Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alerjın olabılır belkıde cnm
tatılde benım içinde dınlen bızde o fırsat hıc olmuyoo 1 gunluk tatıl ama ınş işlerım var halledım kurbanda bende cıkcamm ve hastalık benı bulmazsa

alerjın olabılır belkıde cnm
tatılde benım içinde dınlen bızde o fırsat hıc olmuyoo 1 gunluk tatıl ama ınş işlerım var halledım kurbanda bende cıkcamm ve hastalık benı bulmazsa

kurbana yakın dikkat et kendine bişeycik olmaz..
bende hasta olacak gibiyim. gelince yorgan falan çıkartıcam üşüyorum sanırım geceleri ev soğuk oluyor

kurbana yakın dikkat et kendine bişeycik olmaz..
bende hasta olacak gibiyim. gelince yorgan falan çıkartıcam üşüyorum sanırım geceleri ev soğuk oluyor

valla edıyorum cnm ama genede kapıyon bı şekılde mıkrop temız ınsanı secıoo:)

ben yorganla yatıyom valla soğuk sende dıkkat et çunku havaalr gercekten soğudu

ben seviyorum ya yazı insan inanılmaz enerjik oluyor

orası öle:)benım için yaz kış fark etmıyoo
kışın hıc deılse 6 da cıkım dıye sevınıyormm
ahh ahh ctesı tatıl olsa şöle ıkı gun yatsam gezsemde desemkı yazı sevıyorum
ben gıbı çalışanlara yaz kış fark etmıyor sanırım
ameleyız nasıl olsa

erken çıkmak senin için avantaj oluyor

ikiisni de seviyorum yerleri bambaşka ama yaz daha dinamik oluyorumm.
hava karar mı derdin yok , hava sıcak gezebiliyorsun süper oluyor

böcük, canım, inşaallah yarın sınavını vereceksin sen, çünkü birkaç yanlışın çıktığını söylüyorsun, çok iyi sonuçlar bunlar, Allah zihin açıklığı versin yarın için sana. içimden bir ses " sen geçtin sınavı " diyor

spedicim, iyi tatiller sana, ne güzel, tatil iyi gelecektir kesin.

adacım bir annenin yüreği böyle çalışıyor demekki. kötüye yorma paşanın uyumasını, hatta değişmeye başlıyor belkide uyku düzeni, çünkü bebekler hergün çok hızlı büyüyor ve değişiyormuş. büyüdükçe anlayacaksın artık.

ınş cnm ınş.
sen nıye gelmıyorsun artık hıc uğramıyorsun nerdeysee

erken çıkmak senin için avantaj oluyor

ikiisni de seviyorum yerleri bambaşka ama yaz daha dinamik oluyorumm.
hava karar mı derdin yok , hava sıcak gezebiliyorsun süper oluyor

aynen öle yemek 1 saat önce yıyorsun mesela daha cok zamanın oluyoo ama dışarda deıl evde geçırcek zamanın :)

ınş cnm ınş.
sen nıye gelmıyorsun artık hıc uğramıyorsun nerdeysee

ders çalışmaya başladım yine 3 kasımda sınav.

8-9 defa sınava girenleri gördükçe korkuyorum, sıkı tutmam lazım çalışmaları

internete bir girdimmi çıkamıyorum, o yüzden pc yi uzaklaştırdım kendimden, arada iyice bunalınca bakıyorum ne var ne yok sizlerde diye

ne kadar çok alıntı etmişim ,etmeyince unutuyorum diye :)

selam herkeseee

evet bende öyle olucak sanıyorum ,sonzamanalrda normal doğum haberi alamadım maalesef,kendimi sezeryana da hazırladım bakalım..ama öyle priju gibi 1 cm açılma olursa hiç zorlamam sanki o ne öle açılmıyacağı belli zaten.. ki senin gibi sorunlar oluşursa zaten durum belli..hakkımızda hayırlısı...

sürekli paris olmuyo ki zaten ne bilem ne çabuk eskidik bilmem :)
sağol cnm sorma ama gene çemkırdım sonra sevdımm

bende takmıyorumkı sevmem yatırımamacı ılee
nıye laa benı bılezıklere mı boğcaklar sanıyon:)
hasır masır diyonya gülüm ondan aklıma sen geliyon :)

kemikleri nasıl batıyo valla bende şaşırdım,bakalım bizimkinin tepkileri ne olacak..

cnm ot vesaire ile iyileşemezsin ki vitamin al bence,ilaç olarak...ramazanda vitamin azalması olmuştur bünyen zayıfladı heralde..
4 kilo ,maşallah ne güzel beslemişsin bebişini.. eheheh hala göbeğin solu büyük demekki

sen başka bir hastaneye git en iyisi,pek maceralı geçmiş diğer hastane..

ne güzel telaşlar..ohh işinde bitmiş..

ya ben bu ela kuzuya çok gülüyom,halleri pek hoş..yerim ben onu :) maşallah..

ay ben o kurdeleli hallere bayılıyorum :) kısmetse mevlüdü annemin evinde yapıcaz..bana kim gelcek ki uzağım zati...
pikeyi hazırlardan seviyorum bende ama orası anneme kalır heralde o ne derse o olur :) malum onlar bu konularda bizden hevesli..
bende kuğu gibi süzülürüm yatağa ,kaç kere süzülcem bir gelin olduğumda süzülmüştüm birde o zman süzüleyim :)

bugün gecelik sabahlık takımı aldım vip ten galiba yine, süsü püsü pek sade geldi sanırım bişiler eklerim,ama başıma takacağım taç afilli olsun istiyom ikisi süslü hoş olmaz ,geceliği sade bırakabilirim neyse :) kokoş hallerim işte her zamanki gibi
bende ilk kez duyuyorum sondayı valla öle özel durumlar olmadan takılmıyoki ameliyat vs gibi...
(1 üye ve 9 ziyaretçi)

NENN NE OKUYONUSSS pp
HAYRANLARIM ARTTI BEKLİYİM AZ DAHA
9 mu :S
bak bunu da yeni öğrendim e tabi takılması lazım mantıklı..offf bak bunuda düşüncem şindi..

bende yaptırmıştım özelde smear testi öyle pahalı tutmamıştı..
alerji durumu benimde var bahar ayında iyice azıyor ilaç kullanıyorum,bu yüzdende bebek bahara denk gelmesin diye dikkat ettim,
hala arada tutuyor,dikkat ettim klimalı ortamda artıyor,hava değişimlerinde,tozlu mekanlarda..

çok okudum araştırdım bu alerji olayını prof kesilcem :) klimalı ortamda sürekli bulunan kişilerde meyilli isen alerjik durumun oluşuyormuş,o derece iyi değil yani...
bir de kesin tedavisi maalesef yok,ameliyat falan hava cıva..kronike dönüşürse her mevsim yaşanıyormuş..bayaa feci bir durum..
sana da geçmiş olsun canım..

heryerde fiyat farklı herhalde sene de 1 olunca verilir diye düşündüm..
her ay muayene zor o zaman pahalı gelir dr bana çok mantıklı geldi oturdu anlattı
hatta rahim ağzı kalınlaşma ver dedi bu tam nedir bilmiyorum int baktım ilerisi kanser diyor
tedavi yöntemi de smear testi zaten normal olarak bende yaptırdım sonuucu merakla bekliyorum şimdi.

alerjide beni öldürüyor resmen önümüzdeki haftabaşı dr gidicem ne diyecek bilmiyorum
klimalı ortamdayım devamlı ama bana haftasonu da aynı oluyorum. umarı daha ileri bişeyler olmaz yaaaaaa :44:

benimde yara var demişlerdi,iyi huylu mu kötü mü ne diye baktılar,ama bebekten sonrada da baktırmayı düşünüyorum her yıl,
Allah korusun birşey olursa erken tanı en iyisi..benim sonucum iyi çıkmıştı,seninde öyledir canım hiç sıkma canını..

evet haftasonuda oluyor olmuyor değil başka başka sebepleride var yakalınca işte,kaçış yok maalesef..
Sanırım ilaç vericek sanada o ilaçlar çok iyi geliyor kullanmaya çalış ,spreyi falan var birde..Ama şu varki tüm alerji ilaçlarında az da olsa kortizon bulunuyor maalesef,ben spreyi bari hapşırığım o gün azmadıysa sıkmıyorum..
Tabi şimdi gebelik sebebiyle hiç kullanamıyorum, tuttuğunda bebişle birlikte hapşuruyoruz göbeğim hopluyo valla, çocukta şaşırdı içimde

Son düzenleme:

bu 2. gidişim çok şükür bişey çıkmadı inşallah bunda da çıkmaz.
adet düzenszliğim falan var ama normal dedi dr iyice ultrasonla baktı sıkıntı göremedi..

evet bebekle daha kötü çock ne olduğunu şaşırmıştır kendini kasıyorsun sonuçta..
ben şimdi hamile falan olsam çocuk benden bıkar ya bi hapşuruyorum bayılacak gibi oluyorum
dün özellikle ütü yaparken bi başla 10 kez hapşurdum artık en sonunda yattım düşücektim yoksa.
hamielikle tehlikeli de devamlı hapşurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…