Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

caspersyyy çok tatlııı güle güle kullan canım
ayyy yerim ben onu yaaa o seçmiş almış demek aferin ona

biricik evet çok değiştik çok kilo aldık eşimde bende 10 kilo aldık gerçi eşim aldığı kiloların çoğunu neredeyse hepsini verdi son bi kaç ay içinde ama ben veremedim bi türlü :gitme:

bebem her halinle güzelsinn
adam seni iyi beslemiş kız olsun sempatiksalakcinni

saol tatlmm
ayy o sıpa öyle 3 yaşından beri kıyafet alışverişini de kendi yapar
annesinin aldığını beğenmez giymez :)))
LCW' ya bir giriyo ama direk kendine topluyo kasaya gidiyo
babam ödeyecek dio bide kasaya :)))

Pınarcım diyet işlerinde hep başarıszı oldum bugüne kadar o yüzden bişi yazmadım canım
aylardır bvi gram kilo veremedim bende saldım gitti of napıyım yaa arada sinirlerim bozuluyor ama napıyım veremiyorum :gitme:

biricik sorma ben ona oda bana iyi baktı

caspersy şimdi etrafımda gördüğüm bütün minikler böyle yaa kendi seçtiklerinden başka kıyafet giymiyorlar

:)))))

ayy kilo demeyin yaa
eşim 10 kilo aldıı
bende 5 ((
off off
10 kilo zayflamam lazm benm

şimdikilerin geneli öyle senin giydirdiğini beğenmiyolar çok bilmişler büyümüşte küçülmüş gibi:))

Ben şanslıyım sanırım hayatımda hiç kilo problemi yaşamadım.çocukken çok zayıftım utanırdım genç kızlığa adım atarken almaya başladım biraz tam oturdum yani.
1.66-53 kiloyum evlendiğimden beri aynıyım

176 boy 70 kilo tosun gibiyim işte:))) bol etli:)) eşim kırmızı et sevio allahtan:))))))

176 boy 70 kilo tosun gibiyim işte:))) bol etli:)) eşim kırmızı et sevio allahtan:))))))

maşşallah nurdan kaydirigubbakcemile3 bi 10 kilo fazlan var ama kı
70 lik nurdan
kaç kiloyla evlendinz kaç oldunuz kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…