sorma canım yha allahtan kayınvalidemler falan hiçbişeye karısmadı yani yok o olmaz şu olsun bu olsun demediler her seyi biz nişanlımla hallettik kaydirigubbakcemile3 inş bi sorun cıkadan düğünüde hallederiss :Saruboceq:
korkma canım miyom kontrol altına alındıktan sonra korkulacak bişi yok.bakalım bugün doktorumu arıycam gel derse yarın giderim inşallah bi sonuç olur.evlenmeden önce hiç sorunum yoktu elenmeden 1 ay önce bi bozuldu bi daha düzelmedi sağlığımAllah yardım etsin canım ya çok zor bi durum annemde miyom var kanama yapıyor o da aklım çıkıyor,çok korkuyorum kanamalardan inş iyileşirsin olumunekankayizsmile
seninki ne zaman
korkma canım miyom kontrol altına alındıktan sonra korkulacak bişi yok.bakalım bugün doktorumu arıycam gel derse yarın giderim inşallah bi sonuç olur.evlenmeden önce hiç sorunum yoktu elenmeden 1 ay önce bi bozuldu bi daha düzelmedi sağlığım(
benimde on günüm kaldı
gelip geçiyor zaman meraklanma
inş canım ya öncesinde uzun bi beraberlik olunca ve hala bi kademe atlayamayınca kötü oluyorum ve regl günümü yakın olumsuzluklardayım eyvahedigeldismile
zaman su gıbı akıp gecıoooo valla nısanlandgıgım gunu dun gıbı htrlıorum kaydirigubbakcemile3
zaman su gıbı akıp gecıoooo valla nısanlandgıgım gunu dun gıbı htrlıorum kaydirigubbakcemile3
haklısın şeker
o biraz sıkıntılı
ama ne yapacaksın hem seviyorsan yaşadığım her gün güzel
güğzel düşün ya yanında olmasaydı ya başına bişi gelseydi allah korusun ve bir daha asla göremeseydiniz
insan bazı güzellikler için sabırsızlanıyor evet ama ya aksi olsaydı
neden resmiyet olmuyor güzelim
kızlar mutfaga dantel perde yaptırmayı düşünyorum
ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?