Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol canım iyiyiz şükür,kontrolümüz var bu hafta inşallah herşey yolundadır,plesanta az da olsa yukarı çıksa sevinicem valla..

kısmetse ocak ayında gelmesi gerek Rabbim o günlere ulaşmayı,kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

kasım ayı sonunda izine çıkıcam inşallah,gün sayıyorum hehe :)

Adakız
senin önerdiğin yatağı aldık dün ikeadan, bende gösterdiğin mobilyaları istiyordum zaten..henüz almıcaktık ama nette gardolabını göremedik aldı bizi bir telaş kalmadımı ki diye,cidden dolabı kalmamış :S
karyola ve yatağı aldık,alt değiştirmeler falan işte birkaç bişi aldık..evimde beyaz dolabım vardı çalışma odamda yine ikeadan almıştık ,o ufak geliyordu onu koyucam odasına,çalışma odası iöçin büyük bir dolap aldık..Saol önerilerin için...

aaaaa ne güzel desene odanız şekilleniyor yavaş yavaş...güle güle kullansın poyraz paşa inşallah...seviyorum ikeanın tarzını,Çağan doğduktan sonra kalabalığa pek sokmayayım diye gidemiyordum,üzülüyordum ama artık net.te tüm şehirlere başladı satışları,istediğimi alıyom valla :)

bak ateş ölçer şunu tavsiye edebilirim,hiç şaşmadı ölçümleri...
ThermoScan® IRT4520 | Kaz Europe SA
buralarda 130-150 arası ama eminönü doğubank ta eşim 90 a aldı...

evet şükür ama biz şehir değiştiriyoruz ,yeni yaşantımıza birde yeni ev ekliyoruz kısmetse :) taşınalım yerleştiricem kısmetse..şimdilik hepsi kutuda beklemekte..
aldım ateş ölçer, lamede benim aldığımdan kullanıyormuş eklediğimde söylemişti :) memnunmuş..bende birkaç denedim şimdiden aynı sonuçları veriyor..
bana bu kullanışsız gibi geldi az tencere alıyor sanki..

yeawrularrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hu huuuuuuuuuuuu topikin garularııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
sizi ihmal neym ettimm ama geldimmm özledinizmi nan beni :)))))))))))))))))

nan böcük deseydin ya buluşurduk forumda hemide tühhhhhhhhhhhhhh (

telın yoktu len bendevalla cok üzüldüm
ama ıstersen haftaya buluşuruk anamlara gtcem saten
hee

brck e dedım bugun geelm evıne ıstemedı benımanyak blezıkı çalcam sankı

telın yoktu len bendevalla cok üzüldüm
ama ıstersen haftaya buluşuruk anamlara gtcem saten
hee

brck e dedım bugun geelm evıne ıstemedı benımanyak blezıkı çalcam sankı

hangi gün anana gelcen ctesi doktordayız pazar da çok zor eşim götürmez oraya...
ctesi doktordan erken gelirsek forma gelebilirsem sen numaranı mesaj at ozmna kdr belli olur

demek brck istemedi haa wayy garu wayy

hangi gün anana gelcen ctesi doktordayız pazar da çok zor eşim götürmez oraya...
ctesi doktordan erken gelirsek forma gelebilirsem sen numaranı mesaj at ozmna kdr belli olur

offf
ben ctesı zaten burdan 5 te ancak cıkıyom cnm karşıya ulaşmam 8 9 dan aşaa olmuoo
ancak pazar
desene senınlede kavuşmak ımkansız

hee haın garu
borç ıstycektımmmondan hazar
yok la yükliyemedim bennnn

facete yazıyom özelee

ana bende yukledım (arkadaşim)
çene çalıokkk sureklı

offf
ben ctesı zaten burdan 5 te ancak cıkıyom cnm karşıya ulaşmam 8 9 dan aşaa olmuoo
ancak pazar
desene senınlede kavuşmak ımkansız

hee haın garu
borç ıstycektımmmondan hazar
yok la yükliyemedim bennnn

facete yazıyom özelee

ana bende yukledım (arkadaşim)
çene çalıokkk sureklı

pazar imkansız cnm yaa
kocemin bi pazarı var ondada beni getir götür yapmazz
ctesi erken olaydın gene bi ayar yapardıkkk

ayy yükliyemem onuda yüklersem iyice ev alır başını gider yetişemem bişeye :)

hu huuu
bal kız topiğin yolunu buldunmu sonunda

bugün kontrolümüz vardı birde testler filan..

şeker ölçtürdüm ne kadar yorucuydu biraz yüksek çıktı haftaya 100 lük yapılacak..pofff,yine saatlerce hastanede olucam.. idrar yolunda az enfeksiyon varmış(koce olmasa şaşardım didi ) tek dozluk antibiyotik içicem..
kan değerim normal..bebeğim 910 gr ...plesanta sadece 1 cm yukarı çıkabilmiş,bana sezeryan yolları gözüktü ...çok şükür ki bebeğim sağlıklı..

Son düzenleme:

buldum bulmasınada kimsecikler yokki be kuşummm

hadi gözün aydın sonuçlar fena değil Rabbim beterinden sakınsınnn
doğumda hayırlısı neyse o olsunnn cnmm takma kafanaa

pazar imkansız cnm yaa
kocemin bi pazarı var ondada beni getir götür yapmazz
ctesi erken olaydın gene bi ayar yapardıkkk

ayy yükliyemem onuda yüklersem iyice ev alır başını gider yetişemem bişeye :)
benımde bı pazrım var maaleseftühh
brck te aynen öle dıdı yaa

aman yükle bacumm cok ıyı olıyy

sorma yaa aklına estıkçe gelıo garuu
h geldın cnm maşallah bebişineRabbım daha kötüsünden korusun(kötü değil tabısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…