böcük kuzum
inan varya ben senin bu derdini okurken ayı anda msnden sevgilimle kapışıyorum ne kadar ağırsın diye düşün bu kadar olurrrr
casper çok güzel cnmmm
bende akşama yapıştırırrım işllhhh
mutfağa olcak sanırımmm
amma yazmışsınız yaws
benden sonra kilo muhabbeti dönmüş
52ydim evlilik öncesi, düğün günü 54 düm, şimdi 59lardayım :))
hamile kadın gibi oldu göbeğim, boy olmayınca direkt göbek şişiyo
pofff atıcam kendimi camdan.
allahm yhaa böle sorumsuzca davrnnca delı oluorummmm bazen dıorm ewlennce ne olcaksa agrsz basımı agrttm evlenpte
mafoldumben hıcbıse dusunemıormm sadece hatamı dıorum bazennn
mafoldumben hıcbıse dusunemıormm sadece hatamı dıorum bazennn
hımm annemn evi de büyük valla ben evimden memnunum misler gibi oluo yarım saatte 2 kişiye ne gerek büyük ev:)) bi pembe panjurlarımız eksik bizim:)) kutu gibi evim var kıısss:))benimki 120 m2 kız temizlemesi zor
hımm annemn evi de büyük valla ben evimden memnunum misler gibi oluo yarım saatte 2 kişiye ne gerek büyük ev:)) bi pembe panjurlarımız eksik bizim:)) kutu gibi evim var kıısss:))
kıss adam suyu açtırmadı diye böyle düşüncelere kapılma.kadınlar daha garanticidir.şuanda içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum çünkü nikah masasında evet demeden önce bile acaba mı diye düşünüyordum:) ama evlenince hepsi geçio merak etme... endişe edilecek bişi yok.sadece biz aceleciyiz bazen caspersy dedi ya 1 günde açılıo sakin ol tatlım:)) ve balında dediği gibi tadını çıkaropuyorumnanaktanmafoldumben hıcbıse dusunemıormm sadece hatamı dıorum bazennn
gendi evimiz kısss:)) ama daha 4 yıl ödemesi var 400 ödüyoz kira gibi:))güle güle otur nurdancmm
kendi eviniz miydi tatlmm kira mıydı
sorumsuz değil sen biraz sorunlusun bu ara.bu dönem geçecek merak etme.gerçekten bende nişanlıyken hep atışırdım adamla boşuboşuna:))) sorumsuzluktan değildir.kafası doludur adamın kolay mı? senin içinde aynı şey geçerli.sıkma herşeyi oluruna bırak yalnız hatırlat bazı şeylerikızzlar bilmiorum ama kötüyüm ne bilim sorumsuzzz olusu delı edıoo yanı sorumszda degıldı aslnda bazen tutuo böle damarı hallederm diip cıkıoo ne zaman haklletcekse
kızz naptın yoksa aşkı memnuyu senin evde mi çektiler:bbo:biricik ,ben ne diyim bnm ev 145 m2 süpüremiyom valla..zaten artık sakata çıktım fıtıktan dolayı..
bnmki süpürüyo saolsun,hatta bnm çamaşırları yerleştirme işim uzun sürdüde paspasıda kociş yaptı saolsun...beylikdüzünde küçük m2 ev yok maalesef..ama alıştım geniş olmasına yayıldık valla nasıl :)) ferah ferah geliyo..
gendi evimiz kısss:)) ama daha 4 yıl ödemesi var 400 ödüyoz kira gibi:))
ama evimi görsen çırılçıplak kıss:)) badana bile yapmadık duvarlarda çerçevemiz bile yok:))) hepsi olacak inşallah zamanla:)) zaten yeni ev ilk biz oturduk öylece yerleştik içine .))
anaam 10 sene:bbo:aman amann maşallah canmm
ev kendinizin olsunda içi yapılır edilir dert etme..
ayy bitmiş sayılır kız 4 senecik
bizim daha 10 sene var söylemiştm dimi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?