Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tmm cnm
pekı bedenler normal mı yanı mesela ben s gıyyom ama m alsam mı hanı cok dar olmasın dıye

yok cnm kızı var adı ebrarrr

ela ömer inci ebrar hepsi çiftlendi :)))

allah aşkınaaa ne tevaffuk.biz isim koyma görevini kızkardeşlerime yani teyzelere bırakmıştık birkaç öneri geldi ama aralarında en güzeli ebrardı.

Son düzenleme:
üye olamadım :26:maıl adresım zaten aktıf dıo ama ben hıc üye olduğunu hatrlamıyorumkı:26:

slm kızlar...tosun paşa uyurken yemeğimi yaptım,bir tabak üzüm yıkadım aldım yanıma ve burayı okumaya başladım...
derkennnnnnnnnnnn bizim paşa uyanınca ben yazımı bırakmıştım...bu olduğunda saat 10:00 du neyse şimdi yeniden uyudu da ben de tekrar buradayım işte :)))

dün sonuçlarımızı aldık çok şükür bir şey yok,bütün tahlillerimiz de temiz çıktı...1 haftalık süt ve süt ürünlerini yememe diyetimi bıraktırdı dr. yemeye başla ,yeniden kan görürsek süt alerjisi diye değerlendirebiliriz dedi...canıma minnet,o neydi öyle 1 hafta kabus gibi...peynir yiyemiyorsun,yoğurt cabası...
ya akşamları gelen tatlı krizi için çayın yanına alınacak bir bisküvi o bile yoktu....içinde süt tozu,peynir altı suyu var diye...neyseki bitti...umarım bir daha gerek kalmaz böyle bir diyete

brcği arıyorum açmıyordu şimdi aradım ve tlf. kapalı ((

geçmiş olsun cnm Rabbim tekrar yaşatmasın...
evt brck e ulaşılamıyo...(

geçmiş olsun cnm Rabbim tekrar yaşatmasın...
evt brck e ulaşılamıyo...(

böcükkkkkkkkkkk nerelerdesin bu arada ???
nan söylesene şu sizi Allah nasıl koruyo...söyle de kelle koltukta gezmeyek...daha geçen bir risk atlattım zati...ben bu adama hiç güvenmiyorum bu konuda...paristen de geçilmiyor ne yapcez bilmem
süt korur dedikleri mevzuda yalanmış...şu 1 ayı korkuyla nasıl geçircem umarım Allah bizide korur bu defa

balkız sağ olasın cnm...

adaaaaaaaaa
sana bundan sonra paris hilton dicem nannnn

yani benim aldığım tam bedeniydi
bakayım yeni gelenler nasıl ona göre derimmm

tmm cnmm

meslek sırrı hacıı dıyemem

KIZLAR BRCK GARUSUYLA SONUNDA GÖRÜŞTÜMMMMMM
HEPİNİZE SELAMI VARRRRRRRR
İYİMİŞ EVE ÇIKMIŞ
SÜREKLİ DİNLENDİĞİ İÇİN GARU TELEFONLARA BAKMAMIŞ
HEPİNİZİ ÖPTÜÜÜÜÜ MUCK DİYEEEEEEEE
BEBİŞTE İYİMİŞŞŞŞŞ MEM MEM EMİŞİYOMUŞLARRRR

şükür cnmm
cok tşklerr
gruya bakk dınlenmeye fırsat mı bulmuş bıdeyerım onu yerradı neymış sordun mu balım dıycemde bugnde sen yoksunnn

günaydınnnnnn

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkes iyidir umarım

nevgül canım benim kızım oldu canım ismi ebrar yani kızıma adaş geliyo senin kuzu

adacığım çok geçmiş olsun canım ne güzel bişey çıkmamış çok sevindim canım

balım sağolasın canım biricikten haber alıp bizlere verdiğin için çok şükür iyiymiş

böcüğüm adını ömer koyacaklardı yanlış hatırlamıyorsam tabiii

kızımın resimlerini ekledim face canlar

zırlama lenn geldımm
resımlerıde gördum ayrıcanezzz
bıber mıydı o:26:prenses yaaa

zırlarım yaaa kimse gelmedi bugün işte 2 gün görüşemicez sizlerle
evet biber canım plastik biberler oluyo ya onlardan canım çok seviyo
onunla dişlerini kaşıyo sürekli elinden aldığın zaman kızıyo

nıye laa
tatıl mı sanada
aman buranın boş olmasına alıştık artık
plastıkler sağlıklı değil cnm diş kaşıyıcılarıda plastık ama bılemedımkı
neyse sen ıyısını bılırsın

selamlar
nörüyonuz hanımlar,
sabah hava ne güzeldi ya tam yatıp uyumalık, fos fos uyumuşuz meleğimle saat 10a kadar, ohhh keyfimiz beyde yok valla..

ilk kez bu haftasonu kuzumdan ayrı kalıcam. ona babanesi dedesi bakıcak , biz kocamla eski günlerdeki gibi yanlız takılıcaz kısacık bir tatil yapıcaz.

bakalım nasıl geçecek, kuzum beni özleyecekmi,, ben kesin 3-4 saat sonra başlarım kızımda kızım demeye ama. bakalım yaşayıp görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…