Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ama yan yatrnca yuzustu donme ıhtımalı olabılıyr sureklı gozun onda olması sarttt yanı kendı donemez ama yan oldugu ıcn ufak bır harktle vs olabılıyr...

çok saolun kızlar,aynı şeyi düşünüyordum Güneş yüz üstü düşmez mi diye..dediğiniz doğru annelik duygusunu da yaşayıp görücez artık,şimdiden bile uyanıyorum sık sık alışıcaz artık..

saolun kızlar kafama takmıcam öyleyse ,odada Kuranı Kerim bulundururum tabi.. Lamecim herkes şanslı olamıyor işte :) bilmem anlatabildim mi :) umarım çabuk toparlanırım..3 hafta kadar annem kalabilcek kısmetse zaten hatta iyi olursam gerek kalmaz..inşallahda kendilerinden kalıcaz denmez,kalmayın nasıl derim , umarım herşey dilediğim gibi olur..

kızlarrrrrr sa olun rahatlattınız vallahi...demek yalnız değilim kusma konusunda...olabiliyormuş...yarın dr.da görsün kapatacağım bu mevzuyu...
patikcim...o kadar faydasını gördüm ki o yastığın alıp almamak sana kalmış ama çok kullanışlı...Çağan bu kadar kustuğu halde geceleri korkusuzca yatırabildim...
40 mevzusu da şartlara bağlı tabi...benim annem kaldı yanımda 3 hafta,1 haftası da ben annemlere gittim...son hafta da evde yalnızdım,çünkü artık alışmıştım :)))
ışığın açık olsun geceleri...benim yatak odamın laması ayarlanabilir ışık,kısıp açabiliyorsun...çok rahat ettim yani...bbeğin sepetinin başında da dua vs. vardı...Allah'a emanet sonuçta...Rabbim korusun...

amin inşallah...valal alabilirimde adacım emzirme yastığını alıcam zaten yine,diğeri iptal oldu malum..ikisini birden alırım heralde.. bende ilk haftalardan sonra yalnız olucam sanırım,yani inşallah..yoksa sonum nolur bilemiyorum,kimseleri kırmadan o dönemi de atlatırım inşallah...

iyi akşamlar kızlar

güneş len facedede yoktun baktım sana ölee
nerdeydın çabuk söleeeğer olsaydn kıtabımı görürdün

patık korkma cnm herşey anne olunca kendılığınden gelecektr emınım
Rabbım sızlerı korusun
bıan bende tırstm yalnız olmaktan heeeama ben her gece zaten yalnızımmm

ah lamecim minnaklığımız mı kaldı yavrum 30 oluyorum valla ... hee ruhuma sorarsan hala minnak

çok iyi anladım canım, seni korkutmak gibi olmasın ama en mükemmel anne ve kayınvalide bile o dönemde batabiliyorr, lohusa prikolojisi.. ... önemli olan kimseyi kırmadan atlatmak, ben sorun yaşamadım, inşallah sende yaşamazsın...
doğumdan önce arada söylersin canım, iyiysem kalmana gerek kalmaz inş. falan dersin:))

yaa yaşa bakma güzelim, hem minyonluğun hemde ruhun..
muckkkkks sana ve poyrazımaaa:))

çok şükür lamem herşey yolunda şuan.kasımın ilk haftasını iple çekiyoruz kızımla.inş görücem kızımı.hemde doğum izn,ine ayrılacam.kızım büyüdükçe sabırsızlaşıyor tekmelerinden anlıyorum.

patikçim sen nasılsın canım nasıl gidiyor.

bu arada izne ayrılacam ama dinleneceğimi hiç sanmıyorm.bir sürü işim bebğin battaniyeleri çamaşırları yıkanıp ütülenecek.evim temizlenecek.beşiğimiz kurulacak.çantamız hazırlanacak.çookkk çalışmam lazım çoook.yinede olsun diyorum çünkü oğlumla başbaşa olacaz.her sabah bacağıma sarılıp anne sevicem seni diyo.bende kucağıma alıyorum.anne seni çok seviyorum diyor.gün geliyor üstümü giyinirken anne gitme diyor,içim gidiyor.akşam alınca sıkıca sarılıp anne özledim seni diyor.

Son düzenleme:
az kalmış ne güzeel yaa ..hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına inşallah..
iyiyiz canım, sen nasılsın?
saol canım iyiyim şükür,akşam ev gidince kolumu kaldıramıyorum,yattım yemekten sonra sabah erken kalktım..ama bebiş artık uyutmamaya başladı :)

bu işe en çok enes paşa sevinecek desene :)

allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza versin inş.evet enes paşam çok mutlu olacak.

helloo kızlar nasılsınızzzz nerdesınızz huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…