herkesın doğru bıldıklerı vardır cnm
benım demek ıstedığım 1 haftada kaççeşit yemek yenır 1 2 mı:26:
yanı kişi haftalık yemek yaparken 1 2 çeşitle kalıyorsa zaman ıyı kullanılır ama ben 1 2 çeşit değil 4 çeşit falan yapıyorum yanı 2 gün yıyorum 3.gün yetecek kadar yapmıyorum mesela
bıde corba pılav taze olacak bana göre
dıyelımkı 4 çeşit yemek yapacak bu haftalık yemek yapanlar nasıl yapıo onu merak edıyorum zaten onca yemeğe ayıracağı zamanı nrmaldede yapabılır
ama bak bende dondurucu kullanıyorum
yaprak sardım fazla geldı 2 poşet koydum (ama ben taze sarıyorum genelde koymamkı arttı dıye)
vişne fasulye barbunya koyarım
ama öle soğan doğra koy domates yada corba yada poğaça börek hıc denemedım,ama koymayı hıc düşünmedımde
annem zaten bahçe domateslerınden menemen edıyy
soğanda mı doğrayıp kyuyorlarmış bak bunu falan bilmiyodum bende
doğranmış soğanın dondurulmuşu satılıyor zaten,ben onlardan alıyorum..çok pratik...soğanda mı doğrayıp kyuyorlarmış bak bunu falan bilmiyodum bende
doğranmış soğanın dondurulmuşu satılıyor zaten,ben onlardan alıyorum..çok pratik...
bu arada ctesi ikili test için gittik doktora,bu doktordan çok memnun kaldım çok daha ilgiliydi..
ense kalınlığı 1,23 çıktıellerini parmaklarını gösterdi doktor yakından :) çok tatlıydı,hoplattı zıplattı her yerini inceledik :)
bu arada biz pipiyi gördük :)
Günaydın kızlarrr
patikçim hadi gözünüz aydın cnm benim
oğluşuma arkadaş geliyor
saol canım siz ismine ne karar verdiniz
saol canım siz ismine ne karar verdiniz
bende erkek isminde çok kararsızım,kız isminde beğendiğim vardı bulmuştum bi tane ama...cnm isim bulamıyorum yaa..
abim Ömer olsun adaletli olsun Hz.Ömer gibi dedi:)
Benimde kulağıma hoş gelmeye başladı ama önerilere açığım ama beğenemiyorum:)
cnm isim bulamıyorum yaa..
abim Ömer olsun adaletli olsun Hz.Ömer gibi dedi:)
Benimde kulağıma hoş gelmeye başladı ama önerilere açığım ama beğenemiyorum:)
doğranmış soğanın dondurulmuşu satılıyor zaten,ben onlardan alıyorum..çok pratik...
bu arada ctesi ikili test için gittik doktora,bu doktordan çok memnun kaldım çok daha ilgiliydi..
ense kalınlığı 1,23 çıktıellerini parmaklarını gösterdi doktor yakından :) çok tatlıydı,hoplattı zıplattı her yerini inceledik :)
bu arada biz pipiyi gördük :)
Patikciim pipiniz hayirli olsunnn :))))
Slmmmnmmmmmm
Naslsinz hanımlar biz sıcaklarla ugrasmaktayiz oglum uyuyanım hic. Biraz önce banyo yapti pasacim simdi emiyo umud ediyorum ki 1de uyusun :)))
bı haftadır annem yanılmdaydi gitti kalicam yne yalnız ne Komsu var ne gelen giden bazen bunalıyorum((
Yarin inşallah Kur'an öğrenmeye başlıcam oğlum durur ins onunla gidicem çünkü
Öptük sizi hayirli haftalar olsuuunn
selam kızlar nasılsınızzz
ben daha doğurmadım, çarşamba dr.a gidicem bakalım oğlum nasıl.
patik hayırlı olsun oğluşun herkesler iyidir inşallah
ömer faruk:)yeğenımın adı
hz.ömerinde adı ömer faruk tek ömer değil:)bence cok anlamlı bı isim cnm
anam ben hamış olsam doğumdan cok isim konusunda zorlanırımm
2 isim istemiyorum böcükcüm yaa
ya bi dolu isim var ama hiç güzel isim yok yada biz beğenemiyoruz
yağız da güzelmiş dedi eşim geçende:)
Tuğrada güzelmiş cnmcanım inci melek erkek olsaydı ben Ahmet Tuğra koyacaktım, belki sana fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?