Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olsun cnm hevesini alırsın al sen genede bitane :)
ya ela yürüteçi kullanamıyo..yani rüzgar yemiş yaprak gibi üstünde bi oraya bi buraya savruluyo :))
geçen gün sitede biri yürüteçini çıkarmış kuzusunun nasıl geniş alan bebe koşturuyo kadın arkasından koşuyo acayip kullanıyodu bizimkisi tembel anca uzansın döne döne gitsin sağa sola..koca totolu :))

slm kızlar..

incimi uyuttum, size bakınayım dedim..
dün işyerimden geldiler.. hazırlıktı temizlikti derken çok yoruldum.. bugün elimi hiçbirşeye sürmeyeceğim valla..
dinlenmeye karar verdim:))

patiğim hadi bakalım, erkekler çoğalıyorr:))

balımmm

sizler nasılsınız...

lamecim hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalımmm
incimizz napıyor büyüdümüüü
yeni resimler varmı?

lamemmm ayy kaçırdım ne ara geldin ya ((

erkekler çoğalıyo kızlar azz..

birileri artık dünür olur :))

Merhabalar kızlar günlerim çok yoğun geçiyo giremiyorum alya kuzum pek yaramaz ve inatçııı ...

patikçim tebrik etmişmiydim bilmiyorum seni pipiniz hayırlı olsun bizede ilk %90 erkek demişdi 1 ay sonra ayy prenses deyince eşim şok olmuştu :)

herkesler iyidir inşallahh
vakt buldukça gelmeye çalışıcam çok öptüm sizi ....

saol cnm benim valla bende bilemiyorum,başından beri erkek doğuyo ama içime :)

lamecim hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalımmm
incimizz napıyor büyüdümüüü
yeni resimler varmı?
hoşbulduk canım.. iyiyiz çok şükür..
valla arada huysuzluk yapıyor, ama kuzeniminkini görünce şükrediyorum kızımaa...
büyüdü valla.. ilk doğduğu günü hatılayınca etlendi butlandı diyorum, çok zayıftı çünkü teyzesi..
yeni resimlerimiz var, face de eklemiştim bir tanee, buraya da eklerim bir ara...

lamemmm ayy kaçırdım ne ara geldin ya ((

erkekler çoğalıyo kızlar azz..

birileri artık dünür olur :))

canım valla burdasındır diye bekledim ama, neyse yarın kızım uyursa gelirim inş...

evt erkekler çoğalıyor, kızlarımıza talep çook olcak bu durumdaa, ee artık bizde eleme yaparız:))

soppetı kaçırmışım ama okudummm::)

balım h geldın ne kadar şanssızsın yaa tamda senın geldığın güne net kesılır mı
ela kuzun kocemen olmuşşşşştur yenı resım koydun mu bı bakemm

lamem kelebek patık brck herkesı kaçırmışım
sağlık olsun ne edek

bekleriz cnmmm

benmki abla diye evde kalcak :))

hoşgördük cnmmm
face te var buraya koymadım
koyarım işim bitsin
senün içinnn

selam kızlar, nasılsınız. hemen geçmişe bir göz attım. dün iftrda misafirim vardı. hepsi güzeldi, dolma hiç güzel olmamış, fazla pişirmişim

patik hangi siteden alışveriş yapıyorsun. teslimlerde sorun varmı.

kızlar bilen varsa söylesin. trendyol dan ilk defa alışveriş yaptım ve teslim süresi çok uzun, birde face' den takip ettim, herkes teslimatın gecikmesinden şikayetçi, acaba tam dedikleri günlerde teslim ederler mi? bayramda yaklaşıyor, saat aldım. diğer sitelerden aldıklarım tam zamanında ve kısa sürede elime geçiyordu.

bu arada kızlar, bebeklerinize isim koyma konusunda çok şanslısınız, maalesef benim öyle bir şansım yok. bebeğimiz olursa, annesinin veya babasının ismi ön isim olacak ve 2 isimli olmak zorunda, bende hiç sevmem iki ismi. hep derdim bekarken tek isim koyacağım diye brck canım boşver sorsun k.validen sürekli, nasılsa sonunda sizin seçtiğiniz isim koyulacak.

hoşgeldin cnm..

neden mecbur cnm anne babası vefatmı etti?

tabi cnm benim belirlediğim isim konulacak istediği kadar konuşsun

böcükk naber bebem

Son düzenleme:
hoşgördük cnmmm
face te var buraya koymadım
koyarım işim bitsin
senün içinnn

mersü cnmm

asena h geldın cnmmm
valla ben bı kez yaptımm markofonı mıdır nedır bıdaha töbeehem o kadar bekledım hemde hepsı defolu geldı hep derım ılla dokunmam lazımbakmam lazım almadan
o yüzden kıyafet hıc almam bılmım

brck bak ben dıomm oğlum olursa yiğit aras yada mert aras olcek
aras ve kuzey bana cok asıl gelıoo

hoşgeldin cnm..

neden mecbur cnm anne babası vefatmı etti?

tabi cnm benim belirlediğim isim konulacak istediği kadar konuşsun isterse mıçını yırtsın

böcükk naber bebem

yok vefat etmedi ama adettir ya, ataerkil bir aileyiz, annenin babanın adı konulursa çok makbul geçermiş

ay böcük aynı eşim gibi düşünüyorsun. çok beğendiğim halde alamadığım birçok kıyafet var nette, eşimde senin gibi illa gözüyle görmesi lazımmış. bizde mecburen ev aksesuarı, takı, tekstil alışverişi yapıyoruz, kıyafet alamıyorum-izin yok47:

aras ve kuzey ismi güzel. bebek ismini taşırmış derler, birde benim aklıma diziler geliyor bu isimleri duyunca. çok yakın bir arkadaşım bebeğinin adını çınar koydu, lale devrindeki çınar isminden esinlenerek kendisi söyledi
bigün hastanede sıra bekliyorum. iki genç çift bebeklerini getirmişler, sıra onlara gelince , sekreter seslendi " ezel " diye. hay allam dedim, ezel diziside o günlerde revaçtaydı

bende işte o mantıkla hareket eden bı ınsanım dedımkı bu önyargımdan uzaklaşmam lazım
bı kez aldım
aman almaz olaydım
belkı bıraz eskı kafa gelcek şimdiki zamana göre ama kıyafette dokunmadan denemeden alma derım en mantıklısı bu gelıo bana
ben aslında netten alışveriş eden bı ınsan deılımdır belkıde ondan ılla dokuncamalışma sende
sonra zengun olcek onlar sen fakir fukura

yok ben hıc dızı ızlemem zaten hıc öle bı huyum yok ama bak BARIŞ ısmınıde cok sevıom
olmayan cocuğa don biçmek bızmkı ama olsun
aras ısmınıde bı cenaze sırasından oğluna seslenen anneden duydum cok hoşuma gtmıştı
sonra eşimde cok beğendı hatta aynı anda brbırımıze baktık düşünceler aynıymış tabı ya yiğit yada mertte ıstym başa

böcük nen hep benim isimleri çalıyonn..elayıda gittin yeğenine koydun PPP

şimdi arasla kuzeye takmış

brck ben isim anası olıyım koyda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…