evet şükür ama biz şehir değiştiriyoruz ,yeni yaşantımıza birde yeni ev ekliyoruz kısmetse :) taşınalım yerleştiricem kısmetse..şimdilik hepsi kutuda beklemekte..
aldım ateş ölçer, lamede benim aldığımdan kullanıyormuş eklediğimde söylemişti :) memnunmuş..bende birkaç denedim şimdiden aynı sonuçları veriyor..
/QUOTE]
aaaa nereye gidiyorsunuz memelekete mi,hayırlısı olsun hakkınızda ne diyeyim...
bebeğin de maşallah büyüyormuş,sağlıklıymış ne güzel,Rabbim korusun ikinizi de...plesanta çıkmadıysa ne edek yaw olursun sezaryen geçer gider :)))
Kızlarrrrr nerelerdeniz yahu kimsecikler yok muuu?
h geldnnn cnmmmm anam gene mı yalnızsın sennn
h.bulduk cnm hee ya gene yanlız kaldım ben geliyorum kimsecikler yok ben gidiyorum herkes burda bi tutturamadım yahuuuu
hu huuu..herkeşlere selam...
nan böcük sadece bişiler aldığımda mı geliyomeklemediğim bi dünya şey var muhabbet dönmeyince ekliyodum almak isteyen olur deyin kampanyalıları...sen ne annasunn...
aldım eklemicem huhh
evt cnm yaaa şansına artık
bende iş edıom sonra bakıom senınle karşılaşamadık
neyse msj bırakmış oluyoruzz
nasılsın cnm nasıl gıdıoooo
herkesı cok özledım ben burdakı
lamem sanırım işi bıraktı
balım çrş perş.gelıoo
patıkçımde yok yenı şeylerde almamış herhall
organıkşekerım hıc gelemıo
brck ıle ancak telden konuşuyokkk
adaerımmde yok sanrım okul paşa derken zaman yok bıde yemekler dökturuyo gene maşalllah
daha kım vardı daaaa
evt cnm yaaa şansına artık
bende iş edıom sonra bakıom senınle karşılaşamadık
neyse msj bırakmış oluyoruzz
nasılsın cnm nasıl gıdıoooo
herkesı cok özledım ben burdakı
lamem sanırım işi bıraktı
balım çrş perş.gelıoo
patıkçımde yok yenı şeylerde almamış herhall
organıkşekerım hıc gelemıo
brck ıle ancak telden konuşuyokkk
adaerımmde yok sanrım okul paşa derken zaman yok bıde yemekler dökturuyo gene maşalllah
daha kım vardı daaaa
demek beni unutursun hee, dahada gelmiyom işte küstümmmmm
uff o iş zaten hiç bitmiyo valla bazen çok sıkılıyorum hep iş hep iş püfffff
işler yoğun arkadaşın biri doğum iznine ayrıldı anca yetişriyoruz sabah işe akşam eve öyle işte tabi cadı kızımda var bu arada öldürüyo beni iyice dillendi herşeyi söylüyo ama kendi tabirinde akşamları özlediği için peşimi bırakmıyor hiç ben neredeysem o da orda mutfağa gidiyorum hemen arkamda anne öpiyi ceni ok eviyom annem beni bitane dadlım akım diye bi gör bütün yorgunluğum gidiyor bunları duyunca :)))))
günaydın cnm h geldın
bal hanım gelmemış mı
hoşbuldum cnm yok gelmemiş sanırım yine kimsecikler yokkkkk
anaaammmm böcük, ada beni bırakıp faceye mi gittiniz
anam nerelere gidem gafamı hangi daşlara vuram kaldım gene tek başıma kimse beni istemiyoooo kimse beni sevmiyoooo kimse benimle konuşmuyooo isyanlardım aneyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?