SLM KIZLLAAARRR
evet cnm sanırım yani loğusa olduğun için halk arasında al basma falan diyorlar bi de korkutuyorlarmış ama sen başucundan kuranı kerimi eksik etme sonuçta yanlız kalan birsürü insan ver bildiğin duaları oku allahın izniyle bişey olmaz
cnm haklısın ama akısına bırak once allaha sonra bızlere emanet bebıklerımız.. ınan hersey kolaylasıyr ztn ole derın uyku uyuyamıyorsn cocugn olunca annelık cok baska bısı babalıkta oylee... gece uyknda bıle sureklı aklın onda oluyor yanı dusnme bunlrı akısına bırk
cnm benmde annem 20 gun durdu yarı kırkını cıkardık oyle gıttı... gundzlerı arada arkdslr vs yokladı... duanı et kuranıkerımn basucunda kalsın allahn ıznyle bısı olmaz....
canım o yastığı alma boşuna, arkasına battanıyesinden yada kendi yastıgından destek koyarsın, ben ilk aylar öyle yaptım.. ama 1,5 - 2 aydır sırt üstü ve yastıksız yatırıyorum.. emmeden hemen sonra yatagına koymuyorum, önce gaz, sonra alt değişme falan derken ee birde uyumadan koyamıyorum yatagına, dolayısı ile zaman geçiyor ve çıkarcağını yanımda çıkarmış oluyor... ayrıca güneşinde dediği gibi ne kadar üstüne titresen olan olur.. ben kokrmuyorum tıkandığında annem benden telaşlı ve çok korkuyor..
yanında kalma konusuna gelince, benim yanımda kaldılar sağolsunlar dönüşümlü ama bebeğime ben kendim baktım, ne gece ne de gündüz kimsenin bakmasına gerek kalmadı, yavrum usluydu ve emip uyuyordu çok şükür.. ama gelen gidenle hep anneler ilgilendiler, malum benim biraz sorunluydu sezeryan ve sonrası, ağrılarım 3 hafta devam etmişti...
bu tamamen senin sağlığınla ve bebekle alakalı, mesela casper eve çıktı birkaç gün sonra yalnız kaldı.....
yani sağlık problemin yoksa ki inş. olmaz hemencecik toparlanırsın..
ha 40 çıkmadan yalnız kalınmamalı konusunua gelince, düşünme hiç öyle şeyleri.. ama duş alırken falan eşin evde olsun en azından...
ayy yerim ben seni yaaaaaaa.. nedense sen hep en minnakımız gibiydin... şimdi annemi olcan sen yaaa:)
ama yan yatrnca yuzustu donme ıhtımalı olabılıyr sureklı gozun onda olması sarttt yanı kendı donemez ama yan oldugu ıcn ufak bır harktle vs olabılıyr...
kızlarrrrrr sa olun rahatlattınız vallahi...demek yalnız değilim kusma konusunda...olabiliyormuş...yarın dr.da görsün kapatacağım bu mevzuyu...
patikcim...o kadar faydasını gördüm ki o yastığın alıp almamak sana kalmış ama çok kullanışlı...Çağan bu kadar kustuğu halde geceleri korkusuzca yatırabildim...
40 mevzusu da şartlara bağlı tabi...benim annem kaldı yanımda 3 hafta,1 haftası da ben annemlere gittim...son hafta da evde yalnızdım,çünkü artık alışmıştım :)))
ışığın açık olsun geceleri...benim yatak odamın laması ayarlanabilir ışık,kısıp açabiliyorsun...çok rahat ettim yani...bbeğin sepetinin başında da dua vs. vardı...Allah'a emanet sonuçta...Rabbim korusun...
çok saolun kızlar,aynı şeyi düşünüyordum Güneş yüz üstü düşmez mi diye..dediğiniz doğru annelik duygusunu da yaşayıp görücez artık,şimdiden bile uyanıyorum sık sık alışıcaz artık..
saolun kızlar kafama takmıcam öyleyse ,odada Kuranı Kerim bulundururum tabi.. Lamecim herkes şanslı olamıyor işte :) bilmem anlatabildim mi :) umarım çabuk toparlanırım..3 hafta kadar annem kalabilcek kısmetse zaten hatta iyi olursam gerek kalmaz..inşallahda kendilerinden kalıcaz denmez,kalmayın nasıl derim , umarım herşey dilediğim gibi olur..
ah lamecim minnaklığımız mı kaldı yavrum 30 oluyorum valla ...hee ruhuma sorarsan hala minnak
günaydınnnnnnnnnn:))
günaydın cnm nasılsın
merhabalar hatun kişiler nasılsınz.
hu huuuu
herkesler iyi mi ?
az kalmış ne güzeel yaa ..hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına inşallah..çok şükür lamem herşey yolunda şuan.kasımın ilk haftasını iple çekiyoruz kızımla.inş görücem kızımı.hemde doğum izn,ine ayrılacam.kızım büyüdükçe sabırsızlaşıyor tekmelerinden anlıyorum.
saol canım iyiyim şükür,akşam ev gidince kolumu kaldıramıyorum,yattım yemekten sonra sabah erken kalktım..ama bebiş artık uyutmamaya başladı :)iyiyiz canım, sen nasılsın?
patikçim sen nasılsın canım nasıl gidiyor.
bu arada izne ayrılacam ama dinleneceğimi hiç sanmıyorm.bir sürü işim bebğin battaniyeleri çamaşırları yıkanıp ütülenecek.evim temizlenecek.beşiğimiz kurulacak.çantamız hazırlanacak.çookkk çalışmam lazım çoook.yinede olsun diyorum çünkü oğlumla başbaşa olacaz.her sabah bacağıma sarılıp anne sevicem seni diyo.bende kucağıma alıyorum.anne seni çok seviyorum diyor.gün geliyor üstümü giyinirken anne gitme diyor,içim gidiyor.akşam alınca sıkıca sarılıp anne özledim seni diyor.
az kalmış ne güzeel yaa ..hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına inşallah..
saol canım iyiyim şükür,akşam ev gidince kolumu kaldıramıyorum,yattım yemekten sonra sabah erken kalktım..ama bebiş artık uyutmamaya başladı :)
bu işe en çok enes paşa sevinecek desene :)
iyiym canım sen naıslsın??
hoşgeldin canım... iyiyiz.. sen nasılsın?? yolundamı herşey?
hu huuuu
herkesler iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?