Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dedikte noldu yaptınmı yokkk
o sebeple garuşma nen sete
sen bebek yap gel öle konuşalım :))

mutlukızda pek sete uğrıycak zaman yoktur boşa yanaşma PP

bebek yapınca hıc garuşamam :)
sımdık karışmak ıstıyomm
işine gelırse

ondan umudumu kesıtım zaten bana adayı getırın:)

adın şanın nen nan nası bulcak seni garuuu
sarı çizmeli memet ağa :))
kimde eklisin sen de bakem

böcükte varım bennn kızzz 3 kelımeden olusan face adım var sopn kelımee sadece'' k ''

ahah nasıl acıkladım yahuuu

böcükte varım bennn kızzz 3 kelımeden olusan face adım var sopn kelımee sadece'' k ''

ahah nasıl acıkladım yahuuu

he ama sen benı kesmedın:)
sende yapmazsın belkı kesın demedın bıde

hhe cok acıklayıcı oldu sakın özelden yazma adını anlar

he ama sen benı kesmedın:)
sende yapmazsın belkı kesın demedın bıde

hhe cok acıklayıcı oldu sakın özelden yazma adını anlar

haha dogru ozlden yazsm daha ıyı olurdu hıhıh ama senn resmlern altnda yorumlrım vr bulrlar benı kesın

kızm benı kocamn tavrına baglı gec gelckms gece bırde mısfr olck kacta gıderse mısfr hehe yorgn olmzsak tmmdr engel cok anlıcn ama tatlım hazrms zuhahaa

ne kaynatmışınız bee,işim vardı gelemedim..
sabahtan sağlık ocağına gittim tetenoz için,yarın nasıl ağrıyacak meraklardayım :)
bir güzel payladım sağlık ocağını iki tüp kan aldılar herşeyi kontrol edicekler şindi

manyak garu nerden bılsınler o senyaz özelden bee

ohoo sende fire verdın
bugun assolıst benım

Slmm nan bocuuk yanlışlıkla para yazmisim alay ettin hemen :))
Bu arada bebe olunca Paris'e gitmek zor oluyo yakalanabiliyorsun

Patikciim ins kolunda agri olmaz ben doğumdan sonraki asımı da oldum sukur o ağrı yapmadı

Bugun canim cOk sikkin yaa sıkıldım evde ama oğlumu bırakıp ise de gidemiyorum gitmekte istemiyorum ama evde de vakit gecmiyo kimse yok sabah esim gidiyo aksam geliyo gun icinde kimseyi gormuyorum kaynanama gitmek istemiyorum gorumcrmde ise başladı Komsu desen zaten yok buhranlandim poff oğlumla yuuyuse cikcaktik hava bozdu kaldık evde yarin cikariz ins...

heheehoşuma gıttı ama
hızlı uçuşlara mı katılmak lazım bılmemkı yada uykusunun en uzun olduğu zaman dılımımı secılmelı olunca karar vercemm

günaydın garularrr

manyak garu nerden bılsınler o senyaz özelden bee

ohoo sende fire verdın
bugun assolıst benım

fire mire vermedımm orda karsılasamadık ama haha parısteee:):)

heheehoşuma gıttı ama
hızlı uçuşlara mı katılmak lazım bılmemkı yada uykusunun en uzun olduğu zaman dılımımı secılmelı olunca karar vercemm

günaydın garularrr
,,

heee öle kolaydı o zaman dılımını secmek bızde bılyıoruz oyle zaman dılımı secmeyı ama olmuyor ıste hahaha olsn bebennn gorcem senuD:

gunaydın guzlar nasılsınızz?

nasıl len
uçuş saatlarımız farklıydı o zaman

yapcem görcenız heeee

hu huuu...

casper kıyamam canı nsıkılmasın,çık dışarı..hava bozdu mu sanki kar kış :) soğuk havalarda bile oksijen öneriyor doktorlar bebekelr için,giydirip çıkart tatlım..hem kendin hem bebeğin için...

Balcım ne zamn girebilir de okursun bilemiyorum canım..yatak konusunda ne olacağına karar verdim ama nereden alacağım konusunu bilemiyorum,sen alırsan bende önce yazarsın tatlım..
yatak sert sünger olmalıymış..
birkaç yerde araştırma yaptım,bu annede sağlam araştırmış olanlardan biri,benden daha güzel açıklamış olduğu için senin için kopyalıyorum :)
ALINTI:
bu noktada önemli olan sizin memnuniyetiniz değil, bebeğin sağlığı. visco, pamuk veya yün yataklar bebeklerin omurga gelişimi için sakıncalıdır. Bu yatakların hafızası vardır, bebeğin vücudunun şeklini alır, yani yattığı yer çöker. Biz de bebeğimize yatak alırken hiç araştırmadan bebek mağazısındaki kişi neyi öneriyorsa onu almak gibi bir cehalete düşmüş ve visco yatak almıştık. Eşim ve ben doktoruz, çöküyor olması bizi rahatsız etti, biraz araştırma yaptık bu konuda ve kesin bilgilere ulaştık: Amerikan Pediatri Akademisi'nin bebek yatağına dair çok net önerileri var. Bebeğin uyuyacağı yatak; sert sünger olmalı (32-36 numara), bazı çocuk hekimleri bebek yatağının baş tarafının yükseltilmesini öneriyorlar, bu da kesinlikle önerilmiyor, bebek düz bir yatakta yatmalı. Sadece ileri derecede reflusu olan ve reflusu bir hekim tarafından tanı almış bebeklere doktor önerisi ile 30 derece eğimli yatak kullandırılıyor. Bebek yatağında yastık, yorgan, battaniye hiçbirşey olmamalı. Uyuduğu odanın sıcaklığı 21-23 derece olmalı, ya hava şartlarına göre giydirmelisiniz veya uyku tulumu ile yatırmalısınız. Yüzükoyun değil, yan değil, kesinlikle sırt üstü pozisyonda yatmalı. Ayrıca visco, pamuk ve yün yataklarda bebek içine gömülüp kalıyor, başını oynatmaya ve dönmeye başladığında boğulma tehlikesi oluşuyor, bu yataklar bebeğin hareketlerini kısıtlıyor ve istediği gibi hareket edemiyor bebişler. Bu konuda çelişkiye düşen arkadaşlara, Amerikan Pediatri Akademisi'nin uyku konusundaki önerilerini okumalarını öneririm.

Son düzenleme:
selam kızlarr
bu ara doğum günüsü hazırlıkları içindeyim
kuzuma tütü yaptım , sonra üstüne nasıl birşey giydirsem diye sürekli bi yerlere gidip gidip bakıyorum beğenemiyorum, en sonunda düz beyaz bi badi alıp işliycem sanırım .
sonracıma doğum gününde neler yapsam diye düşünüyorum.
bi kere tepsi böreği ve mayalı poğaca olacak.
1 şeklinde kurabiye siparişi verdim onlar olacak
pasta zaten olacak.
kısır ve makarna salatası yapıcam
başka ne önerirsiniz?
kek yapsammı mesela?
bide cupcake tarifi olan varmı bana verebilecek ??

ayy daha ne giycem onu bile bilmiyorum,
hof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…