selam kızlar nasılsınız bakalım beni sorarsanız günler saatler nasıl geçiyo anlamıyorum bütün günüm keremimle uğraşıyorum fırsat buldummu işlerimi yapıyorum.
hoşgeldin şekerimmm.yerim ben o keremi.yaramazmı canım.yoruyormu ascık annesini.:)))
hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yorma kendini :))
selam kızlar nasılsınız bakalım beni sorarsanız günler saatler nasıl geçiyo anlamıyorum bütün günüm keremimle uğraşıyorum fırsat buldummu işlerimi yapıyorum.
böcük, güneşim, bal, patik, lame, nevgül, mutlukız, hepinize selam, güzel geçsin günümüz.
az okudum geçmişi.
böcük canım gözünüz aydın, özellikle de senin, aylardır çok yoruldun, sonunda kocan işe girmiş, Allah daim etsin inş.
lame, canım Allah korusun bebeğini, umarım annende tedbirli davranır, yada inş. misafirler bilinçlidir.
benim annemde hiç diyemez gelen misafire "öpmeyin hasta olur" fln diye.
patik inş bebeğin gününde doğar, hem şimdiden öyle içini karartma, iyi düşün iyi olsun, gerçi böyle diyorum ama ben de herzaman en olumsuzunu düşünürüm :18:
bu şapkanın asimetrikliğinde bozukluk var gibi balcım ..bence kafaya oturmuyo :))
battaniye değildi böcük poposunda uğur böcüğü olan badi idi :)h geldın cnmm
sağol valla üstümde bı yük kalktı sankı ınş daımı olur
eve bakcek olan artık kendısı bu ay maaş yok tabee bı dahakı aydan sonra kendıme hesap açıp benım maaş bankayaaınş Rabbımın ıznı ıle güzel günlerımz olur
çok yoğunum yaa gelemım bu hafta böle oldu
uğur böcuklu nevresım nerde bı ben göremedım sanırım ve cok meraktayımmm
hayırlı cumalar hepinize
patıkçım resmı var mı cok merak ettımde
az kaldı cnm 1000 tl bıle kalmadı eşim maaş alsın kapatcam orayı
yada eşim hepsını kendı öduycek
bende kenara atmam lazımkı bıan evvel küçükte olsa bı eve gırelım dıyoruz
bebeğin bir olsun neler bulursun canım neler..insan hangisi alacağına şaşırıyo :)cok az kaldı şükür cnm
ama gel bana sor
3 yılda düğün borcumu olur yaa ev eşya derken canım cıktı ama şükür
ıyıkı sarayda falan yapmadık ömür boyu öderdık artık
ayy gördum ve bıttım bıttım bıttım
samsundan almış ben ıst da bulsam valla parasına bakmam alırım
cocuk yok amaalırım yaa bayıldım
ayy şimdık aklıma takıldı keısn bulmam lazım ya bulamazsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?