günaydınnn nırdesınız ulennnnnnnbal da gelmemışşş
hayursuz garularrr
ben burdayım cnm günaydınnnnn
aaa niye kimseler yok,bak şimdi balkızı da merak ettim arayayım bari..
ben hamile iç çamaşırları aldım rahat edemiyorum artık diye ama bilemedim hiç bedenleri rahat olsun diye L beden aldım,bebekten önce S giyiyordum şuan M heralde dedim sonlara doğru ilerler neyse beğenmezsem iade ederim napalım...
2 adet emzirme atleti aldım ,südynli hem ayrıca südyeni takmaya gerek kalmıcak,
2 adet hamile kliodu
sonrası ve şimdi için toparlayıcı südyen aldım,
biricik almıştı sanırım toparlayıcı işe yaradı mı kız biricik :) sağımlık inek gibim dolaşmıyalım ortada :ne pahalı hamile denince hemen fiyatllar yukarı çıkıyor sadece çamaşırlar 80 tl gibi tuttu..pis fırsatçıkar
onların fotolarını ekleyemicem,birde bunları aldım,
elbise penye olduğundan evde ve yazlıkta rahat ediyorum diye aldım,terletmiyor seviyorum..
birde bu ceketi hep beğeniyordum alayım dedim..
Vip dükkanda 20 tl üzeri yine kargo bedava...
Eki Görüntüle 479134 Eki Görüntüle 479135
Eki Görüntüle 479136 Eki Görüntüle 479137
speedy gıda boyasımı almıştın cnm
ellerine sağlık
edı ıle büdü kaldık dsene
ee naıslın cnm oruç nasıl gıdıoo
ahanda şimdi oturuyorum desem inanır mısınız bilmem...ama sabahın 07.00 de tosunumun üzerime ve halıma mıçmasıyla başlayan maceramız,öğle saatlerinde artan ağlama seansıyla devam edip an itibariyle mola vermiştir...
en son dayanamayıp annemi aradım,gel bunu ne yapıyorsan yap diye...hemen geldi kadın sağ olsun...banyosunu yaptırdıktan sonra uykuya daldı ben de hemen makine takıp silip süpürdüm evi...fırsat bu fırsattır diye...annem de mutfakta şimdi,yemeğe girişti o da
sizler napıysınız,heyoooo
ay bak iyiki almışım ,normal düşünüyorum ama son zamanlarda sağlık durumumuz ne olur bilinmez,belki sezaryen de olur..güzel günlerde giy patikçim aldıklarını.
ben hep emzirme sütyeni aldım, hep dediğimde 3 tane, çok çirkin oluyolar ya insanın alası gelmiyor zaten, yada benim baktıklarım öyleydi bilmiyorum.
atlet normaldede giymediğimden almadım.
beli yüksek çamaşırlar sezaryen sonrası çok iyi oluyor, dikiş yerine lastik gelmemesi lazım çünkü.
patik cnm çok güzeller güle güle kullannn
valla benimkiler dahada büyüdüler cnmtoparlayıcının kenarından bile taşıyo gibi
bende emzirme atleti istiyorum kaçtan aldın?
kilot almadım hamilelik için ben çünkü kullanabiliyorum rahatım böyle
herkese selam kızlar, hiç kimse kalmamış burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?