Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bayılacağım şimdi....ayy 48-49 diyorsunuz kızlar...

ben ömrü hayatımda bir defa 45 kilo oldum o da ilkokul 5. sınıfta kaydirigubbakcemile3
evlenirken 72 kiloydum şimdi kaç kiloyum bilemem,almışımdır sanırım,tartılmıyorum...pofff ya,öleyim de kurtulayım ((

adacm yaff bi daha duymaym son cümlenii..

bende sustum kızlar 48 49 deyince yaa

LA BİDE ÇALIŞIYONUZ HEPİNİS
O KOŞTURMADA NASIL KİLO ALIYONUS TUH SİZE.
BEN DAHA 1 KİLO BİLE ALMADIM LAkaydirigubbakcemile3

kızlar hareket sadece bende gayette normal yiyorum herşeyi yiyorum herkes gibi ama çok hareketliyim hiç popomun üstüne oturmam evde bile.hep iş peşindeyim.
akşamları koşun evde yürüyün kocanıza bol bol hizmet edin etkisini göreceniz kaydirigubbakcemile3

bende 44 kilo ile evlenmiştim,pek kuruydum ozamanlar,53 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girmiştim,tombik tombiktik vallakaydirigubbakcemile3 şimdi 49 kiloyum,1.63 boya normal gibi ama tombik halimde güzeldi bee..

ben yıllardır 47kıloyum
ılk okuldan berı yanı:roflol:
halada öle
ölede ölcem herhal

biricik benim işim o yönden çok kötü
bütün gün masabaşında telefonlarla boğuşuyorum yerimden kalkmaya fırsatım olmuyor
olunca da zaten hiç asansör falan kullanmıyorum merdivenle inip çıkıyorum ama faydası olmuyor pek :gitme:

benimde masa başı bebem aynı senin gibiyim bende.ama hep işte al götür fax imzalat falan hep ayağa kalkıyorum telefon çalmasa bile yürürüm işyerinde kalkar hareket olsun die hep.bide wc le alakalı günde 3 kere çıkarım en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…