günaydnnnn
dıreksıyon sınavındanda gectım şükürr
ohhhh çok güzellgünaydın canım
günaydın lame, mutlukız
lame h geldın cnmm
sen kesın kararlı mısın işi bırakmaya geçen öle demıştın sankı
canım kararsızım.. şu anda ilk gün gibi değilim biraz daha iyiyim..haa eninde sonunda bırakıcam ama bu süre 1-2 ayı geçmeyecek..
sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))patiğimmm unnadoya baktınmı canım???
anladım cnm
şuan kım bakıyordu meleğıne
eğer durum musaıt ıse en azından 1 yaşına kadar kendının bakması daha ıyı derım ben
canım çok geçmiş olsun... umarım o değildir ama biizm topikteten 2 arkadaş olmuştu alerji, hamilelikte oluyormuş, kaşınmaktan geceleri uyuyamadılar.. doktor en son cortizonlu iğne vermişti birine.. yani geçmezse bi doktora görün...selamlarr
ben çok kötü alerji oldum her yanımı kıpkırmızı ve kaşınıyogeceleri zor uyuyorum...yumurta ve domatesi çok yemedim halbuki niye oldu anlamadım..balık yedikten sonra böyle oldu onunla da olmaz sanki ama anlamadım ki..tabi etek giyemedim görüntüden sebep,pantolon deydikçe deli gibi kaşınıyo (
sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))
haftasonu mahmutpaşa 'ya gittik bebek mağazalarını olduğu bir han var ,havuz han dı sanırım...eksikleri tamamladık sayılır..çok abartmadım kalıyo dendiği için ,yeticekmi meraklardayım
canım çok şükür borcumuz harcımız yok...
şu anda annem bakıyor, çokta iyi bakıyor ama ben çok özlüyorum.. sanırım bayramdan sonra bırakırım...
canım çok geçmiş olsun... umarım o değildir ama biizm topikteten 2 arkadaş olmuştu alerji, hamilelikte oluyormuş, kaşınmaktan geceleri uyuyamadılar.. doktor en son cortizonlu iğne vermişti birine.. yani geçmezse bi doktora görün...
şapkalar evt çok pahallı, ama örnek olması açısından bakılabilir... çoook tatlılar yaaa.. bende hem yiğenlerime hemde İNCİM'e örcemm...
ohh bitirdin desene alıiverişi... doğdugunda ne demek istediğimizi anlıycaksın canım.. gerçekten çok fazla kullanılmıyor... gerçi benimki istisnaydı çok ufak doğduğu için amaa...
güle güle giyinsin minik prensin:))
benimkiside ufak mı gelicek nedirtopikte herkesin bebişi 500 gr dan aşağı değil..600-700 olanlar falan var..
benimki 370 gr dedi doktor..gelişimi iyi dedi ama anlamadım bnmki kadar zayif olanı yok..
böcüğüm.. bende sen gibi düşünüyorum.. ama borcumuz yeni bitti, tam rahat edicekkende işten ayrılıcam... yani bu yüzden karasızım biraz..birkaç ay kazanıp gezip tozsakmı diyorum sonra ama kızımın bu zamanalrını bir daha göremiycem diyip ayrılıyım diyorum... gelgitlerdeyi yaniii
anlıyorum cnm gerçekten zor bı durum çalışsan gene onun için ,çalışmasan gene onun için sonucta 1 yıl ara verıp sonra çalıştığında da aynı şeylerı düşünüyor olabılırsın yanı bu zamanları bıdaha gelmez dıye işten soğabılırsın sonra çalışmak zor gelebılır falan
inşallah canım,doğsunda zamnında zaten zayıflığından geçicem artık..inci kaçıncı hafta da doğmuştu ?canım önemli olan gelişimi... herkesin bir olmuyor, seninki minyon olur belkide... hem dur son haftalarda çok kilo alıyorlar.. bekle bakalım annesi... ayrıca minnak ta glese dışarda hızla büyüyorlar hiç merak etme sen.. bak benimki 2150 ye kadar düştü... ama kocaman oldu çok şükür:)
hoşgeldin güneşselam kızlar nasılsınızz bakalım....
böcummmaynen oyle bu zamanlrın sonu gelmez bend euzluyorum ama napayım calısyorum calısmasamda ıdare ederz ama işte hersy onlrn rahatı ıcnnn. bak kocaman oldu paşam hala ıcım gıdyr onu bırkaıkırken ama yapcak bişi yok allah yardımcımz olsun
inşallah canım,doğsunda zamnında zaten zayıflığından geçicem artık..inci kaçıncı hafta da doğmuştu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?