Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne kadar az ödüyosunuz kıs nurdan ne güzel.bizim krediye 3 sene var daha 2.300 ödeniyo ayda

nurdan yeni evmi aldınız ohh ne güzel ödemeleri öyle..hayırlı olsun cnm,güzel günlerde oturun..eksik ev en iisi istediğin gibi yaptırıyorsun.bizimde elimizde biraz para biriksin bizde yarım ev bakıcaz kendimiz seçicez herşeyini inşallah..

kızlarr
bişi sorcamm
adakıza yazdm yazdm gelmedi :))))
ama aklıma başka bişi geldi
taze fasülyeleri tüm tüm haşlasam
sonra da azcık yağa kızartsam olur mu ki :))))
deişik bişi yapmak istiyorumm
uydurma menü yapcamm :))))

bide patatesleri halka halka doğrayıp fırına atcam üstüne yağ ve baharat sürüp
onu yapmştm burdan okuyup güzel olmştuu

valla eşim tokiden almış aylık ödemeleri çok uygun 400 ödüyoz oda düz hesap bazen 350 oluo bazen 450 :))) paşa paşa oturuom evimde)) ohhhh
allah herkese nasib etsin herkesin kendi evi olsun...

ayy inş canım evlennce her sey düzelr yoksa deli olurum ben kötükedihüso

kurutma makinası al benim gibi
bunca sıkışıklıkta bide onu aldım ben.evimde çok rutubet var bide bıktım kurutmaktan artık die.eşim alalım dedi yorulma dedi hakkaten çok iyi oldu bu kurutma makinam yaa.borcuda bitse süper olucak.ayda 100 tl ödüyom ona bide kayınvalideme anneler gününde bulaşık makinası aldık çok zenginiz yaaa madalya taktılar sanki bana
150 ödüyom ayda onlara

ilerde bende evimi borcu biterse satıcam daha güzel bi yerden daha ufak bir ev belki bakarız ve herşeyini kendim yapmak istiyom.mutfak dolaplarım mütahit işi.gerçe eşim kapaklarını değişştiririz dio ama bakalım

karaböcük bazı sorumluluklarıda sen ele alırsın artık,yeterki çalışkan biri olsun iş konusunda sorumsuz olmasın..erkekler daha geniş oluyo öyle konularda ..bende bnmkini dürte dürte bazı şeyleri yaptırıyom ,olur o kdr tek kusur bu olsun..şükret ve hayır dile..stresede girme evlenince ohh çekiceksin koltuğuna kurulup..

biricikk canm
herkesin düşüncesi farklı ama
ben kredi borcu varken el borcumuz varken aman sonra alırız diye
erteliyorum hep
aman eksk olsn ama kafam rahat olsn düşüncesindeyim..
bugn evimize taşınalı 3,ayımız olcak
mutfak dolabımızınm kapakları yaptıramamştk daha yeni sipraiş verdik
başkasından borç almadan para biriktirip yaptıralm die

canm daha 4 ay oldu evi alalıı
bizde 500 ödüyoruzz..
kiramız da 350ydi zaten :))))
inş kolayca geçer gider bitanemm
geçer canım ödemeniz de azmış bak ne güzel:)) kendi evin olsun da onu öde yük gelmio insana geleceğe yatırım.bir an önce bitirelim çocuk yapalım :))

anamm
kutlucakk bişi buldmm :))))
bugün evimize taşınalı 3.ayımıza girmişizz şimdi msj yazarken farkettim
kocacıma süpriz yapayım :)))
canm kutlama yapmak istiyo ev bahane :)))))

bizde düşünüyoruz onu,ama şuda varki bnm mevki bir esiyoki sorma ,zati 14. kat :)) asmamla toplamam bir oluyo :)) balkonlarımda kapalı kışında seriyorum balkona..vasistası açıyom ıslanamsın die kuruyo...anca kendi evime çıkınca alırım sanırım...:hulya:

geçer canım ödemeniz de azmış bak ne güzel:)) kendi evin olsun da onu öde yük gelmio insana geleceğe yatırım.bir an önce bitirelim çocuk yapalım :))

bi an dedim aaa
ben mi yazdm msjı die :)))
borç bitsin bebiş gelsinn..
çok istiyorum borçların hemen bitmesini :)
sonra bebiş gelir inş..

ya işte peteklere asıyordum arka balkon kapalı balkon kurumuyo ön balkonda çok kirleniyo 2.kattayım peteklere koyunca ev iyice kokuyo ve ısınmıyo işte.çok düşündük ama dedim olmıcak böyle 100 öderim ayda napim dedim.eşim destekledi sağolsun.belki gereksiz bi ihtiyaç gibi görünüyo ama hakkatende gerekliymiş.ama önemli olan evim şuanda tez zamanda borcu bitse keşke.3.kredi geliyo daha tık yok bakalım napıcaz bu ay hacize gelirlermi acep

ayy inş canım evlennce her sey düzelr yoksa deli olurum ben kötükedihüso

elbette canım düzelecek
bende öle düşünüyorum geçecek hepsi
herkeslerde öle dior demekki geçecek seninde tespit ettiğin gibi başka türlüsü mümkün değil zaten
dert etme bunları ya
öle çok ağlıyorum ki evleniyorum diye gören zanneder zorla evlendiriliyorum

aynen yhaaa bazen bıle bıle dıorum kendı kendıme yha ben mutsuzmuyum neden evlenıorm mutsuzsam bu adamla onlarda yetmıo gıbı bıde evdeklern huzunlu halı aglamaları ıyce bunalıma giriorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…