Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlarrrr

contur gözün aydın cnm

patik akşam kuzenimde senin tefalden vardı pattis yaptı tadı çok güzel çok hoşuma gitti çok sağlıklı yaa

speedy cnm kendini dövdürmüşsün

gerçekmi onnaarrrr

Son düzenleme:

güle güle kullan cnmm cesaretliymişsin ben yaptıramazdım acır die sanırım
bide abdest olayını araştırdınmı cnm?

bende korktum başta ama bi tek parmağımda acısını hissettim. yoksa hiç acı falan yoktu.
abdesti de araştırdım kendimce ama herkesin fikri ayrı oluyor tabi..

bende korktum başta ama bi tek parmağımda acısını hissettim. yoksa hiç acı falan yoktu.
abdesti de araştırdım kendimce ama herkesin fikri ayrı oluyor tabi..

evet herkes farklı şeyler söylüyor..
bacağındaki çok hoş hoşuma gitti yaa.ama az daha aşağıdan olabilirdi bilekten doğru
bende yazın tatillerde hint kınasıyla yaptırıyodum:)
ama ben gerçek dövme yaptıramam sanırım takıntılı biriyim zamanla sıkılırım

Son düzenleme:

dövme tam bir hastalık zaten 1 tane ile kalınmıyor. mutlaka dur bide şunu deneyim diyip dövme modeli bakıyorum..
sürekli görmediğin bi yer olursa sıkılmıyorsun. benim 1,5 sene oldu daha hiç keşke demedim bende sıkıntılıyımdır normalde..

asena h geldın cnmm bayadır yoktun sende
benım patron pc yanıma taşıdı pek gıremıyorum tatlım
nasılsın
nasıl gıdıoo

fena sayılmaz canım. evdeyim bugün, ve internet bağlantım gitti, hemen cevap yazamadım. evet patronunun pc yi yanına taşıdığını biliyorum arada gelip takip ettiğimde okumuştum. karnım belim ağrıyor, sanırım regl oluyorum

canım demek sen dövmeyi seviyorsun. varya özellikle omuz kısmına küçük şekiller yapıyorlar, çok beğeniyorum ama asla yaptırmayacaklardanım bende, seninki hayırlı olsun

canım demek sen dövmeyi seviyorsun. varya özellikle omuz kısmına küçük şekiller yapıyorlar, çok beğeniyorum ama asla yaptırmayacaklardanım bende, seninki hayırlı olsun

evet canım 3 tane dövmem var, ama yeni değiller 1,5 yada 2 sene olmuştur tahmini
bende artık regl olmak istiyorum ya :2: bu ay hala olamadım geçen ay 3 ünde oldum

evet canım 3 tane dövmem var, ama yeni değiller 1,5 yada 2 sene olmuştur tahmini
bende artık regl olmak istiyorum ya :2: bu ay hala olamadım geçen ay 3 ünde oldum

ayın 7 si canım, 4 gün geçmiş yanee acaba yoksa :) hani 2-3 hafta önce de konuştuyduk bebekten fln

bende regl olmayayım diye gün sayarken birkaç gün öncesinden olacağımın işareti geliyor nasippp nasip

Son düzenleme:
ayın 7 si canım, 4 gün geçmiş yanee acaba yoksa :) hani 2-3 hafta önce de konuştuyduk bebekten fln

bende regl olmayayım diye gün sayarken birkaç gün öncesinden olacağımın işareti geliyor

:2: yok canım ben gecikmesine alıştım izne çıktığımda dr gidicem bunun için sebebi ne diye hamile olma olasılığım % 20 onu da hiç sanmam

senin yerine ben olsaydım ya ne güzel , olana kadar bi uğraşıyorum olduktan sonra da keşke olmasam sırf bunun için hamile kalcam diye konuşuyorum

git canım git, ihmal etme. bilmiyordum düzensizlik olduğunu, ozaman normal tabi. ama %20 oranıda hiç az değil yanee hayırlısı canımm

hamile kalınca düzene mi girecekmiş regl dönemin? çünkü öyle derler de.

evet gidicem inş. salladım he oranı yok öyle bişey yahu ne hamileliği ne bebeği
benim evlenmedn önce çok düzenliydi sonra bozuldu dediğin gibi belki yine düzelir

selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok havadısler varmııııııııııııııııı

hu huuuu kimsecikler yok muuu

cnm sıkılıyo yahuuu,işim de yok hazır ama gelen giden peh yok..

spaydi bende dövme istiyorum ama çok kararsız kalıyorum desenlerde :) o mu bu mu derken kalıyor öyle

akşam annem geldi bebişe bir sürü cici almış,ilk torun tabi pek hevesli :)

bu arada bugün bu iki babeti aldım..eşimede 3 adet gömlek aldım ama erkek gömleği ilginizi çekmez onları eklemeyeyim,bunlar babetlerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…