Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal hoşgeldin cnmm
geçmiş olsunn
adı ömer cnm yaa kesin ömer oluyo sanırım:)

priju ölüyorum bel ağrısından ağlamaktan öldüm diyor daha ilaç yeni etki gösteriyomuş.allah yardım etsin

hadi hayırlısı cnm
herkes aynı ismi koymaya başladı burda
elalar
inciler
ömerler
:))
negüzel adaş oluyolar yaaa
prijuya rabbim kolaylık versin
o ne koycek aceppp

sağol cnm ama bugün daha kötüyüm Allahtan ela yok ananede...
selam söyle cnmmmm

slm cnm benimmmm
nasılsın?
incimizde iyi sanırımmm maşallah
olsun cnm siz iyi olunda arada böyle yazsanda yeter
evet cnm çok az kaldı inşallah kolay olurr..artık heran bekliyorumm..
çalışmakta çok zorluyor.oturup bi konuşmam lazım bakalım ne olacak.

hadi hayırlısı cnm
herkes aynı ismi koymaya başladı burda
elalar
inciler
ömerler
:))
negüzel adaş oluyolar yaaa
prijuya rabbim kolaylık versin
o ne koycek aceppp
oda yiğit ve eymende kararsızdı cnm son karar ne oldu bilmiyorum:)
ay az önce sancı çeken birinin çığlıkları geliyodu telde konuşurken
prijuda dayanamıcam galiba diyodu inş kolay olur onun için.

oda yiğit ve eymende kararsızdı cnm son karar ne oldu bilmiyorum:)
ay az önce sancı çeken birinin çığlıkları geliyodu telde konuşurken
prijuda dayanamıcam galiba diyodu inş kolay olur onun için.

bana işlememişti o sancııı
akşama kadr bekledik
iyikide işlememiş
çekenleri görünce kötü oluyodum
neyse normal gibisi yok normal olsunda sancı mancı unutulurr

h geldın balım gecmıs olsun cnm yaaınş meleğıne geçmez
evt benım cok kötü gectı ınş kurbanda ıyı geçer

lamem h geldın tatlım nasılsın
sızlerde hep faceden resımler göruyonus ama bende kımse yokyanı burdan
merak edıommm
barı album yapın

prıju doğurdu mu acep ayy ne acı cekıyordur kımbılır bende ablamla konuşamamıştım ağlamasından

bal doğumun her türlüsü zor sanırım cnm yaa rabbim yardım etsin herkese inşallah...

böcük doğurduğunu sanmıyorum cnm en son ağrı çekiyodu:26:

günaydın cnmmm geldimi goncan:)

buradayım cnmmm nasılsınız paşa ve annesi
saol cnm iyiyiz şükür ,her geçen gün büyüdüğünü hissediyorum çok güzel bir duyguymuş ,sen birde hissedebiliyorsun ne güzel..
güle güle kullan böcük :) çemkirmene fırsat kalmasın diye hediyeye boğmuş adam
ben çok memnunum canım özellikle beyaz çamaşırlarda falan harka oluyor
canım bende kullanıyorum ama her seferinde koyma çamaşırlarını yıpratırsın..mecbur kalınca koyuyoorum ben,ağır kir varsa ya da leke..
selam kızlar nasılsınız hep aklımdasınız ama fırsat olmadı gelmeye bebeğimle evimizdeyiz bugün 17.günümüz şükürler olsun ikimizde iyiyiz sizleri çok özledim öpüyorum....
maşallah..iyi haberlerinizi alıyor bizde iyi oluyoruz..
Günaydınlar kızlar..

prijuvamız
doğuma alınıyor bol bol dua edelim...

açılması yok henüz.açılma için ilaç vermişler..

41.haftadaydı maşallah
Rabbim kurtarsın..şu açılma yok olayı varya beni bitiriyor, eskiden kadınlar nasıl normal doğururmuş anlamıyorum ki sezeryan yokmuş evlerde..poff ...
bal hoşgeldin cnmm
geçmiş olsunn
adı ömer cnm yaa kesin ömer oluyo sanırım:)

priju ölüyorum bel ağrısından ağlamaktan öldüm diyor daha ilaç yeni etki gösteriyomuş.allah yardım etsin
gittikçe normal doğumdan korkar oldumm...
ahhh canım,yerim ben onu kucağa mı alıştı alıştırmıcam derken :) ileride daha zor olur senin için ama

öpüyorum çok..

bana işlememişti o sancııı
akşama kadr bekledik
iyikide işlememiş
çekenleri görünce kötü oluyodum
neyse normal gibisi yok normal olsunda sancı mancı unutulurr

cnm bnm çok geçmiş olsun,bol bol vitamin al...

dimi ,bende ısrarla normal diyorum ama bakalım sağlık ne el vericek...

eşime epiduraldan bahsettim kati bir şekilde olmaz dedi,sezeyan olmak durumunda kalırsan komple bayıl,diğeri sakata gelir diyor,iğne yanlış yerden vurursa falan dedi...
bal doğumun her türlüsü zor sanırım cnm yaa rabbim yardım etsin herkese inşallah...

böcük doğurduğunu sanmıyorum cnm en son ağrı çekiyodu:26:
aynen,Rabbim her hamlenin yardımcısı olsun,sen normal mi olmak istiyorsun?

Eşim bana bebek hediyesi samsung galax 3 aldı pek mutluyum ,doğurmadan kaptım ediyeyi :)

böcük bilenzik takmıyom ben ,sen aldırıp takarsın yavru :) (hep aklıma sen geliyon doğum hediyesi diyince )

Son düzenleme:
yavruyla tatil anca bu kadar olur,yemeğe çıktık,ya ana kucağı arabası derken bu ne be valla sırtımız,kolumuz ağrıdı döndük gerisin geri hemen,eşim bir tarafa devrildi ben bir tarafa,oğluşta yatıyor...
dedik tatilde parise gideriz nerdeeeeeeeee
dün açılış ettik son gün de kapanış edeceğiz gibi görünüyor
hamişler haberiniz ola bu işler böyle yavruyla

prijuva umarım hayırlısıyla kucağına almıştır yavrusunu...Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin...

patik...normal dedim dedim beklenen doğum tarihime 2 gün kala sezaryene alındım...içerde doğum başlamıştı,kanamam oluyordu ama ne sancım vardı ne de açılmam...diyeceğim odur ki hayırlısı ne ise o olsun hakkında...

Son düzenleme:
casperım aklımdasın...bayramda msj.nı çok geç gördüm,arayacağım ama malum Çağan'dan fırsat bulamıyorum uygun saatlerde...tam ohhh nefes aldım arayayım diyorum bu seferde saat 19:00 geçmiş oluyor sen müsait olmuyorsun...
kendine,paşana dikkat et emi...

güle güle kullan böcük :) çemkirmene fırsat kalmasın diye hediyeye boğmuş adam

böcük bilenzik takmıyom ben ,sen aldırıp takarsın yavru :) (hep aklıma sen geliyon doğum hediyesi diyince )

sağol cnm sorma ama gene çemkırdım sonra sevdımm

bende takmıyorumkı sevmem yatırımamacı ılee
nıye laa benı bılezıklere mı boğcaklar sanıyon:)

evet cnm hissetmek çok farklı ama artık kemiklerini batırıyor deliyo sanki yerimden fırlıyorumsende artık hissedersin bi kaç haftaya
epidureli bende istemiyorum komple bayıltsınlar beni
o heyecana dayanamam sanırım..
normalden bende korkuyorumm çok
hele dün prijudan sonra dahada korktum:18:
akşam 9 da konuştum 1 cm di.sezeryana alacak 10 da dedi..ben sanıyorum çocuk doğdu 10 gibi..
sabah aradım ablası çıktı..gece 4 te almışlar daha bekleyelim demişler..mahvoldu kız dedi.2 cm olmuş açılması okadar.
Ama şuan yavrusuda oda iyi maşallah.

Bu arada güle güle kullan telefonunu cnm güzel bi jest yapmış eşin
Bende istiyodum ama şimdide alma diyorum işten çıkıcam ya

Son düzenleme:
günaydınlar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabahın 05.07 sinden beri uyanığız...babamızda 07.00 de uyandı...gün bize erken başladı anlayacağınız...
zafer bayramımız da kutlu olsun...birlik ve beraberliğimiz bozulmasın...

prijuvacıkta almış kuzusunu kollarına ya şükürler olsun verene...
briciğim tatlım az kaldı ha gayret sonra o batan ayak-kol kemikciklerine biteceksin bitecek...koklayıp duracaksın...
böcük nerelerde acep???gelmiş olurdu bu saate...

hoşgeldiniz cnmm erkenciymişsiniz
ayy az kaldı cnm vallahi yaaa yerim o ayakları ben

günaydın kızlarr
zafer bayramımız kutlu olsunnnnn

erkencisiniz bugünnn....

patik sağol cnm dünden beri ıhlamur ot vs içiyorum ilaç neymde alıyom banamısın demedi melet yapıştı kaldı :))
doğumu hiç düşünme o anda rabbim hayırlısını kararlıyo..ela mesela 3,5 kilo gözüküyodu sezeryanda iyiki normal olmamış ama meğer yapamıcakmışım normal ÇÜNKÜ 4 kilo üzerinde doğdu ve hiç açılma olmadan...hep hayırlısı diye dua etmiştim..epidural bende istemedim o sırada bişey ters gider ben panikten tansiyon filan heyecanlanırım diye..eşinde demek iğne olayında kafası karıştı..doktorunuz sizi en güzel şekilde bilgilendirir cnm sağdan soldan duyulanlara pek kulak asma çünkü her doğum farklı bir hikayeye sahip...

brck nen o kemikleri nasıl hissediyonus ben hiç elayı hissetmedim kıpraşmıyodu ki...göbüşümün solunda duruyodu hep o taraf daha büyüktü ve hala o taraf daha büyük :)) hatıra kaldı yumurta gibi göbüş...

adaaa helal sana hala paris diyon beee senden başka paris kıbrıs dış hatlara düzenli sefer yapan yok

Son düzenleme:
adacım ben geldım zabanan buraya üsttede yazdımmm:)

bugun gene köydekı gıbı mıdem ağrıo bulanıo ve ıshalım hıc halımyokakşam olsun bu mıde olayım cok kötü son zamanlarda ve ctesı sınavda ınş olmaz

SELAMSIZ BÖCÜÜÜ

git serum bağlat bence su kaybın var ilaçla filan kolay toparlıyamassın...ben hamişken olmuştum aynını serumla çözdüler hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…