NAN GARU SEN NERELERDESİN..BİLİYOZZ CNMMMM GEÇ KALDUNNNp
AMAN SIYRILSIN BE YANINDAKİ YABANCIMI :))
KALPLİ PAÇALI DONMU ALSAM ALTINApp
önce sen koy sonra böcük beğenirsem bende koyarımm
evdeyim anacım alyadan fırsat bulamıyom malesefff
ay bal çatladımm
al resım koy beğenırsem sayende bı donumda benım olur
benı karıştrma len
donum neyım yok benım
donsuz yatıymmmm
yaa hayırlı olsun cnm bi ara yazıyordun naapsam diye,ne çabuk geçmiş yine zaman.. şimdi evde freesindir o zman evli evinde köylü köyünde mi ?ben 1 ay önce işten ayrıldım canım
walla bende de yok güneş denemiş var onda işte ne nazlanıyosa koysun bakalım ama demi don güzeli :))
merhabalar güzel hatunlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bir yaramazlık yoktur.brck doğumamı gittiki.
merhaba canım hoşgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma canım sen nasılsın büdüşün napıyo minik napıyo az kalmış seninde canım hiç görüşemiyoruz biriciğin bebeği oldu canım salı günü
hoşbuldum mutlucum.allah iyilikler versin sanada kuzucuğunada canım.bizde iyiyiz hamdolsun.büdüşüm kocaman herif oldu.konuşuyor artık bülbül gibi.ağustosda 2 yaşı bitti.kakasınıda söylüyor ama henüz çişini söyleyemiyor.inş doğum iznine ayrılınca onada alıştırırım.kızımda iyi hamdolsun şimdilik bir sorun yok.kıpır kıpır hiç durmuyor.bu arada kızımın adı büyük ihtimalle ebrar olacak.
mutlum ekledım cnm tmm
h geldın nevgülümmm
balım gelmemış ama görür sanırsamm kalıtelı mı o aldığn gecelıkler cok hoşuma gıdenler varda sana soram dedım bıde nevresım varya kalplı harıkaymış yaaa
amin canım cümlemizinkileri.maşallah büdüşüne canım allah nazarlardan saklasın inşallah canım kızının da iyi olmasına çok sevindim canım ne zaman ayrılacaksın doğum iznine demek sizde ebrar koyacaksınız çok sevindim canım allah adıyla bağışlasın inşallah
hoşbuldum böceğimmutlum ekledım cnm tmm
h geldın nevgülümmm
balım gelmemış ama görür sanırsamm kalıtelı mı o aldığn gecelıkler cok hoşuma gıdenler varda sana soram dedım bıde nevresım varya kalplı harıkaymış yaaa
BÖCÜŞ YA o gecelikler gelmiş ama ben anneme gittim eve gitmedim az önce kargo aradı güvenliğe bıraktılar akşam görücem fırsat bulursam yarın yazarım sana cnm ama daha önce doğumda almıştım burdan bi gecelik o gayet kaliteliydi cnmmmm
nevgül mşllh kuzularına ikiside büyümüşşşşşşş
bu topikte her kuzu adaş yaaaa ne tesadüff demi kızlarrrr
amin canım cümlemizinkileri.
hoşbuldum böceğim
hoşbuldum balım çok şükür büyüdüklerini görmek insanı çok çok mutlu ediyor.kızımıda sağlıkla sıhhatle kucağıma verirse rabbim benden mutlusu olmaz inş.burda başka kim kızına ebrar ismini koyduki.
mutlukızın kızı ebrar değilmi benmi yanlış hatırlıyom...
sıra sende cnm doğum sırası sonra patiğimde ama ona çok var atladığım varmı gebiş????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?