- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
oda doğru minicik bebeği kucağına alsan sevilmez öpülmez koklanır anca işte.yada izlenir..yatak odama koyarım gündzleri orda uyur..
ama orayada herkes dank die dalar..olmadı diğer küçük odaya koyarım:)
ala ala ya niye dank diye girsinler...girip napçaklar onu anlamdım ya uyuyo işte ya emiyoo sen çok yumuşak olma :) zaten ilk günler loğusa sendromu varya sinirli oluyon kovasın geliyo herkesiP bişi derseler olayı oraya bağlarsın işte amannnn düşünme bunları olur biter Rabbim sağlık versin hele bi doğur al kucağınada ağada paşada sen olcan :)
zaten kayınvalidem şimdiden ayak yapıyo milletin gelinini anlatıyo yok lohusa sendromuna girmişler kaynanalarına şöle böle demişler o nasıl şeymişte.onlar hiç olmamışlarda tarznda ayıplıyo gibi konuşuyo
dedim normal herkes olabilir bence o yüzden bişi diyemiyorum diyodum
dünn annemede dedim 2 nizin birden kalmasına gerek yok.o ağrılarla kimsenin çenesini dinleyemem dedim kafam çekmez dedim.bana kalsa hep annem kalsa yanımda keşke
kayınvalidem asla yanlız bırakmaz beni hergün gelir gelmesede kalır yandım ben sabahın 10 unda gelir akşam 10 da gider...annemde kalsa yanımda farketmez hergün yine gelir o
dmeiştim ben kendim bakıcam alışamam yoksa iyi olunca kimse kalmasın gelmesin dedim..
yok ben hergün gelirim duramam dedi
SEN ANLATIRKEN BİLE BOĞUYOLAR SANDIM NE SIK BOĞAZ NEN KAYGANAN :))
ii sende ev işi yemek yaptırırsın işte :)) bitkin düşer 3-5 günde sonra pes eder..çamaşır bulaşık ütü ne varsa yaptır :))
ne fena garuyum bee :)) benimki 1 yada 2 gece kaldı sanırım sonra anam kaldı..
böcük nen sen fenalaşmışsın ne durumdasın onlar idrar peşinde :))
bak brck böcük te fena benim gibi düşünüyo :)) ya mikrop olayı değilde çok sakınmakta iyi değil karşı tarafa öyle hissettir sadece
yok cnm yaa iyi birisi ama aşırı derecede sıkboğazz...
ama ben müsade etmiyorum mesafeli soğuk duruyorum bazen kırıcıda konuşuyorum ama hiç alınmıyo
ay bayramda ilk gün ordaydım annemlerde burda yoktu mecburi ordaydık gezmeye kimsede yoktu herkes bi yerdeydi.
ay gelene gidene açıyo gösteriyo aldığımız şeyleri okadar bunaldımki patlıcam zannettim
sabah aradı bugün çalışmıyonuzdur sandım merak ettimde dedi.dün de aradı naber merak ettim dedi
doktora ne zaman gidiceksiniz dedi yeni gittik daha dedim.ayın 5 inde diyodun dedi.evet ozaman gidicez zaten biliyomuşsun dedim(neden soruyosa)hiiçç merak ettim dedi
millet hamilelikte domatesten,yemeklerden tiksinir.bende kaynana fobisi oluştu
kadıncağız ne dese batıyor.telefonda sesini dahi duymak istemiyorum
ama yüzyüze gelince daha rahatım:26:bu kadar kıl olmuyorum.inşallah düzelirim yoksa ben lohusa sendromu olurum kızlar
çocuğumu sordukça karnımı elledikçe sinir oluyorum süreklide diyorum anne ben çekiniyorum böle dokunma karnıma diye yok anlamıyo.
babannesnin bitanesi canım yavrum oğlum dio tepem atıyo içten içe
brck aslında negüzl ilgili be yawrum 9 ay napıyosun diyen olmadı...boşver böylesi daha iyi yani ilgilisi..evt biraz fazla seninki nefes alamıyom sanıyorum okurken ama onunda yapısı sanırım böyle değiştiremessin..mesafe koyarak geçinir gidersin..
ilk torunumu???
uyy okurken ben bunaldım lenn
bıde gelcek karnıma ellıycekkhayatta eşim başkasından dokundurtmam laa
neysekı benımkı cok uzakkk:)şanslıyımmmmm
bal bunları merak etmesin başka şeyleri merak edip sorsun.Anladın sen..
yaşadıklarımdan sonra böyle düşünüyorum unutamıyorum napayım..
yani bana bu ilgisi yapmacık gibi geliyor o yüzden...
yapısı böyle asla değişmicekte biliyorum..
ama ben ılımlı çok sıcak oldukça o hakimiyeti ele geçirmeye kalkar..
ama benden çekiniyo biraz.maalesef ilk torunu
ya işine gelmiyodur onları sormak..
yapmacık olucağını sanmam bi insan nekdr süre yapmacık yapabilirki..seninki doğuştan böle bence..
evt mesafeyi koru gül gibi geçin işte işi bil işe gitme hesabı..
haklısın cnm neticede çocuk benim çocuğum kimsenin değil ben kalıcam onla başbaşa dimi?
ne kadar gelebilirki.elbette bıkıcak bigün hergün gelemicek
ya heralde normali o..hergün ne işi var...sen korkuyosun garu bebeğini sahiplencek diye ama okdrda yapışmaz heralde bee...
sende açık açık söylersin annende varken siz böle yaparsanız ben alışamam filan dersin kendi halime bırakın beni dersin kiii gerçektende öyle başkası olunca insan alışamıyoo adapte olamıyoo bide hazıra alışıyo yemek temizlik hep hazır olunca sonradan birden zor geliyo hepsini sırtlanmak..
Allah dağına göre kar veriyo
seninki böle olsa naparsın garuyu kimbilir :))
..
ne biliyim böyle saçma saçma şeyler kuruyorum kafamda hep balhamileliktenmi bilmiyorum
derim demesinede torununu görmek için gelmek ister zaten benim içinde diil
off şimdiden stres yapmıyım dimi.en güzel zamanlarımıda zehir etmiyim kendime
orası öle
ben dayanamam zaten yakın olmak samımı olmak yada aynı evde yaşamak ıstesem cok daha maddı durumu süper olan kısmetlerımı alırdım ama benım ıcın eşimle benım aıle olup kımselerınden karışmaması ılk sırada
orası öle
ben dayanamam zaten yakın olmak samımı olmak yada aynı evde yaşamak ıstesem cok daha maddı durumu süper olan kısmetlerımı alırdım ama benım ıcın eşimle benım aıle olup kımselerınden karışmaması ılk sırada
bal belkide haklısın cnm işlerimide yapar en azından
aaa bide kime benziyo muhabbeti olucak sürekli dimibide sütün yetmiyor
klasik cümleler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?