Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günanydın kızlarrr

ayy dün nasıl sinir oldum ınadına tam çıkarken fatura çıkartılıyolar eve zor attım kendımı alel acele masa hazrla ye
oruç oruç resmen işkence
nolurdu sankı akşama kadar kesseydık yada bu sabahonu bırakın evım cok uzak demıo kımse yarım saat önce çık aksıne hep geçcıkıommm
bıde kendılerı nasılsa oruç deıl altlarındada arabaları var nerden anlasınlar benı
zaten zor gecıoo ramazan uykusuzluk susuzluk derkenn

brck bende yiğit aras yada mert arası beğenıyorum eşimde öle ama sen tek isim ıstıyon bulursun ınş
netten bak bıraz
anlamlı hoş isimler var

meloş doğum günün kutlu olsun

bu araba sabah bı araba durdu yanımızda bende sandım adres sorcak
bı adam eşimle bana
ben sızı her sabah göruyorum Allah sızı korusun ayırmasın cok yakışıyorsunuz falan dedı:26:çok hoşumuza gıttı zaten bunu cok sık duyuyoruz
nasıl mutlu olduk

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bayadır yoktum raporluydum amelyatı oldum geldım sımdı cok ıyym herkesler nerde ne var ne yokk...

melodi nerelerdesin sen cnm
geçmiş doğum günün kutlu olsun..
buğra nasıl kızlar deve demek ama:26:
amma zor bu isim konusu yaa
oo havalara girmişinizdir ne hoş olmuşş
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bayadır yoktum raporluydum amelyatı oldum geldım sımdı cok ıyym herkesler nerde ne var ne yokk...
hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsunn

brck geçen hafta izinliydim. oğlum hastaydı onunla ilgilendim evde.
sağol canım.
buğra ismi okunuş olarak güzel. ama anlamı deve olunca?

güneş geçmiş olsun.

böcük sağol.

geçmiş olsun cnm bnm haberim yok ne ameliyatı oldun ?

melodi nerelerdesin sen cnm
geçmiş doğum günün kutlu olsun..
buğra nasıl kızlar deve demek ama:26:

amma zor bu isim konusu yaa
oo havalara girmişinizdir ne hoş olmuşş

hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsunn

o isimden tanıdığım var anlamı dolayısıyla hep dalga geçiliyor camel fln diyolar,başka bir sürü şeyler,tavsiye etmem..

slm kızlar...an itibariyle pilim bitmiştir...duyurulur...
sabahın 07.00 de başlayan günümüz benim her ıkınıp-sıkınmada ve ağlamada memeyi resmen tabiri caizse ağzına tıkamamla öğlen 12:00 ye kadar uyuklama modunda geçti ama sonrası pahalıya patladı bana...
oğlum hiç durmadı hem de hiç...
emzir
gazını çıkart
altını değiştir
pışpışla...
olmadı bir daha emzir
gazını çıkart
altını değiştir
ve pışpışla...bir daha bir daha derken dedim yıkayayım ben bunu belki uyur ve yıkadım...saat olmuş akşamın beşi...benim paşa anca daldı o da sepetinde falan değil...oto koltuğunda aman ne yapayım dalsın da tek nerede dalarsa dalsın uykuya artık o derece yorgunum...
hala yemek yapmadım...daha doğrusu yapamadım...
köfte vardı buzlukta onu çıkarmıştım o hengame arasında...yanına da bir bulgur pilavı yaparım tamam,bir de karpuz keseriz daha ne olsun di mi ama...

meloşşşşş mutlu yıllar cnm...
güneşşşşşşş hoş gelmişsin,yeniden geçmiş olsun tatlım...

isim demişsiniz...
kız olsaydı Alya Derin,Nisan düşünmüştüm...

erkekte de Çağan veya Eymen...

maşallah bu sene erkek senesi dedikleri kadar varmış...bir prens daha geliyor hayırlısıyla...Rabbim bahtını güzel ve hayırlı eylesin...
hazır Çağan uyuyakalmışken ben pilavı pişireyim...
öpüyorum sizleri,dikkat edin kendinize...

Son düzenleme:
medicana da yaptım doğumumu...
gerek doktorum
gerek ekibi ve hastane koşulları ve gerekse doğum koçumdan çok memnun kaldım hem de çokkkk

saol ada,
ben hastaneyi beğensem doktoru beğenmiyorum,doktoru beğensem hastaneyi ...

ne olacak sonum bilmem :) son gittiğim doktor çok ilgiliydi çok hoşuma gitti ama hastaneden emin olamıyorum bir türlü..
önceki hastane çok temiz belli,ama doktor yoğunluktan dolayı pek ilgili değil malesef..başka bi er daha mı denesem acaba senin dediğin yeride denesem mi bilemedim...
çok pipirikli davranmak iyi getirmez bunuda düşünüyorum ama ...eşimle konuşmalıyım bu konuyu,içim rahat edemedi bir türlü...

Son düzenleme:
patik doktor değiştirdikçe kafan karışır cnm..bence bu hataya düşme
bi doktorda sabit kal güvenmeyi öğren hihi

patik doktor değiştirdikçe kafan karışır cnm..bence bu hataya düşme
bi doktorda sabit kal güvenmeyi öğren hihi
doğru diyorsun biricik ben en iyisi memnun kaldığım doktorla devam edeyim,
hijyenik sandığım hastane ilede bebeklerin enfeksiyon kaptığı ile ilgili yazılar okudum şimdi...

memnun kaldığım doktorun olumsuz doğumunu okumadım,hakkımda hayırlısı...

benimde hastanem çok hijyenik diil hatta ilgisiz bile sayılabilir asistanlar falan ama aynı doktrumla başladım aynı doktorumlada devam etmek istiyorum bende
çok fazla okuyup araştırma boşver cnm

kızlar babam geldi işten çıkışta uğramış semizotu toplamış bahçesinden biber vs. onları getirmiş sağ olsun sonra Çağan uyandı !!! ne kadar uyuduysa sanki...ben de size onun uyuyan halini çekmiştim ekleyeyim diye ((

Son düzenleme:
ada vallahi padişahtan farkı yok
ne çabuk büyüdü cnm ya maşallah
maşallah baya saçlı kızzzz yanmadımı için hiç

Son düzenleme:
brck cnm vallahi çok az bir süre yandı sanki ya...ama hemen geçti...dediğin gibi padişah halt etmiş bunun yanında...
seninkide doğsun hayırlısıyla gör bak diyeceksin aaaa bu minik eller ne vakit büyüdü böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…