aslında hıc keyfım yok bal yanı uzn zamandr boyle ole suprızlerle olack ıss dııl ıs ınada bındı gıbı bısı kus deılız kavgalı deılızzz ama garıp bişler olyuor işte neyse burda acamıyorum daha fazlahayrlısı hakkımzda belkıı toparlarz bızde toparlayamazsak zaten sonu kotu
allaah herkesn yardımcısı olsun karsk ortalık valla
sende bahane ediyon emmaa hayırlısı bakim.allahım istediğin an aratmadan versin inş.sorma heeyapmıycam işte yapmıycammmmmmmmmmm
Güneş hoşgeldin cnmm
bazen oluyo evliliklerde bu gibi durumlar merak etme gene canlanır
biraz istersen formül düşün..iş ve ev hayatı okdr uğraştırıyokii dalıp gidiyoruz koşuşturmaya gözümüzün önündekini görmüyoruz..ufak süprizlerle başla bence...
hoşgeldin büdüşün anası
zaten yapçağı yok garu nasıl korunuyosa yıllık zaar :))
sende bahane ediyon emmaa hayırlısı bakim.allahım istediğin an aratmadan versin inş.
hoşbuldum canım.sorma vallagines rekorlar kitabına girecek.
güneş nolıy laa
olur böle şeyler dıycemde ne olduğunu sende bılmınkıöle hemen sonu kötü falan deme laa bende dıom ohoo hıc evlı çift kalmıycak böle dersek
düzelır herşey
bak ortalık kötü aılede barı huzur olsun sıkman canınızı daa
CNM DUR HEMEN YAA en son düşünülcek şeyi en baş düşündünnn
madem inada bindi niye ilk adımı sen atmıyasınnnnn....
eğer karşındaki sevdiğin adamsa mücadele etmen lazımmm
hadi güzel bi mesaj attttt
bak hem moralin düzelcek hem aranızzz
güneş olur böyle şeyler kötü düşünme hemen.biz kendimizi çalışmaya ve dünyaya o kadar vermişiz kendimizi bizde eşlerimizi unutmuyor değiliz.bence balın dediği gibi eşine güzel bir mesaj at.herşey düzelsin.
ay bılmıyorum ya kızlarr cok kızyrm ısın kotusu kavga gurltu olmadannn ısler ters gıdıyor... hayrlısı bal cım sımdı msj atmymdaaa cunku hazr deılım cok kızyrm ama benm koca eskısı gıbı dııl tavrı falan yogunluktnmdr bılmyrm amaa aman yaa neyse sabah sabah sızıde sıktım bosverın akısına bırktım ztn bırcck karamsarım yanııı
daymod tan corap siparişlerı verdımay dayanamdım yaa reklamlarında görştm bayıldım
helede o kız ve erkeklı var harıka ıkı rengınıde aldım
leopar aldım
taşlılardanda kurdalelı vardı arkası ve kelebeklı onları aldım
ıstersenız bı bakın derım
seksü çamaşırlarınvarya pırlantalı onların altın agiyersin :))
güle güle parala cnmmm
bende onları düşünerekten aldım
kocam nıye mıne etek gıymıyon dedıydı hep pantolon hep olmuyomuş azcuk garu gıbım olam dedım:)
sağol cnmm
böcük nen bunlarda çok cicili bicili nasıl garu olcen bilmem
çocuk çorabı gibii :)
bak koca eskisi gibi değil demişsin...eee sen sanki eskisi gibimisin?? hani aşkın canın bidenen???
kızdığın konuyu bilmiyorum ama 3 günlük dünya çokta mühim değilse uzatma olayı cnmm
hadi atıver bi mesaj işte yaaa amma inatçısınnn
eğer o sana adım atmassa ozmn devam edersin bu tavraa
http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/10/daymod-çorap-2.jpg
bunun ıkı rengı vardı aldımm
http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/10/daymod-çorap-3.jpg
buda cok güzeldı aldımm
len güneş öpüşünde barışın laa yapman böleee
leopar var kelebenk var kurdalelı var
olmadı bunlarla doktorculuk oynarıkkk
ben bulurmbı yol
mazleme var nasılsa
leopar var kelebenk var kurdalelı var
Olmadı bunlarla doktorculuk oynarıkkk
ben bulurmbı yol
mazleme var nasılsa
len kandırdınız benı haaaa mesaj attım aksama kemalpaşa yaptır bene dıyeee .. Pişkın yaa bısı yok gıbı aşmıerıyorsun aşşşkımmmmm feda olsun sana yazms te allam ztn hep bişi yok gıbı davranıp sonradaa gıck edıyr benı ınss aksama yıneee problem olmazz...bakalım
buarada bocuk cok sekerler cıdden cocuksu amaaa olabılırrr bende kıslık corap doldurcam evı gecn kıss cok zorlndm elbıselrn altına corap yok almaya kalksn unutyrm fln usenıyorm pefff:d:dnerden aldın bunlarıı bende bakım cesıtlereee
bal buarada pijamalrı yolladınmı geri
he walla çuval giysen bile malzeme sağlam
sen bilirsin işini :))
nan güneş walla nasıl sevindim anlatamam iyiki attın mesajı bak adamda balta değil güzelcene cevap vermiş
sopa istiyonuz rahat batıyoo zaar
akşamada eski konuları açma yiyin kemalpaşanızı gidin parise bakem
bidahada görmiyim böle siziii
len kandırdınız benı haaaa mesaj attım aksama kemalpaşa yaptır bene dıyeee .. pişkın yaa bısı yok gıbı aşmıerıyorsun aşşşkımmmmm feda olsun sana yazms te allam ztn hep bişi yok gıbı davranıp sonradaa gıck edıyr benı ınss aksama yıneee problem olmazz...bakalım
buarada bocuk cok sekerler cıdden cocuksu amaaa olabılırrr bende kıslık corap doldurcam evı gecn kıss cok zorlndm elbıselrn altına corap yok almaya kalksn unutyrm fln usenıyorm pefffnerden aldın bunlarıı bende bakım cesıtlereee
bal buarada pijamalrı yolladınmı geri
ahaa leopar tam benlıkk hahahaha :):)
he walla çuval giysen bile malzeme sağlam
sen bilirsin işini :))
nan güneş walla nasıl sevindim anlatamam iyiki attın mesajı bak adamda balta değil güzelcene cevap vermiş
sopa istiyonuz rahat batıyoo zaar
akşamada eski konuları açma yiyin kemalpaşanızı gidin parise bakem
bidahada görmiyim böle siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?