cutee bundan sonra kanallara mail at senin evde çeksinler dizileri:)) bizimkinde reklam bile çekmezler beaa:)))
anaam 10 sene:bbo:
olsun olsun geçer kira vermekten iyidir arkadaşım boşver oda geçer gider:)
valla eşim tokiden almış aylık ödemeleri çok uygun 400 ödüyoz oda düz hesap bazen 350 oluo bazen 450 :))) paşa paşa oturuom evimde)) ohhhhnurdan yeni evmi aldınız ohh ne güzel ödemeleri öyle..hayırlı olsun cnm,güzel günlerde oturun..eksik ev en iisi istediğin gibi yaptırıyorsun.bizimde elimizde biraz para biriksin bizde yarım ev bakıcaz kendimiz seçicez herşeyini inşallah..
sorumsuz değil sen biraz sorunlusun bu ara.bu dönem geçecek merak etme.gerçekten bende nişanlıyken hep atışırdım adamla boşuboşuna:))) sorumsuzluktan değildir.kafası doludur adamın kolay mı? senin içinde aynı şey geçerli.sıkma herşeyi oluruna bırak yalnız hatırlat bazı şeyleri
biricik ,ben ne diyim bnm ev 145 m2 süpüremiyom valla..zaten artık sakata çıktım fıtıktan dolayı..
bnmki süpürüyo saolsun,hatta bnm çamaşırları yerleştirme işim uzun sürdüde paspasıda kociş yaptı saolsun...beylikdüzünde küçük m2 ev yok maalesef..ama alıştım geniş olmasına yayıldık valla nasıl :)) ferah ferah geliyo..
geçer canım ödemeniz de azmış bak ne güzel:)) kendi evin olsun da onu öde yük gelmio insana geleceğe yatırım.bir an önce bitirelim çocuk yapalım :))canm daha 4 ay oldu evi alalıı
bizde 500 ödüyoruzz..
kiramız da 350ydi zaten :))))
inş kolayca geçer gider bitanemm
kurutma makinası al benim gibi
bunca sıkışıklıkta bide onu aldım ben.evimde çok rutubet var bide bıktım kurutmaktan artık die.eşim alalım dedi yorulma dedi hakkaten çok iyi oldu bu kurutma makinam yaa.borcuda bitse süper olucak.ayda 100 tl ödüyom ona bide kayınvalideme anneler gününde bulaşık makinası aldık çok zenginiz yaaa madalya taktılar sanki bana
150 ödüyom ayda onlara
geçer canım ödemeniz de azmış bak ne güzel:)) kendi evin olsun da onu öde yük gelmio insana geleceğe yatırım.bir an önce bitirelim çocuk yapalım :))
anamm
kutlucakk bişi buldmm :))))
bugün evimize taşınalı 3.ayımıza girmişizz şimdi msj yazarken farkettim
kocacıma süpriz yapayım :)))
canm kutlama yapmak istiyo ev bahane :)))))
ayy inş canım evlennce her sey düzelr yoksa deli olurum ben kötükedihüso
:roflol:
elbette canım düzelecek
bende öle düşünüyorum geçecek hepsi
herkeslerde öle dior demekki geçecek seninde tespit ettiğin gibi başka türlüsü mümkün değil zaten
dert etme bunları ya
öle çok ağlıyorum ki evleniyorum diye gören zanneder zorla evlendiriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?