Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Yok yok kimse gelip 5 dakika bakayım dinlen ya da şu işini bu işini yapalım demiyor Bu gece hele iyice sinirlerim bozuldu eşimde çok yoğun çalışıyor dua edin bana .

Yok yok kimse gelip 5 dakika bakayım dinlen ya da şu işini bu işini yapalım demiyor Bu gece hele iyice sinirlerim bozuldu eşimde çok yoğun çalışıyor dua edin bana .

ay cnm sanada yazık yaa
ev temızlencek sneın kuaföre gtmen lazım nefes alman lazım haklısın ama dua ettıkı meleğın sağlıklı ve bu zor günler o büyüdükçe gececeközürlü annelerın işi daha zor onlarıda düşünelım
en fedakar anneler

coturnıx ı tatıller cnm nereye gtcksınız

ohh yarasın :) iyi yamışsınız ,ara da br kendinize zaman ayırmanız çok güzel..kendiniz mutlu olursanız bebeğinizde mutlu olur,bu ona da bir iyilik oluyor ..
kıyamam,kucağa alışması çok zordur gerçekten,ilk aylar ağlayınca kıyamayıp kucağa alınıyor ama sonrası böyle zor olur işte ben alıştırmam diyorum ama bakalım ne olacak sonumuz...kucağına almadan ilgisini başka yönlere çeksen,zamanla alışmazmı ki bu duruma acaba :44:

Ay gelddik ama mınnos bıraz trıp yaptı ama neysekı barıştık hemen. Sapancadaydık bocugum. Hersey çok güzel geçtı. Bana gecıkmıs bır dogumgunu hedıyesı oldu bu tatıl.

Ay gelddik ama mınnos bıraz trıp yaptı ama neysekı barıştık hemen. Sapancadaydık bocugum. Hersey çok güzel geçtı. Bana gecıkmıs bır dogumgunu hedıyesı oldu bu tatıl.

senın adına sevındım cnmm
azcık özlemıştırde o trıp ondan kuzununnnn

günaydınnnnnn bu hafta hep 2 de cıkcam kursum var

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepemiz için iyi bir hafta sonu olsun inşallah
hafta sonunuz nasıl geçti iyimisiniz hepiniz?

benim hafta sonum annemler de geçti cumartesi pazar annemlerde kaldık prensesle eşim istanbula gitti ayakkabı fuarı için bizde anneannede kaldık cumartesi çarşıya çıktım annemle prensese teyzesi baktı kızıma uzun kollu takımlar aldım çorap aldım büyüdüğü için artık küçük geliyordu kıyafetleri çok tatlı oldular yaaa eve gelince denedim hemen kendi kendime dedim bu çocuk ne zaman büyüdü bu kadar diye...

bugün anneanneyle altın gününe gidecekler inşallah eziyet etmez prenses...Bu arada eşim dükkan açıyo ayakkabı dükkanı devraldı..inşallah hayırlısı olur hakkımızda kızlar dua edin bizlere....

asgari ücrette vergi kalkacakmış brüt neyse o verilecekmiş diyorlar inşallah bize verirler o parayı 200 tl kestikleri için şuan aldığımız 750 tl eğer brüt verirlerse 950 olacak maaşım inşallah uygularlar bu kanunu kızlar

günaydın herkeslere..
uzak kaldım topikten iyice..kızlarr nasılsınız görüşmeyeli..bebişleriniz nasıl??

günaydın kızlar....

bugün işte ilk günüm... kızımı çook özledim
saatler geçmiyo...

günaydın lamecim..
canım benim ya..çok zor geçer bugün sana şimdi..ama alışıyor işte insan zamanla bitanem.kim bakıyor canım şimdi bebişine..

günaydın lamecim..
canım benim ya..çok zor geçer bugün sana şimdi..ama alışıyor işte insan zamanla bitanem.kim bakıyor canım şimdi bebişine..
sorma canım yaaa, sürekli arıyorum....
annem sağolsun geldi bana bakıyor, kayınvalidem memleketten dönünce de o gelcek.. dönüşümlü bakcakalr ama ben çalışmayı düşünmüyorum... konuşucam partonlaa...

((

ben bir kadının anne olduktan sonra en azından çocuğu belli bir yaşa gelene kadar çalışmasına karşıyım ama bende çalışıyorum çünkü başka çarem yok..iki kişi çalıştığımız halde birçok şeye yetişemiyoruz..tek maaşla yetişemeyiz hem evin masraflarına hem kızımın masraflarına.ama senin böyle bir mecburiyetin yoksa çalışma derim bende..

bende çalışmamaktan yanayım çok zor olmalı ya :2::2::2:

günaydın canlar.umarım hepiniz iyisinizdir.valla bu evde olma şimdi bir arkadaşımla konuşuyorduk.bence kadınların hep evde olması lazım.hele hele çocuk olduktn sonra...ne vardı bizim kazandığımızıda kocalarımıza verseler biz evde otursak.

inanılmaz derecede zor oluyor canım..ne tam işkadını olabiliyorsun,ne tam bir anne nede tam bir eş..kendine vakit falan hiç ayıramıyorsun zaten..bu pazar eşime ''biri bana sadece bana ait olan bir pazar günü hediye etsin lütfen'' diye dert yandım..kızım büyüdükçe azalır yüküm diyordum ama 5 yaşını bitiriyor bu hafta işlerim dahada arttı sanki büyüdükçe..kızım için katlanıyorum,o sıkıntı çekmesin,rahat büyüsün diye..inşallah kıymetini bilen bir evlat olur ama bende bu şekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum..gücüm tükeniyor cidden..

haklısın canım çalışınca bile 2 ye bölünmek zor geliyor bide bebek çok daha zor olmalı bunun için yapmıyorm kredi çektik 8,5 yılımız kaldı o bitmeden yapmak istemiyorum ama onca yılda beklenmez yaşlancaz
inşallah büyüdüğünde size hayırlı bir evlat olur canım. borcunuz çok mu ? bitince çıksan

canım çok haklısın... biz kira ödemiyoruz.. eviimiz arabamız birde kıytırık yazlığımız var... çok şükür sene sonunda borcumuz kalmayacak... eşimin maaşıyla belki çok iyi değil ama iyi yaşarız... gözüm yükseklerde değil... bu yüzden de çalışmayıp kızıma bakıcammm

hemde nasıllllll

hoşgeldin nevgulcüm.. maşallah 31 haftalık olmuşsunuz...
inş. herşey yolundadır...

canım allah yardımcın olsun gerçekten zor.....

20 milyar bir kredi borcumuz var canım,3 yıl vadeli çekmiştik..bir senesi bu ay bitti,2 sene daha var ama bitsede çıkamam güzelim..eşimin maaşı imkansız yetmez yani..üstelik evimiz kendimizin kirada vermiyoruz ama yinede yetmez..

azmış diyecektim hayırlısı olsun belki daha iyi bir iş imkanı olur çıkar oradan kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…