlu olsun..
buğra nasıl kızlar deve demek ama:26:
amma zor bu isim konusu yaa
oo havalara girmişinizdir ne hoş olmuşş
hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsunn
hadi gözün aydın cnmmm evde rahat rahat dinlenirsinmerhaba kızlar bugün işte son günüm ayrılıyorum artık kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere....
hadi gözün aydın cnmmm evde rahat rahat dinlenirsinmerhaba kızlar bugün işte son günüm ayrılıyorum artık kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere....
merhaba kızlar bugün işte son günüm ayrılıyorum artık kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere....
doğru diyorsun biricik ben en iyisi memnun kaldığım doktorla devam edeyim,patik doktor değiştirdikçe kafan karışır cnm..bence bu hataya düşme
bi doktorda sabit kal güvenmeyi öğren hihi
doğru diyorsun biricik ben en iyisi memnun kaldığım doktorla devam edeyim,
hijyenik sandığım hastane ilede bebeklerin enfeksiyon kaptığı ile ilgili yazılar okudum şimdi...
memnun kaldığım doktorun olumsuz doğumunu okumadım,hakkımda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?