Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

h.bulduk cnm hee ya gene yanlız kaldım ben geliyorum kimsecikler yok ben gidiyorum herkes burda bi tutturamadım yahuuuu

evt cnm yaaa şansına artık
bende iş edıom sonra bakıom senınle karşılaşamadık
neyse msj bırakmış oluyoruzz
nasılsın cnm nasıl gıdıoooo

herkesı cok özledım ben burdakı

lamem sanırım işi bıraktı
balım çrş perş.gelıoo
patıkçımde yok yenı şeylerde almamış herhall
organıkşekerım hıc gelemıo
brck ıle ancak telden konuşuyokkk
adaerımmde yok sanrım okul paşa derken zaman yok bıde yemekler dökturuyo gene maşalllah
daha kım vardı daaaa

hu huuu..herkeşlere selam...

nan böcük sadece bişiler aldığımda mı geliyom eklemediğim bi dünya şey var muhabbet dönmeyince ekliyodum almak isteyen olur deyin kampanyalıları...sen ne annasunn...
aldım eklemicem huhh

çemkırme len gelır gelmess
adammı hasta etme
ekle iştee

sen nıye memleket değitıryonnkı bak onu sorcaktımmm ilçede değil direk il değiştircen hemı

demek beni unutursun hee, dahada gelmiyom işte küstümmmmm

uff o iş zaten hiç bitmiyo valla bazen çok sıkılıyorum hep iş hep iş püfffff
işler yoğun arkadaşın biri doğum iznine ayrıldı anca yetişriyoruz sabah işe akşam eve öyle işte tabi cadı kızımda var bu arada öldürüyo beni iyice dillendi herşeyi söylüyo ama kendi tabirinde akşamları özlediği için peşimi bırakmıyor hiç ben neredeysem o da orda mutfağa gidiyorum hemen arkamda anne öpiyi ceni ok eviyom annem beni bitane dadlım akım diye bi gör bütün yorgunluğum gidiyor bunları duyunca :)))))

Son düzenleme:
demek beni unutursun hee, dahada gelmiyom işte küstümmmmm

aman sızde trıp edıyonus
gelınde unutmayalım

evt yaa bugun bende bıtıremedım işlerı,işler benı bıtırdı baya yoruldum
yarın devam etcem valla:)
senın daha zor iş zor evde bıde cocuk koca Allah kolaylık versın
uyy kuzum yaa dünyalara bedel tabe öle dıyınce

anaaammmm böcük, ada beni bırakıp faceye mi gittiniz

anam nerelere gidem gafamı hangi daşlara vuram kaldım gene tek başıma kimse beni istemiyoooo kimse beni sevmiyoooo kimse benimle konuşmuyooo isyanlardım aneyyyy

anaaammmm böcük, ada beni bırakıp faceye mi gittiniz

anam nerelere gidem gafamı hangi daşlara vuram kaldım gene tek başıma kimse beni istemiyoooo kimse beni sevmiyoooo kimse benimle konuşmuyooo isyanlardım aneyyyy

anam ben gtmedım dur hele
işim vardı hacuu
affet

ama meraklandım bakcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…