balcmm hoşgeldiinn
benm kelebeklerimi ve hoşgeldin süsümü görmemişsin :))))
dır dır çene çok olunca arada kaynadılar:)))
hoşgeldin balımm,hafta sonun nasıl geçti?geldimi misafirlerin güzelim
benimde gülüme bakın albümden
ben mobilyalarımı yatak odam hariç beğenmiyorum hatta o koltuk takımını kullanamıyorum çok rahatsız bişi((( ama bigün çekerim fotoyu:)) sevmesem de değiştirene kadar benim dimi:))
ben mobilyalarımı yatak odam hariç beğenmiyorum hatta o koltuk takımını kullanamıyorum çok rahatsız bişi((( ama bigün çekerim fotoyu:)) sevmesem de değiştirene kadar benim dimi:))
kıss ne minyatürü benim evde 85 metrakare)) biz evdeş olduk artıkın :)) bunlar evde at koşturuolar :))bizde anca fareler koşturur:))bende dolabımın kapaklar gelsin çekip koycam evimin fotolarını
sizin evler yanında minyatür kalacak ama napalm :))))
hoşgeldin balım:))
sağol şekerim güzel dileklerin için:)) sen nasılsın hafta sonunda güzel geçti mi?? çok şanslıydın en son:)
ne oldu gacı??yha bu erkekler neden bu kadar vurdumduymazz ayy delircemmmklava:
ya ben evimi seviyorum ama düzerken aceleye geliyo işte sanki
bide yeni evler gördükçe insana evi eski geliyor niyeyse kaydirigubbakcemile3
şimdiki aklım olsa sadece holümdeki halıları farklı alırdım ama değişicem onlarıda 1-2 seneye az kaldısempatiksalakcinni
kırmızı siyah beyaz koyu tonlarda alıcam
yha bu erkekler neden bu kadar vurdumduymazz ayy delircemmmklava:
kıs millet tarif anlatırken ağzım açık bakıom küçük emrah gibi bişi sorcam soramıom eve gidiom yapıom olmuo:)))) napiiiiim:))kaydirigubbakcemile3
aaa görmemmi gördüm cnm ya kusra bakma
kelebekler çok güzel durmuş walla ama tam olarak keşke odayı çekseydin cnm
süsünede bayıldım ayrıca düşünceli küçük yakışıklıyıda tebrik ediyorum alan yaşadı onu :))
hemen bakıyoss
kıss ne minyatürü benim evde 85 metrakare)) biz evdeş olduk artıkın :)) bunlar evde at koşturuolar :))bizde anca fareler koşturur:))
kızlaar bitenekadar.com dan bunları alıyorum...
bu site bayaa hoşuma gitmeye başladı,saolsun Gülsüncüğümün sayesinde tanıştık..
yahu düğüne 10 gün kalmısss daha dogal gazı actırmamısss ne zaman actrcan dıom actrrm bı ara dıooo allahm yarabbım yhaaa yanımda olsa gırtlaklardm şimdi onu
hay allah.?? kıss merak etme o senden önce düşünür:)) konu su olunca:)))yahu düğüne 10 gün kalmısss daha dogal gazı actırmamısss ne zaman actrcan dıom actrrm bı ara dıooo allahm yarabbım yhaaa yanımda olsa gırtlaklardm şimdi onu
yha bu erkekler neden bu kadar vurdumduymazz ayy delircemmmklava:
yahu düğüne 10 gün kalmısss daha dogal gazı actırmamısss ne zaman actrcan dıom actrrm bı ara dıooo allahm yarabbım yhaaa yanımda olsa gırtlaklardm şimdi onu
kıss ne minyatürü benim evde 85 metrakare)) biz evdeş olduk artıkın :)) bunlar evde at koşturuolar :))bizde anca fareler koşturur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?