Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşimi bazen tek yakalıyo dolduruyo dolduruyo üzerime salıyo eşimde çok arada kalıyo bal çoğu zaman beni haklı bulur eşim ama kayınvalide kendini acındırır resmen

Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi bence taviz verme şimdiye kdr zaten bi şekilde bildiğini yapmaya çalışmışsın devam et onları alıştırınca sen mutsuz olucağına başta onlar mutsuz olsun daha iyii mesafe en iyisi hep bi arada nereye kdr ya

Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi bence taviz verme şimdiye kdr zaten bi şekilde bildiğini yapmaya çalışmışsın devam et onları alıştırınca sen mutsuz olucağına başta onlar mutsuz olsun daha iyii mesafe en iyisi hep bi arada nereye kdr ya

amin canım amin ya ben bildiğimi okuyorum artık canım ama bana surat asmaları beni delirtiyo resmen ya

patiğim hoşgeldin canım ben alıştım artık canım pohpohlarsan iyisin pohpohlamazsan kötüsün canım

canım inşallah minik kuzun gününde gelir canım dualarım seninle sen kendini fazla yorma canım dikkat et rabbim büyük hayırlısıyla inşallah kucağınıza alırsınız minik kuzuyu
Amin canım inşallah..

yazdıklarını okurken içim şişti valla,aman eşini el üstünde tut sen kıymetli ol,boşver onları..ne anlarlar yuva huzuru bozmaktan anlamıyorum...
cnm görerek al daha iyi bide iade filan uğraşma...

işllh Rabbim hayırlısıyla tamamlamanı nasip eder son güne kdr...eltiminde öyleydi ama zamanında doğurdu cnm içini ferah tut ve bol bol dinlen ağır işlerden uzak dur...
Amin inşallah canım, bu durumdan sebep işte çarşı pazar her detayla uğraşasım yok..
bebişe ne güzel nevresimler buldum bi yerde satın alırken sitelerinde sorun çıktı ..ilk kez alıyorum oradan güvenli olsun diye paypal alayım dedim olmadı :))

işte bu yüzden kötüyüm canım ne yapayım varsın kötü olayım artık bıktım çünkü bal gerçekten bıktım yani
aynen balın değine katılıyorum ,boşver kötü ol madem..ama bu esnada eşini el üstünde tutki kaymasın diğer tarafa..

Amin canım inşallah..

yazdıklarını okurken içim şişti valla,aman eşini el üstünde tut sen kıymetli ol,boşver onları..ne anlarlar yuva huzuru bozmaktan anlamıyorum...

Amin inşallah canım, bu durumdan sebep işte çarşı pazar her detayla uğraşasım yok..
bebişe ne güzel nevresimler buldum bi yerde satın alırken sitelerinde sorun çıktı ..ilk kez alıyorum oradan güvenli olsun diye paypal alayım dedim olmadı :))

aynen balın değine katılıyorum ,boşver kötü ol madem..ama bu esnada eşini el üstünde tutki kaymasın diğer tarafa..

cnm nerde o nevresimler bende alıcam kuzuya

böcük garusu yok bugün hayırsır işllh....

bide kelebek garusu esmiyo artıkk alya hanım pek poklu anlaşılan :))

yatak olayını naptın cnm???

daha halledemedim :S diğer düşündüğüm ürünler indirme girmişti onlara yöneldim,kaldı o arada yoğunluğumdan..bakıcam yine ama bak aklıma geldi yine..
ana kucağı ve puseti aldım dediğim gibi..ıvır zıvır aldım bir sürü..dediğin marka varya sevi o indirime girmişti morhipoda onları aldım..küvetiydi,kovasıydı fln..
bakıyosun 5 -10 tl..topluyo hoop 150 tlye :D

daha halledemedim :S diğer düşündüğüm ürünler indirme girmişti onlara yöneldim,kaldı o arada yoğunluğumdan..bakıcam yine ama bak aklıma geldi yine..
ana kucağı ve puseti aldım dediğim gibi..ıvır zıvır aldım bir sürü..dediğin marka varya sevi o indirime girmişti morhipoda onları aldım..küvetiydi,kovasıydı fln..
bakıyosun 5 -10 tl..topluyo hoop 150 tlye :D

evt bebek ürünleri öyle cnm minickler ama fiyatları kocaman..olsun feda olsunnn

ya bu nevresimler çok uygun ama ürün içeriği ne sanırım bunlar %100 pamuk değilll

evt bebek ürünleri öyle cnm minickler ama fiyatları kocaman..olsun feda olsunnn

ya bu nevresimler çok uygun ama ürün içeriği ne sanırım bunlar %100 pamuk değilll
cottonbox ın güzel oluyordu ondan baktım ben ama..
bir arkadaş aldı ocak annelerinden onunkiler gelsin bakarız o zmn bizde madem..kalitesini dicekti..

cottonbox ın güzel oluyordu ondan baktım ben ama..
bir arkadaş aldı ocak annelerinden onunkiler gelsin bakarız o zmn bizde madem..kalitesini dicekti..

unutmassan banada de cnmm...

bak bol bol battaniye al en gerekli onlar..ama pamuk filan al cnmmm
ıslak mendil bebek bezi indirimdeyken al ama yeni doğan fazla kullanılmıyo çokta stok yapma yani bilmiyom biz 2 paket kullandık sanırım yeni doğan sonra değişti..kiloyla alakalı ama hemen alıyolar zaten kilo..

senin doğum hangi ay cnm??
eldiven ve bereyi bol al kışınsa valla ben bere arıyodum sağda solda

unutmassan banada de cnmm...

bak bol bol battaniye al en gerekli onlar..ama pamuk filan al cnmmm
ıslak mendil bebek bezi indirimdeyken al ama yeni doğan fazla kullanılmıyo çokta stok yapma yani bilmiyom biz 2 paket kullandık sanırım yeni doğan sonra değişti..kiloyla alakalı ama hemen alıyolar zaten kilo..

senin doğum hangi ay cnm??
eldiven ve bereyi bol al kışınsa valla ben bere arıyodum sağda solda

kısmetse ocak sonuna doğru canım,ama hep içimde erken olacak hissi var..rüyamda da öyle görmüştüm geçen ay,bu plesenta çıktı..umarım erken gelmez..
rüyamda erken gelmiş ve hiç bir şeyi yok,2 takım kıyafeti vr kirlendi bebek deterjanı yok normal deterjanla yıkamış annem mecbur kalmış,ben diyom anne olur mu öyle,sütüm geliyo bol bol ama kucağımda tutmayı beceremiyorum emziriken :)
sonra bu durumuda öğrenince erkenden almaya başladım..1 ay sonra telaşım çok olacak hiç ilgilenemem zaten..

yeni doğan bebek bezi indirimdeydi 12 li paket aldım bayaa ucuza geldi unibaby öneriliyo biliyon,su pamuk olan içeriği..artık büyüsede onu kullancaz :)
pamuklu aldım da daha alıncak eldiven bere..birde örücem ben şöle hayvan figürlü falan bebek fotoları için..

yeni doğan bezi 1 paket alırız anca babası aynısını alsın biterse..onu alması kolay..
battaniye almam gerek evet daha 1 tanecik var,onuda annem almış kış bebeği diye polar almış,dışarı çıkarken için..
daha listesinde çok eksik var valla sorma...

sen pişik kremi ne kullandın ?

Son düzenleme:
kısmetse ocak sonuna doğru canım,ama hep içimde erken olacak hissi var..rüyamda da öyle görmüştüm geçen ay,bu plesenta çıktı..umarım erken gelmez..
rüyamda erken gelmiş ve hiç bir şeyi yok,2 takım kıyafeti vr kirlendi bebek deterjanı yok normal deterjanla yıkamış annem mecbur kalmış,ben diyom anne olur mu öyle,sütüm geliyo bol bol ama kucağımda tutmayı beceremiyorum emziriken :)
sonra bu durumuda öğrenince erkenden almaya başladım..1 ay sonra telaşım çok olacak hiç ilgilenemem zaten..

yeni doğan bebek bezi indirimdeydi 12 li paket aldım bayaa ucuza geldi unibaby öneriliyo biliyon,su pamuk olan içeriği..artık büyüsede onu kullancaz :)
pamuklu aldım da daha alıncak eldiven bere..birde örücem ben şöle hayvan figürlü falan bebek fotoları için..

yeni doğan bezi 1 paket alırız anca babası aynısını alsın biterse..onu alması kolay..
battaniye almam gerek evet daha 1 tanecik var,onuda annem almış kış bebeği diye polar almış,dışarı çıkarken için..
daha listesinde çok eksik var valla sorma...

sen pişik kremi ne kullandın ?

sen ne düşünürsen vücutta kendini ona hazırlıyo sakın yok erken gelcek filan deme..
sadece dikkat et ve gerisi Allahın taktiri hep hayırlısı de cnmm

ben ilk doğduğunda ılık su ve pamukla sildim o dediğinden almadım en güzeli su pamuk dedi doktor o sebeple..
battaniye penye mutlaka al cnm dışarsı için evt polar ama içerde hep penye lazım olcakk
sakın ama sakın meme ucu çatlak kremi almadan doğuma girme..walla en gereklisi o bence herşeyin eksik olsun ama o eksik olmasın...
pişik kremi hepsini denedim nivea bile ama popolinden şaşma yılların pişik kremi on numara walla..
ağız mendili filan hep al bulunsun onlarda çok gerekli
altını kurulamak için yumuşak bi kaç mendil al ıslak alırsan pişik yapıyo yada üşütürsün filan
şampuan yağ filan sebamed kullanıyoruz hala

patiğim bu arada eloşunn tahmini doğumu 25 ocaktı 1 hafta erken aldı doktor 17 ocak oldu..senin kuzuda ocak bebeği desene kış kuzusu :)

Back
X