Ben pcden çıkacağım şimdiEllerine sağlık bende bugün kocişe ekmek kızartayım dedim ama bazıları yandı
Niye ki?j Aileni mi özledin yoksa bende çok ağlıyorum :gitme::1ninca:
Haha hayırlı olsun cnm:d Düşünmen yeter esprisi olur artıkın
Bugün herkes biraz keyifsiz anlaşılan..
Bizimde beyaz gelinciğimizz gidiyo :gitme:
İnternete satışa koyuldu maalesef...
Bencede çok güzel bir başlangıç olmuş güne:)günayyyydııınnnnnn,güzel bir gün diliyorum hepimize inşallah :))))
biriciğim vallahi hiç hayır demezdim o kahvaltı sofrasına ama canım bugün çok güzel bir kahvaltı ettim....
kociş gececiydi ya.....sabah gözümü bir açtım,yatağa gelmiş başucumda,öpüyor,kokluyor,seviyor....ayyy dedim ne kadannn güzel bir sabah.....
baktım bizimkinin meyli başka yöne kayıyor....ayy dedim çok uykum var,döndüm sırtımı uyumaya devam ettim kaydirigubbakcemile3
dalmışım o ara...sonra kocişin sesiyle uyandım.....Aşkım kalk hadi kahvaltı hazır :asigim:
ahhh dedim sevgili kocişim dün burada söylediklerimi mi duydu ne.....
gelirken poğaça almış..
diyor karım bak sana poğaça yaptım
ye bakayım güzel olmuş mu......dedim paşam ellerine sağlık süper olmuşlar..... :)))
kahvaltımızı yaptık,çay demleme demiştim ama yine de demlemiş ve 3 fincan içtim muhabbet eşliğinde..iyi de oldu yani....Bir ara hadi geç git bugün falan demeye başladı ama ben yine unutturdum konuyu kaydirigubbakcemile3.
her sabah 8 de zor uyanan ben...bugün 06:55 ten beri ayaktayım...
ve çok dincim,güne çok güzel başladım....
İnş kuşum çok sağ ol:) Dün gece annemi aradım beni almaya geeel seni çok özledim diye 45 dakika mesafede hamdoldun halbuki ama genede çok özleniyor eşimde araba yok o yüzden gidemiyoruz sık sık, kayınepederinde arabasını almak istemiyorum sürekliellerine sağlık canm yanık falan bişi olmas :))))
ayy canm benmm bende çok ağlıyordum bin pişmandm ama zamanla alışılıyoo
:))))))
tatlmm
beyaz gelinciğiniz???
İnş kuşum çok sağ ol:) Dün gece annemi aradım beni almaya geeel seni çok özledim diye 45 dakika mesafede hamdoldun halbuki ama genede çok özleniyor eşimde araba yok o yüzden gidemiyoruz sık sık, kayınepederinde arabasını almak istemiyorum sürekliAnnemlerde gelmiyor yeni evliyim diye falan filan mafoldumben
arabamız tatlım maalesef oda satılıyo:gitme:
akşamları eşim gelemicek artık beni almaya:gitme:sabahları bırakamıcak:gitme:
zor olucak benim için ama artık yapıcak bişi yok
İnşallah canım ay sonuda dükkanı kapatıyorlarr eşim işsiz kalıcak ...
Bulur yine kendine göre bi iş belki ama ne bilim...
Bulduğu iştede pazar günleride çalışır ben kafayı yerim onsuz evde nefes almak çok zor geliyo bana...
allahı yardımcımız olsun kızlar dua edin bana nolur
:1hug:
tatlmm bu dönemde birbirinize destek olmanız en büyük moral olur
eşinde çok üzülüyordur ama sen ona destek ol
inş kendine göre bi iş bulur hemen:1hug::Saruboceq:
Niye ki?j Aileni mi özledin yoksa bende çok ağlıyorum :gitme::1ninca:
adaer kullanıcısından alıntı
günayyyydııınnnnnn,güzel bir gün diliyorum hepimize inşallah :))))
biriciğim vallahi hiç hayır demezdim o kahvaltı sofrasına ama canım bugün çok güzel bir kahvaltı ettim....
kociş gececiydi ya.....sabah gözümü bir açtım,yatağa gelmiş başucumda,öpüyor,kokluyor,seviyor....ayyy dedim ne kadannn güzel bir sabah.....
baktım bizimkinin meyli başka yöne kayıyor....ayy dedim çok uykum var,döndüm sırtımı uyumaya devam ettim
dalmışım o ara...sonra kocişin sesiyle uyandım.....Aşkım kalk hadi kahvaltı hazır
ahhh dedim sevgili kocişim dün burada söylediklerimi mi duydu ne.....
gelirken poğaça almış..
diyor karım bak sana poğaça yaptım
ye bakayım güzel olmuş mu......dedim paşam ellerine sağlık süper olmuşlar..... :)))
kahvaltımızı yaptık,çay demleme demiştim ama yine de demlemiş ve 3 fincan içtim muhabbet eşliğinde..iyi de oldu yani....Bir ara hadi geç git bugün falan demeye başladı ama ben yine unutturdum konuyu .
her sabah 8 de zor uyanan ben...bugün 06:55 ten beri ayaktayım...
ve çok dincim,güne çok güzel başladım....]
ayy canm benmm bende çok ağlıyordum bin pişmandm ama zamanla alışılıyoo
:))))))
biricik_57 kullanıcısından alıntı
gunaydın kızlarrr çayı koydum kahvaltıyı hazırladım hadi yavaş yavaş sofraya buyrun
kızlar yine benim kanamam var( bıktım artık yaaa 28 inden beri hala devam ediyo???
Cisil kullanıcısından alıntı
günaydın herkese
.....
eşim tekrar döndü
ana bi baktımmm mutfakkk acayip makinaya koydum topla temizle derken saat oldu 2
2,30 da geldiler şimdi iyiymiş kayınvalidem
ve biz 3 de yatakdaydıkkk öksürüğüm hala devam ediyo
uygusuzluğum var
caspersy kullanıcısından alıntı
cisilimm geçmiş olsn canm benmm
nurdancmm bi dr a gitsen canm yaa
biricikk bu sofra kaçmazz sıcacık simit alıp geliyorum :))))
herkese günaydınnn
bende akşam gittm aşkıma güzel bi sofra kurdumm
yeni denemelerim vardı :)
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?