kızım sulak yerde yetişmişiz boyuna posuna varız biz:)) genelde yanımda ufacık kalıolar:))nurdan ben senı yanına gelsem devede kulak kalıırm :roflol:
masallahhh
valla bende almadım evde otururken kilo veriodum çalışmaya başladım yine 70 oldum:))))) ama memnunum kıssss süper vicudum var valla:)) oooh tam türk kadını bide bi kalça var lopez halt etsin:)) eşim dar bişi giydirmişo çok dikkat çekio diye tabi:)) semer gibi:) çisile sorun bak:)LA BİDE ÇALIŞIYONUZ HEPİNİS
O KOŞTURMADA NASIL KİLO ALIYONUS TUH SİZE.
BEN DAHA 1 KİLO BİLE ALMADIM LAkaydirigubbakcemile3
sağol şekerim:)) kemik yapımızda iri bizim ondan belki de:)) benim bi amcam var 2 mt:)))dalyan gibi bi görsengöstermiyosun amaa
ne alakası var senin face le. kapatsın face i neden kapatmıo?? üzerinden zaman geçti yumuşadın sanıo herhaldebiricik benim öle getir götür işlerim yok ondan işte ben sadece telefon
şimdi bi iki haftadır faxlarla da ben ilgileniyorum ama faxlar mailime düşüyor maille de sahibine gönderiyorum pek hareketim yok yani
sırf hareket olsun diye lavaboya falan giderim bazen ama bazende altıma yapacak hale gelirim yerimden kalkamam yoğunluktan :kedi:
ay bu arada bizimki yine açmış facebookunu hani açılmayacaktı bi daha hani huzurunu bozamazdın bunun için
bende kapatacakmışım ne münasebet canım bugüne kadar en ufak bir yanlışımı gördün mü ki kapatayım :mymeka:
evet bi sarılıom kollarımın arasında kayboluosun valla.korkuom sarılmaya kırılacak bi tarafların:))ben mesale nurdanın çocuğu gibi duruyom yanındaaaaaaaaa :roflol::roflol:
bencede canım:) millet estetik yaptırıo ama benimki tamamen organik:)))kaydirigubbakcemile3nurdan lopez miiiiiiiiiii senin yanında onu adı geçmezzzzzzzzzz
:roflol:
tabi tatmin etmio ama :)))) 800 tl:))))+sigorta +yemek - yol:))kızlar bide ben maaşları merak ediyorum
kim ne kadar alıyoooo
tatmin ediyomu
kızlar bide ben maaşları merak ediyorum
kim ne kadar alıyoooo
tatmin ediyomu
kim ne kadar alıyoooo
tatmin ediyomu
ben çocuk yapmıoyrum o yüzden kendimi tatmin ediyorum çocuk özlemim kalmıo :))ben mesale nurdanın çocuğu gibi duruyom yanındaaaaaaaaa :roflol::roflol:
sen neden söylemion kıss:))kızlar bide ben maaşları merak ediyorum
kim ne kadar alıyoooo
tatmin ediyomu
kim ne kadar alıyoooo
tatmin ediyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?