güzelim evlendiğimden beridir 2 kez yara yaktırdım en son haplardandır dedi doktor onları bıraktım geçen ay rahattım bu ay yine kanamam var...bıktım yaaaaaaaaaaa oooffffkaydirigubbakcemile3
senin nie kanaman var nurdan?ne kanaması bu
güzelim evlendiğimden beridir 2 kez yara yaktırdım en son haplardandır dedi doktor onları bıraktım geçen ay rahattım bu ay yine kanamam var...bıktım yaaaaaaaaaaa oooffff
sağol canım..kızlar
dün ağlaya üalaya aülaya mahvoldum inanın herhalde 3-4 saat kesintisiz ağladım.
kocişte çok üzüldü.
bugün gözlerim şiş bu sebeple hemde çok fena
günayyyydııınnnnnn,güzel bir gün diliyorum hepimize inşallah :))))
biriciğim vallahi hiç hayır demezdim o kahvaltı sofrasına ama canım bugün çok güzel bir kahvaltı ettim....
kociş gececiydi ya.....sabah gözümü bir açtım,yatağa gelmiş başucumda,öpüyor,kokluyor,seviyor....ayyy dedim ne kadannn güzel bir sabah.....
baktım bizimkinin meyli başka yöne kayıyor....ayy dedim çok uykum var,döndüm sırtımı uyumaya devam ettim kaydirigubbakcemile3
dalmışı o ara...sonra kocişin sesiyle uyandım.....Aşkım kalk hadi kahvaltı hazır :asigim:
ahhh dedim sevgili kocişim dün burada söylediklerimi mi duydu ne.....
gelirken poğaça almış..
diyor karım bak sana poğaça yaptım
ye bakayım güzel olmuş mu......dedim paşam ellerine sağlık süper olmuşlar..... :)))
kahvaltımızı yaptık,çay demleme demiştim ama yine de demlemiş ve 3 fincan içtim muhabbet eşliğinde..iyi de oldu yani....Bir ara hadi geç git bugün falan demeye başladı ama ben yine unutturdum konuyu kaydirigubbakcemile3.
her sabah 8 de zor uyanan ben...bugün 06:55 ten beri ayaktayım...
ve çok dincim,güne çok güzel başladım....
ne güzel yaa:)) allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu:)günayyyydııınnnnnn,güzel bir gün diliyorum hepimize inşallah :))))
biriciğim vallahi hiç hayır demezdim o kahvaltı sofrasına ama canım bugün çok güzel bir kahvaltı ettim....
kociş gececiydi ya.....sabah gözümü bir açtım,yatağa gelmiş başucumda,öpüyor,kokluyor,seviyor....ayyy dedim ne kadannn güzel bir sabah.....
baktım bizimkinin meyli başka yöne kayıyor....ayy dedim çok uykum var,döndüm sırtımı uyumaya devam ettim kaydirigubbakcemile3
dalmışım o ara...sonra kocişin sesiyle uyandım.....Aşkım kalk hadi kahvaltı hazır :asigim:
ahhh dedim sevgili kocişim dün burada söylediklerimi mi duydu ne.....
gelirken poğaça almış..
diyor karım bak sana poğaça yaptım
ye bakayım güzel olmuş mu......dedim paşam ellerine sağlık süper olmuşlar..... :)))
kahvaltımızı yaptık,çay demleme demiştim ama yine de demlemiş ve 3 fincan içtim muhabbet eşliğinde..iyi de oldu yani....Bir ara hadi geç git bugün falan demeye başladı ama ben yine unutturdum konuyu kaydirigubbakcemile3.
her sabah 8 de zor uyanan ben...bugün 06:55 ten beri ayaktayım...
ve çok dincim,güne çok güzel başladım....
Ben pcden çıkacağım şimdigunaydın kızlarrr çayı koydum kahvaltıyı hazırladım hadi yavaş yavaş sofraya buyrun kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 48767
Çok geçmiş olsun.günaydın herkese
dün saat 6 da eşim aradı
annemler geldi diye sonra teli kayınvalidem aldı
kızım ne yapılcaksa söle ben sen gelene kadar yapayım dedi
yok yok dedim 1 saate evdeyim
eve girdim üstümü çıkarmadan elimi yıkadım
yemek yapmaya koyuldum
çiğerleri doğradım pişirdim
bide tarhana çorbası yaptım
pilavı yapıyodum ki kayınpeder hayır hayır dedi
çorbaları dök ikisi yeter falan dedi ben dinlemedim sonra kayınvalidem dedi ziyan olur yemez diye
neyse bende yapmadım kalıcaktı zaten
yemeği yedik masayı toplamamıştım eltimle kaynım geldi bi akrabanın düğünü varmış
masayı ölece bırakıp gittik ama o arada kayınvalidemde acayip ateş vardı eli kolu yanıyo
biz düğüne giderken onuda kendi evine bıraktık
dönüşte bi geldik bakalım nasıl olmuş diye
kadın acayip ateşli resmen inliyo
hemen hastaneye götürdükkk
serumdu tahlildi derken saat oldu 1
kızım siz gidin öledir böledir
eltim dedi siz çalışıyonuz sabah erken kalkıyonuz hadi gidi n eşimm gitmek istemedi
çocukları kayınpederle bırakmıştık eşimle beni aldı kaynım
çocukları alıp bize geçdik
eşim tekrar döndü
ana bi baktımmm mutfakkk acayip makinaya koydum topla temizle derken saat oldu 2
2,30 da geldiler şimdi iyiymiş kayınvalidem
ve biz 3 de yatakdaydıkkk öksürüğüm hala devam ediyo
uygusuzluğum var kafamçokkarıştı
Çok geçmiş olsun bencede bi daha görün doktora.kızlar yine benim kanamam var( bıktım artık yaaa 28 inden beri hala devam ediyo???bilmiyorumkismile
Niye ki?j Aileni mi özledin yoksa bende çok ağlıyorum :gitme::1ninca:kızlar
dün ağlaya üalaya aülaya mahvoldum inanın herhalde 3-4 saat kesintisiz ağladım.
kocişte çok üzüldü.
bugün gözlerim şiş bu sebeple hemde çok fena
Haha hayırlı olsun cnm:d Düşünmen yeter esprisi olur artıkıncisilimm geçmiş olsn canm benmm
nurdancmm bi dr a gitsen canm yaa
biricikk bu sofra kaçmazz sıcacık simit alıp geliyorum :))))
herkese günaydınnn
bende akşam gittm aşkıma güzel bi sofra kurdumm
yeni denemelerim vardı :)
taze fasülyeleri tüm tüm haşladım
sonra suyunu süzdüm bi iki kaşık yağda kızarttım çok güzel olmuştu favorim oldu artık :)))
adakızın fırında patatesini de
biraz süt biraz yoğurt ve krem peyniri iyice karıştırdım attım patatesleri içine
beklettim yarım saat fırına atmadan önce de kırdım bi yumurta onu da bi güzel karıştırdımm
çok lezzetli olmuştu..
kocacm da çok beğendi ama mumlar falan olunca aşkm neyi kutluyoruz dedi
dedim unuttun mu
düşündü düşündü :)))
dedim evimize taşınalı 3,ayımız deilmi :)
güldü güldüü..
meğer 4.ünde taşınmışız biz :))))
caspersy canım doktora gidicem ama bıktım artık yua.bi senden beri sürekli dktordayım.geçen gittiğimde hem ultrasonla baktı hem muayene etti hiç bişeyin yok dedi.haplar yapıyordur bırakıp öyle deneyelim dedi ilk ay güzel sorunsuz geçti bu ay yine cozuttu...neden olabilir araştırıyorum bi tek psikolojik diolar.ne yapıcam bilmiyorum ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?