aynen canım aynı dönemlerdeyiz biz senle,sen bana pek yardımcı olcan bu sebeple :)patiğim bu arada eloşunn tahmini doğumu 25 ocaktı 1 hafta erken aldı doktor 17 ocak oldu..senin kuzuda ocak bebeği desene kış kuzusu :)
alttan çıtçıtlıları herkes öneriyor uzun kollu bulamadım nette hiç..onu çarşıdan alcaz mecbur..annemde dedi ayaklı pek alma hemen boyu büyüyo diye..bikaç tane var öle desenlerine kıyamadan aldım ..ayaksız alcam bakalım ..patiğim alttan çıtçıtlı badide uzun kollu çok gerekli oluyo cnmmm
ayrıca ayaklı pantolonlar varya çorap giydiremiyon çünkü hemen onlarda çok iyi kışınn
ama fazla alma boyları hemen uzuyooo :)) hele tulum pek alma alıcaksan ayaksız tulum al 1 veya 2 defa giyebildi ela tulumları hepsi yepyeni duruyo cnmm
aynen canım aynı dönemlerdeyiz biz senle,sen bana pek yardımcı olcan bu sebeple :)
28 ocak gözüküyor,bakalım kısmet..ben dikkat ve dua ediyorum..kısmetimizde ne varsa onu görücez..
o dediğim mendilde de su ve pamuktan oluşuyor,suyun ph ı dengelenmiş..pamuk yapışmasın diye birde onu aldım..hiç bir anne şikayetçi değil şimdiye..pişik kremide bebeğin cildine göre değişiyo diyolar..sebamed kullanan baya ii diyo ürünlerine ,sanırım hepsini sebamed alabilirim,geçen bahsettiğim 26 alerjen parfüme baktın mı var mı içinde ? janhsons un reklamında yer vermişler gördün mü 26 alerjen parfümü içermez diye..
alttan çıtçıtlıları herkes öneriyor uzun kollu bulamadım nette hiç..onu çarşıdan alcaz mecbur..annemde dedi ayaklı pek alma hemen boyu büyüyo diye..bikaç tane var öle desenlerine kıyamadan aldım ..ayaksız alcam bakalım ..
öpüyorum sizleri coturcumda gelmiş seni de öptüm tatlımm..byeee
bende ona inanıyorum canım, herşey düzenli olcak... ve bozmamak lazım o düzeni..
hemen bakıyorum canım, teşekkür ederim..
canım bi sakin ol, bak birşey olmamış çok şükür.. ayrıca bu hepimizin başına gelebilir, kötü annelikle alakası yokki, kuzenim 10 günlük kızını koltuktan düşürdü... çok şükür birşey olmadı.. ve bunun gibi çok örnek var, hiç vicdan azabı duyma canım benim.. sen çok iyi bir annesinki tek başına kaanı bugünlere getirebildin....
canım bugün çok zorlandım çünkü evden çıktığımda uyanıktı, bir türlü bırakamadım... off offff
dün ilk aldığımda idrak edemedi kızım, şaşkındı, emdikten sonra gülücüklere başladı, bende çok özlemişim, kucağımda uyuya kaldı yavrum...
cnm aynen oyle ısmz zor sabah uyudn uyandırdık dıye haklı olarkkk atıp savrdu hersyı ses edemedık ınatlassk daha bır sınrlenıyr ztn hasta sesı kısılıyor allha bızım yardımcımzz olsn nasıl davranacagımı blemıyorm artıkk
cnm kendını suclu hıssetme bılerk yaptıgn bısey deılkı sonucta cocuk bu işte olmadık and aolmadık seyler oluyor benmde oglumun ustuneee sebze dolapları varya ekmeklıklı o dustu mutfakta bu haftaa uzerınde cam kavanozlar vardı cocugun kafasınn ustene dolapla bırlkte hepsı dustu kırldılar cocuk dolabın altındn cıkamadı panıkle dolabı kaldrdım cocug aldım ama işte olan oldu dıkkatsızlıgım dedım ama napcaksın durmuyorlar 2 dk bılee allah korudu kafasnda ufak bır sıslık oldu sadece
merhabalar kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
tanem aaa ne diyosun sen bakim.çocuklar her düştüğünde biz kötü anne olsak ohooo hhooo o halde ben hiç bu ikinciyi doğurmayayım.çünkü büdüşüm hala çok düşüyo hepte kafayı çarpar.daha kaç kez düşecek biliyormusun kendini suçlama böyle böyle büyüyecekler.büdüşüm şimdi bir yerden düşse ben gidip kaldırmıyorum ki kendi kendine bişeyler başarmayı öğrensin diye.eminim sende yarın öbürgün kaan büyüdüğünde bu haline güleceksin.sende artık düştüğü yerden bile kaldırmayacaksın oğlum herifliği öğrensin diye.çok şükür bişey olmamışya sen ona şükret ve tabiki bu dönemlerde daha dikkat edersin kaan oğluşa.
canım benim sakin ol kendini hırpalama canım böyle şeyler olacak bundan sonra ben 1 hafta önce kızımla bilgisayarda otururken kendini öne doğru bi bıraktı kafası küt diye ildi bilgisayar masasına ve çığlığı bi bastı çok korktum ben hemen panik yaptım ama annem kızdı düşe kalka büyüyecek çocuk dedi aslında bizim sakin olmamız lazım canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
günaydın kızlarrrrrr
mşllh dolmuş burası çok sevindim....
lamem kıyamam sizee alışıcan tatlım ama mecburiyetin yoksa en azından yaşına kadr kuzunun yanında ol o kokusu dünyalara değişilmez cnmmm
contur tebrik koyuyorum size nazar değmesin aşkınıza ne iyi düşünmüşsünüz kaçmışsınız...ayrıca çalışan bayanı desteklemişsin ya bende hemfikirim çalışmak gibisi yok ama kuzuların yanında en azından 1 yıl durmak lazım..ben böyle çok iyiyim ama patron bigün gelcek yeter dicek diye korkuyorummm
patiğimmm bende senin hamiş olduğuna alışamadımm cidden yaa hiç çalışma yapıyoruz filan demeden şıp diye hamiş kaldın belki ondan belkide sen daha pıtırcıksın ondan :)) kıpraştımı paşan bakayım????
tanem garusu gelmiş...cnm ela kuzu tam 3 kere düştü evt kendimize kızıyoruz ediyoruz ama olucağın önüne geçmek imkansız..bende her seferinde kendime neler sayıyorum bi bilsen ama çok şükğr bişey olmamışşş...
böcük nennn o siparişler geldi ana bir bedeb ufak al derim bana hepsi büyük geldi geri yollıcam bugün..ayrıca elbiseler görüldüğü gibi değil hepsi uzun diz altından baya aşağıdaaa....
mutlukız senden ne istiyolar anlamadım ne kıskançlar yaaaa
ayy başka aklımda bişi kalamdı kızlar herkesi çok öpüyorummm
günaydın canlar nasılsınız dün izinliydim anneannemin sağlık raporu işleri vardı annem onunla ilgilenmek zorundaydı o yüzden izin almak zorunda kaldım kızıma bakmak için...
dün kaynanaya gittim görümceyi hastaneye kaldırmışlar bebek hareket etmiyo demiş birde ishal ve kusma varmış o yüzden hastaneye gitmişler doktorda yatırmış pazartesi akşamı dün ikindi üzeride çıkmışlar akşam annemle birlikte geçmiş olsuna gittik kaynana getirmiş evine yatırmış...hiç yüzümüze bile bakmadı abla nasılsın dedim hiç konuşmuyo bana uyuyo numarası yapıyo bende seslenmedim hiç şöyle dokundum bi yüzüne doğru iyimisin diye ay karnım dedi ne oldu karnınmı ağrıyo dedim hayır karnıma yüklendin dedi bende kusura bakma özür dilerim dedim.anneme dedim anne hadi gidelim hasta ziyareti kısa olur dedim ve kalktık geldik annemlere tekrar...
4 gündür annemlerde kalıyoruz kızlar cumartesi pazar eşim istanbulda olduğu için kaldık 2 gündür de eşim dükkan açacak ya onun için 2 gibi geliyo geceleri dükkanı yerleştirip ayarlamak için geç geliyo 2 gündür de öyle kaldık annemler de allah izin verirse bugün evimize gidiyoruz artık....
he birde balcım ben alamdım oradan gecelik,çünkü o beğendiğimiz lacivertin rengi yoktu..diğerlerine baktım hep seçilmiş..bnm aldığım marka sürekli düşüyor indirim kuluplerine yine düşerse farklı model alırım artık,çarşıdan alcam olmadı..bir çıkabilsek çarşıya..
istirahat etmem gerek plesentadan ötürü,hiç gözüm yemiyo çarşıyı..diğer tüm alışverişler netten hallediyorum artık,erken gelmez inşallah gününü tamamlarerken geliyo bu durumda olan annişlerin genelde..normal doğumda yalan oldu tabi bu durumda..
Teşekkür ederim arkadaşlarEnjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
Cotton Box Kar Topu Beyaz Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX
bu ikisini beğendim cnm ben,ama kız bebişlere daha güzelleri de var..bir bakın..
saol canım,burun açmada aldım ..CNM çok tembelim bakamadım walla...
sebamedinde kullandım pişik için ama popolinden başkası iyi gelmedi cnmm
sen sebamed alsanda bitane popolin bulundur evde eczanelerde zaten uygun fiyata bulursun farkı görücen
ayaklı alma ama içine hep ayaklı giydircen ve ilk aylar çişler pohlar hep dışarı taşıcağı için yinede en az 5 tane iç don ayaklı alman lazım :))
alt açmayıda ihmal etme ve batmaz deyip alt açmasız işlem yapma :)) ilk aylar kakalar hep cıvık ya o sebeple hep batıyoo :))
burun açma aparatı ve burun damlasıda mutlaka bulundur cnmm
Teşekkür ederim arkadaşlarLamecim kıyamam Allah yardımcın olsun . Mutlu kız Bala katılıyorum salla . Patiğim o 2. benim sıpanınkinden :) Bal,Nevgül,Uğur, Adaer,Lame Brck Patik naber fıstıklar . Brck doğurdu mu yoksa ?
canım nolsun... kızımı anneme bıraktım bugün...Teşekkür ederim arkadaşlarLamecim kıyamam Allah yardımcın olsun . Mutlu kız Bala katılıyorum salla . Patiğim o 2. benim sıpanınkinden :) Bal,Nevgül,Uğur, Adaer,Lame Brck Patik naber fıstıklar . Brck doğurdu mu yoksa ?
yok canım yaaa, balım demiş gerçi, süt iznimi kullandım..lamecim nerede yoksa 3. günde istifasını mı verdi ?
alya kuzusu gündüzleri full uyuyor, gece kuşu oldu:))bide kelebek garusu esmiyo artıkk alya hanım pek poklu anlaşılan :))
adacım seninde görüşlerini bekliyorum,en iyi yol tecrübeli annelerden gelir...
tamam balcım popolin alırım..
birde ne sorucam siz bebe yağı ya da losyonu yerine zeytin yağı mı kullandınız ? faydalıymış kemiklerine falan,hem cildi besliyor malum , fakat ben onun kokusunu hiç sevmiyorum yaabebeğim öyle koksun istemiyorum hiç :))
GÖRDÜM CNM ÇOK CİCİ ALDIKLARIN...saol canım,burun açmada aldım ..
bak bunlar son aldıklarım ,bu akşam pantalon alalım dedim kendim için gittik avm ye nasıl yoruldum o mağaza bu mağaza,çarşı pazar gözümü hiç kesmez artıkalabildiğim kadar netten bakınayım en iyisi ben ,kalanı çarşıya fln kalsın ki az yorulayım...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...lerinin-bebeklerinin-guzell-cicilerii-36.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...lerinin-bebeklerinin-guzell-cicilerii-38.html
yavrum benim iyiyiz şükür,üzme kendini ..sakınan göze çöp batıyo işte..herkesin dediği gibi düşe kalka büyüyecekler...bricik doğurdu canım...özletme kendini...
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar gün sonra evimizdeydik özlemişim evimi
off ben ne kadar şansız biriyim yaaa.....
anneannem hastalandı ve annemde kalıcak, mecburen kızı oraya bıraktım, şimdi bir sürü insan gelip gidecek hasta ziyaretine, kızım ortalıkta mahfolucak, herkes kucağına alcak, malum salgında var ortalıkta.... ayy kafayı yiycem yaaaa.....
gelmez gelmez, hasta olunca tıpış tıpış gelir.....................
off allahım sabır ver bana bugün ve yarın geçsinde hafta sonu gelsin..
birde çıkarken annem demezmi kız burda kalsın geceleride, ne diyosun sen dedim yaaaaa sert bir şekilde.. ben akşamı zor ediyorum...
üstüne bir de kızı bırakınca emziği ve biberonu evde unuttuğumu farkettim, bir daha eve gidip anneme geçtim..... ayyyyyyyyyyyyyy yoruldummm
cnm yaa bende çok huzursuz olurum bu durumlarda...anneme bile komşusu filan gelicek diye ödüm kopuyor..ama yapıcak bişey yok bikaç gün artık kafayı oraya yormadan düşünmeden geçir yoksa çok takıp kendini üzersin..
anende senin iyiliğin için demiş hemencik kızmışsın yazık kızma anneye oda napsın arada kalmış aynı benim annem gibi bi tarafa yeğen bi tarafta eloş bi tarafta ananemm hepsine yetiyoo hakları ödenmez
sorma canım yaa kafayı yiyiyorum, zaten bırakmak zordu, şimdi daha da zor oldu.. eşimde annesini arayıp çağırmak istiyor, insanalr benim doğumdu mevlüttü zaten geç gittler köylerine, şimdi gelin demek istemiyorum...
canım annem birkaçtır bunu söylüyor, yok kızla kal, yok kız kalsın.. ya evim arabayla 10 dk, zaten arabayla bıraktım kızı... akşamda arabayla alcam.. ki ilk başta gelip kalırım bakarım diyen kadın yavaş yavaş dönmeye başladı, sanrım kendi evinde bakmak istiyor anneannem olmasada.. çalışmama kararımda ne kadar haklıymışım.. birkaç hafta sonra ayrılıcam, kesin kararlıyım... gelmişken tam maaş alıp ayrılmayı düşünüyorum..
canım snein annenden allah razı olsun, hepinize yetmeye çalışıyor..
gelemıyorum okuyup gtcemm sonra yazarım ınşşş
pazar günü sınavım var
eşim bugun işe başladııbenden kısaca haberler bölee
şimdık sızlerı okyumm
ya genede anneye kızma elinden geleni yapmaya çalışıyo..benim annemde bende 40 gün geldi gitti 1 saatlik mesafeye ama şimdi gel bizde bak diyemem çünkü tek başına bunalıma girer..babam onun kolu kanadı çok faydası oluyo..annemin bazen ananemle işi oluyo babam ayağında sallıyo eloşu ama benim evimde ne konu ne komşu..kendi evinde ona terapi gibi oluyo gelen giden filan oyalanıyo bu yaştan sonra kendimize bağlamak zaten beni rahatsız ediyo o sebeple geleni gideni çok görmemeye çalışıyorum cnm..bende mesela annemde kalıyorum ama 1 gece olduğu için sıkıntı olmuyo tabi senin 3-4 gece zor olur..olsun en azından bakmam demiyor ya iyi tarafından bak..benim kayınvalidecim 1 kere bakayım demedi bile böyleside var cnm üzme canınıı
gelemıyorum okuyup gtcemm sonra yazarım ınşşş
pazar günü sınavım var
eşim bugun işe başladııbenden kısaca haberler bölee
şimdık sızlerı okyumm
off canım yaaa şimdi kızkardeşile konuştum oda kızdı banaa.. sakin ol. hastalanacağı varsa senden de alır dedi... annemde el mecbur gelip bakıcak dedi.. sanırım ben onun gibi kimseyi mecbur tutamıyorum.. ama o tutuyor.. bu yüzden de rahat davranıyor...
canım annen kendine göre haklı... ve sizin mesafeniz baya var....
oo çok güzel haber bu... hadi hayırlı olsun böcük..
bu arada oyun halısı veya otomatik salıncak kulananız varmı?????
alsammı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?