- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bayramdan sonra eleman çıkartmalar başlıyo((
piyango vurabilir.....
ehlıyet derslerıne gıdıom 2 akşamdır aman cok aptalca geldı ya
gtmıycem ama gene gtcekmışım gıbı 5:30 da cıkcamm
yemek etcem uycam iş etcem bayrama kadar ıyı olcek bölee
yok cnm sana bişi olmas ınş
BENCE GİT BEN ÇOK FAYDASINI GÖRMÜŞTÜM...hepsini derste öğrenmiştim motor evde çalışmayla olcak bişi değilll
sonra kalırsın pişman olursun
işllh cnm ama fazlasıyla göze batıyorum 2 gün gelerek(
sanki bnada vurcak gibi patron beşkarış geziyo...
bızım burda hep öle bakıolar takma sen hayrlısı olsund e
şükür cıkarsalarda maddı sorun yaşamazsın ev sızın ıdare edersınız
ya benım gıbı olsanama genede korkmuom
YA ev bizimde patrondan aldığımız parayı daha ödemedik onuda tazminata sayar ederse bitti gitti elde avuçta bişi kalmadı(
hem daha çalışmam lazımmm burdan başka yerede eşim göndermez burda beraberiz ya
daha araba filan alcaktım ya bütün hayeller suya..hem ben eşimin eline bakamam çok zor gelir bana
cnm sana bişi olmaz sanmıyorum ne güzel şartlar sundu adam sana..bayramdan sonra eleman çıkartmalar başlıyo((
piyango vurabilir.....
ay bal allah aşkına bı dur nefes al
ne drumda olan ınsanlr var
benım kenarda param bıttı aldığım gıbı ya kira ya kredı yada faturalara gıdıo eşim 8 aydır çalışmıoevım deıl hıcbısım yok
sen ıstedıkçe ıstıyon lenn
daha dur çıkış mı verdı adam
zorla kovdurtcan hee:)bişi etmez sana hem o demedı mı 2 gün gel dıye
tasallan ma sen
selam kızlar, nasılsınız. hemen geçmişe bir göz attım. dün iftrda misafirim vardı. hepsi güzeldi, dolma hiç güzel olmamış, fazla pişirmişim
patik hangi siteden alışveriş yapıyorsun. teslimlerde sorun varmı.
kızlar bilen varsa söylesin. trendyol dan ilk defa alışveriş yaptım ve teslim süresi çok uzun, birde face' den takip ettim, herkes teslimatın gecikmesinden şikayetçi, acaba tam dedikleri günlerde teslim ederler mi? bayramda yaklaşıyor, saat aldım. diğer sitelerden aldıklarım tam zamanında ve kısa sürede elime geçiyordu.
bu arada kızlar, bebeklerinize isim koyma konusunda çok şanslısınız, maalesef benim öyle bir şansım yok. bebeğimiz olursa, annesinin veya babasının ismi ön isim olacak ve 2 isimli olmak zorunda, bende hiç sevmem iki ismi. hep derdim bekarken tek isim koyacağım diyebrck canım boşver sorsun k.validen sürekli, nasılsa sonunda sizin seçtiğiniz isim koyulacak.
hiç bilmiyorum bence şaka yapıyo gibi geldi..BRCK eşin onca şeye rağmen sana biraz daha hoşgörülü olmlı bence
cnm sana bişi olmaz sanmıyorum ne güzel şartlar sundu adam sana..
bakalım ben nasıl iş bulucam..
eşim dioki artık elinde bol paran olmıcak her istediğini zor alır edersin dedi tuhaf oldum
çalıştığın civarlarda fabrikalarda sekreter falan arayan duyarsan beni mutlaka bilgilendir cnm lütfen
evime yakın olsun istiyorum.ama bebeğim bi doğsunda öyle
ALYA hanımı zor uyuttum ne inatçı bişey ya resmen direniyo
brck ben epidural oldum o kadar memnun kaldım ki hastane ve personlde süperdi ağrımı bi kere bile hisstmedimm salı doğum yaptım çarşamba eve geldik perşembe evi süpürebildim düşünnn ...
balım sana bişey olmaz bencee eşinden dolayıda çıkaracağını sanmıyorumm cnm eğer 2 gün geliyon bana zor oluyo falan derse bakıcı bakar 5 güne çıkartırsın çalışmayı
maşallah kelebeğim darısı başıma ozaman cnm..
kızlar eşime dedim netsiz ben napıcam..
e bende kullanmıyorum nolucakki yok net falan dedi
telefon alsam belki girerim dedim.yok net falan dior..şaka mı yapıyor anlamadım
gram uyku olmaz mı bir bebenin gözünde yok anam yok işte((
sabah 04.00 te uyanıp emip yattı sonra 04.47 de yeniden uyandı...uyanış o uyanış...Rabbim bana acısın ne diyeyim
durmadan da mıçıyor...kucağımda şimdi ve yine nasıl koku geliyor(( ben değiştireyim en iyisi...nasıl olsa prima sponsorumuz sanılıyor oğluş tarafından...
slm bu arada kızlar...şu moku temizleyem gelirim...
brck şimdi duysam bile çok erken cnm kimse beklemez hele kuzun olsun etsinde bende kapının önüne koyulmassam sana haber salarımm
nen bizim oranın erkekleri öle kısıtlama getirmnez şakadır o şakaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?