Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm cnm nasılsınn
yalnız kalmışsın gene
geldım ama benn korkmaa:)

off yarın çalışıyozzzzz yaa gene ne acımasız bu patronlarrr

selam guzularım nasılsınız?

yarın mesaı yok bıze calısanlara allah kolaylık versın ..bende hazırlık yaparım gece yolculuk varyaaa...

şimdiden herkese iyi bayramlar dılıyorum umarım guzl bır bayram gecırırrsınızz tum sevdıklerınızle agzınızın tadı bozulmasınn... optum hekescıklerı kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun bende ameleyımmm benden başka var mı bılmım ama öğlen olsunda cıkam gıdem yaaa
daha bayramlık alcemmınş güzel bişi bulurummmm

yarın evdeyım ılk defa bı bayram annemlerden (ıstanbul da oldukları sürede)ayrı kahvaltı edecğim ama ben ıstedım
ilk kocemle bayramlaşam
o da turlara başladı 1 haftadır görüşmuyoz yarın sabah eve bı uğrayıp cıkcezz ılk onu öpemmelını öpem bızde kocaalrın eli öpülür annemden bılıomm harçlık verır herhall:)
sonradakı günlerdede orda kalcemm gezerımmm bol bol
kk dan kızlarla buluşmak ıstıyommm
en cok bal ıle görüşmek ıstıyommm zıllı kızını kokklamak ıstıyom bıde annemlere yakın eğer ısterse görüşürüz dıycemde telı yok bende
onu dışında öle böle geccek bayramm

bu arada bıde zam aldım benn 370 tlbıraz öncede hesap açtrdım nakıt yatırım yapcemm artıkk altın cok pahlı

bu arada en önemlı şeyı unutmuşum

şimdıden herkese ıyı bayramlar
çoğunuz anne oldunuz bebeklerınızle ılk bayramı yaşıyor olanlar var ne kadar şanslısınız farkındasınız değil mıbence aıle cocuk olmadan farkına varılmayan bişi ınanın sağlıklı bı bebenız olması dünyalara bedel

sizlerı cok cok öpüyorummm ıyı bayramlar dılıyorummmmm

bende ela ya bıdahakı ay d günü dıye kk dan takım ördürüyorummmmbıde eşiminde d gunu bıdahakı ayyy ınş yanımda olur

Lame güneş patık albume resım koydum ulennnnhergun yıkanan saçlarımı:)
nan dedk ya sana sen özelsin ispatlamana gerek mi vardı kendi saç rengin sanırım böcük inşallah beyazlamazda boyamazsın hiç,boyanınca yıpranmaya başlıyolar,hoş seninki gene yıpranmaz maşallah yavru ..
sanada iyi bayramlar..

herkese mutlu bayramlar,bebişlerinize elinizi öptürmeyi unutmayın :)

Son düzenleme:

mersı cnmyok genede koyam dedım benn
kendı saç rengım cnmbeyazlar cıkana kadar bende boyanmasını ıstemıyorum ama eşim ıstıyoo bende onu kandıra kndıra yılları atlıyorum işte:)

sanada cnmm hatta sızede

herkese hayırlı mutlu bereketli bayramlarr,, hamiş olanlar Allahım yavrularınıza sağlıkla kavuşturup nice bayramlara çıkartsın.
hepinizi çok çok öptük meleğimle..

Heyy günaydin kızlar naber ne var ne yok ada bebıse ne dedi dr

tatlım reflüsü varmış,ilaç verdi şimdi iyi kusmuyor...öksürüğü de alerjikmiş şurup verdi o da kalmadı şükür...sağ ol valla iyi kuzum teyzesi...

bu arada hepinize hayırlı bayramlar...evlatlarımızla,ailelerimizle...nice sağlıklı ve huzur dolu bayramlar geçirelim...

günaydın kızlaaar

herkese iyi bayramlar allahım sevdiklerinizle ailenizle nice bayramlar nasip etsin inş. hepinizi öpt

gunaydın kızlar guzl bır tatılden sonra merhaba hepınıze nasılsınız??

bocuk zam hayrlı olsn bıze zam mam yok bakalımm projelerı alrsk belkı pöff:):)

gunaydın kızlar guzl bır tatılden sonra merhaba hepınıze nasılsınız??

bocuk zam hayrlı olsn bıze zam mam yok bakalımm projelerı alrsk belkı pöff:):)

h geldınız cnmmmmm
nasılsın

evt cok şükür ıstedığım zammıda aldımm bayramda tükettım bıle:)
adaerım sende h geldın tatlımm
nasılsın

selam kızlarr
nasıl başım ağrıyo anlatamam size, ilaçda kullanmıyorum süt verdiğim için, off napsamki.

geçmiş bayramınızda mübarek olsun bu arada, inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir..

selam herkese

herkesler iyidir umarım,biz iyiyiz çok şükür..

adacım geçmiş olsun kuzuna sürekli nazar duası okuyun canım..

coturcum sanada geçmiş olsun dinlen dicem ama kuzunla nasıl olabilecek bilemiyorum ki,annnelik zor işte hamile iken içemiyon doğuruyon içemiyon...

sağol patiğim, valla 2 senedir hiç ilaç içmedim desem yeridir, hamilelikte vitamin ve tansiyon hapı alıyodum sadece o kadar , zor iş anne olmak.

sen nasılsın, minnoş nasıl, ne zaman izine çıkıcan, ne zaman gelicek poyraz bebecik :)

eh işte cnm...tatildi sevgili 6 gündür yanımdaydı iyiydi...şimdi yok yalnız hissettim kendimi...Çağan var ama konuşamıyor ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…