Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lovee
canmm sadece biraz zamana ihtiyacn var sonra öyle alışıyorsun ki evine..
başka bi yere gidince evini özler hale geliyorsunn..
sıkıntılı bi süreç ama atlattıktan sonra herşey çook güzel olcakk..

nazar değmesn adacmm maşallah bediye :=)

Evlendiğimizden beri tuttuğumuz bir defterimiz var eşimle...
zaman zaman duygularımızı sevinçlerimizi yazarız ona..
akşam bana yazmış..

Canım bu sıkıntılı günlerimizde bilmeyerek kırıyorsam lütfen beni affet görmezden gel..İçinde bulunduğumuz durum çok zor ama hiç bişi senden benden sağlığımızdan önemli değil...Sana istediğim hayatı veremiyorum çok üzülüyorum..Ama bu zor günlerde en büyük destek benim yanımda olup bana destek vermen..Seni çok seviyorum bunlarıda aşıcaz...

Gibi şeyler yazmış sabah okudum çok duygulandım :gitme:

mgcim ben evlendim 1,5 ay işsizdim evdeydim
her sabah eşimi işe uğurlardım araba gözden kaybolana kadar birbirimize el sallardık sonra o giderdi ben oturur ağlardım saatlerce mafoldumben
benim bu evde ne işim var ailemi nasıl bıraktım bu adamla niye evlendim ben annemi özledim neler neler geçiyordu aklımdan
sonra o duygu karmaşasıyla işlere bi girişiyordum öğlen işim bitiyordu her gün bıkmadan yorulmadan silip süpürüp toz alıyordum
sonra mutfağa giriyordum çorbası yemeği pilavı makarnası tatlısı keki çeşit çeşit yemeği yapıp koyuyordum dolaba
hazırlanıp koşa koşa anneme gidiyordum otobüsle yarım saat uzaklıktaydı benden
akşamda kocişim gelip alıyordu beni bazen annemlerle yiyorduk yemeği bazen evimizde
sonra iş buldum çalışmaya başladım alıştım evime ve kocama :asigim:
ben beylikdüzüne daha merkezi bir yere taşındım annemlerde yakınıma taşındılar kendimi daha iyi hissediyorum artık
şimdi yaz tatilindeler bir ay göremeyeceğim ve şimdiden özledim onları şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyor mafoldumben

yok canım işten ayrılmış olamaz böcük yaa
ayrılsa bile evinde net var girer haber verirdi nerede peki bu kız du bi ariim

:sinifsinif:
duygularını ne güzel dile getirmiş canmm..
hepsi geçer siz inanın yeter canm benmm

Kızlar böcükle konuştum iyiymiş
işyerinde interneti kesmişler fatura ödenmediği için bugün açılırsa gelirim dedi
çok selamı var herkese

:))))
herşeyy güzel olcakk sakın moral bozmaa..

iyiyim canmm
ama evime gitmek istiyorum hemn akşm olsa

inş. :Saruboceq: ay benmde carsıda ufak tefek işlerim var ama hava cok sıcak ne yapsam bilmiom dawetiyelerim gelcek onları almaya gitcem offf boshayallersmile

inş. :Saruboceq: ay benmde carsıda ufak tefek işlerim var ama hava cok sıcak ne yapsam bilmiom dawetiyelerim gelcek onları almaya gitcem offf boshayallersmile

:)))
ne güzel telaşlar yaff
geçen seneye döndüm bi an :)
bende davetiye nasl olsnn
ya gelinlik diye dolanıp duruyordum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…