Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hu huuuu ,tüm gün kursdaydım ne çok kaynatmışınız ...

ben 1 ay önce işten ayrıldım canım
yaa hayırlı olsun cnm bi ara yazıyordun naapsam diye,ne çabuk geçmiş yine zaman.. şimdi evde freesindir o zman evli evinde köylü köyünde mi ?

Biriciğin bebeği hayırlı olsun,sağlıcakla büyüsün inşallah..

Adaer inşallah testleriniz temiz çıkmıştır, minicik yavrular yaa insan kıyamaz

mutlukız senin meleğede kıyamam hepsinin bünyesi bir değil demek ki bak işte bazısı kolay çıkarıyor,bazı bebek zor

Evet canım evli evinde köylü koyünde artık taa ki ben yeniden ise başlayana dek. Bir süre evdeyim bakalım kısmet ne zamansa yine donucem is hayatına ama bı 5 6 ay kizimlayim.

günaydın kızlarrrrrr

çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiule...bu günün tekrarı olmayacak ona göre yaşayınnnnn

eloşumu bırakıp geldim genee işler çok yığıldı masamda ama çalışasım yokkkk

patiğim gelmiş gitmiş....

gece aklımda hep brck vardı niye ulaşamıyoruz işllh herşey yolundadır yaa sabaha kdr aklıma geldi durdu sonra dayanamadım lameye mmesaj attım oda hala ulaşamamış..gelsin brck çok pis şaplak atıcammm

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkes iyidir inşallah

hafta sonuna 1 gün kaldı hafta sonunu annemlerde geçircem eşim cumartesi akşamı istanbula gidiyo ayakkabı fuarı için
pazar gece yada pazartesi dönecek bizde annemlerde kalıcak ebrar hanımla

akşam annemlerdeydik saat 10 gibi eve gittik biz arabamıza binerken kayınvalidenin camdam biri gizli gizli bakıyo ama kim bilmeyorum
ya görümce ya kaynanaydı bende görmezlikten geldim

böcügüm seni ekledim canım facede haberin olsun

elifin oğlunun adı ömer olacaktı canım karar değişmediyse eğer bende aradım ama ulaşamıyorum elife merak ediyorum inşallah iyidirler

merhabalar güzel hatunlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bir yaramazlık yoktur.brck doğumamı gittiki.

merhabalar güzel hatunlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bir yaramazlık yoktur.brck doğumamı gittiki.

merhaba canım hoşgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma canım sen nasılsın büdüşün napıyo minik napıyo az kalmış seninde canım hiç görüşemiyoruz biriciğin bebeği oldu canım salı günü

hoşbuldum mutlucum.allah iyilikler versin sanada kuzucuğunada canım.bizde iyiyiz hamdolsun.büdüşüm kocaman herif oldu.konuşuyor artık bülbül gibi.ağustosda 2 yaşı bitti.kakasınıda söylüyor ama henüz çişini söyleyemiyor.inş doğum iznine ayrılınca onada alıştırırım.kızımda iyi hamdolsun şimdilik bir sorun yok.kıpır kıpır hiç durmuyor.bu arada kızımın adı büyük ihtimalle ebrar olacak.

maşallah büdüşüne canım allah nazarlardan saklasın inşallah canım kızının da iyi olmasına çok sevindim canım ne zaman ayrılacaksın doğum iznine demek sizde ebrar koyacaksınız çok sevindim canım allah adıyla bağışlasın inşallah

mutlum ekledım cnm tmm

h geldın nevgülümmm

balım gelmemış ama görür sanırsamm kalıtelı mı o aldığn gecelıkler cok hoşuma gıdenler varda sana soram dedım bıde nevresım varya kalplı harıkaymış yaaa

BÖCÜŞ YA o gecelikler gelmiş ama ben anneme gittim eve gitmedim az önce kargo aradı güvenliğe bıraktılar akşam görücem fırsat bulursam yarın yazarım sana cnm ama daha önce doğumda almıştım burdan bi gecelik o gayet kaliteliydi cnmmmm

nevgül mşllh kuzularına ikiside büyümüşşşşşşş
bu topikte her kuzu adaş yaaaa ne tesadüff demi kızlarrrr

Son düzenleme:
amin canım cümlemizinkileri.
hoşbuldum böceğim

hoşbuldum balım çok şükür büyüdüklerini görmek insanı çok çok mutlu ediyor.kızımıda sağlıkla sıhhatle kucağıma verirse rabbim benden mutlusu olmaz inş.burda başka kim kızına ebrar ismini koyduki.

mutlukızın kızı ebrar değilmi benmi yanlış hatırlıyom...

sıra sende cnm doğum sırası sonra patiğimde ama ona çok var atladığım varmı gebiş????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…