Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

LA BİDE ÇALIŞIYONUZ HEPİNİS
O KOŞTURMADA NASIL KİLO ALIYONUS TUH SİZE.
BEN DAHA 1 KİLO BİLE ALMADIM LAkaydirigubbakcemile3
valla bende almadım evde otururken kilo veriodum çalışmaya başladım yine 70 oldum:))))) ama memnunum kıssss süper vicudum var valla:)) oooh tam türk kadını bide bi kalça var lopez halt etsin:)) eşim dar bişi giydirmişo çok dikkat çekio diye tabi:)) semer gibi:) çisile sorun bak:)

biricik benim öle getir götür işlerim yok ondan işte ben sadece telefon
şimdi bi iki haftadır faxlarla da ben ilgileniyorum ama faxlar mailime düşüyor maille de sahibine gönderiyorum pek hareketim yok yani
sırf hareket olsun diye lavaboya falan giderim bazen ama bazende altıma yapacak hale gelirim yerimden kalkamam yoğunluktan :kedi:

ay bu arada bizimki yine açmış facebookunu hani açılmayacaktı bi daha hani huzurunu bozamazdın bunun için
bende kapatacakmışım ne münasebet canım bugüne kadar en ufak bir yanlışımı gördün mü ki kapatayım :mymeka:

ne alakası var senin face le. kapatsın face i neden kapatmıo?? üzerinden zaman geçti yumuşadın sanıo herhalde

kocalarınız ne kadar alıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en güzel maaş bende sanırım

Son düzenleme:
ay bilmiyorum çaktırmamaya çalışıyorum ama sinirlerim yine fena bozuldu
neyse bundan sonra daha sıkı bir denetim altında olacak bakalım derdi neymiş paşamızın :mymeka:

nurdan seninle aynı maaşımız benim de 800+ssk+yemek+servis var ama ne yemeği ne de servisi kullanmıyorum
tatmin etmiyor tabii ki de kiradayız zaten benim maaşımla kira + aidat bide belki bi iki fatura ödeniyor başka bir şeye yetmiyor
2 senedirde zam falan görmedim temmuz ayı zam ayıydı yine bi değişiklik yok maaşımda konuşsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…