Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inş canım çoğu gitmiş azı kalmış olumunekankayizsmile darısı başıma umarım benimkide sorunsuz olur kaydirigubbakcemile5

Allah yardım etsin canım ya çok zor bi durum annemde miyom var kanama yapıyor o da aklım çıkıyor,çok korkuyorum kanamalardan inş iyileşirsin olumunekankayizsmile
korkma canım miyom kontrol altına alındıktan sonra korkulacak bişi yok.bakalım bugün doktorumu arıycam gel derse yarın giderim inşallah bi sonuç olur.evlenmeden önce hiç sorunum yoktu elenmeden 1 ay önce bi bozuldu bi daha düzelmedi sağlığım(

ah canım ya çok geçmiş olsun anemin miyom arada kanama yapıyor ama vajina girişinde flan değil eğer alınacaksa karnı kesilip alınacakmış ters bi yerde birazda büyük dışardan karnına bastırınca ele geliyor

geldi uyus patroncukk
bakalım maaşımı verecek mi
salı ya da çarş veririm dedii ama belli olmas..
perşembeye de dolabn parası verilecek off inş alırım maaşı

inş canım ya öncesinde uzun bi beraberlik olunca ve hala bi kademe atlayamayınca kötü oluyorum ve regl günümü yakın olumsuzluklardayım eyvahedigeldismile

haklısın şeker
o biraz sıkıntılı
ama ne yapacaksın hem seviyorsan yaşadığım her gün güzel
güğzel düşün ya yanında olmasaydı ya başına bişi gelseydi allah korusun ve bir daha asla göremeseydiniz
insan bazı güzellikler için sabırsızlanıyor evet ama ya aksi olsaydı

zaman su gıbı akıp gecıoooo valla nısanlandgıgım gunu dun gıbı htrlıorum kaydirigubbakcemile3

valla benimki su gibi aktı gitti
kasımda tanıştık biz 2009 kasım
2010 ocakta nişanlandık 1,5 aylıkken
2010 temmuzda evleniyoruz o sebeple ben pek sabırsızlık yaşamadım
hatta yavaşlatmaya çalıştım

Aynen öyle canım inş bu günlerde geçecek,maksat beraber olmak sevmek,sevilmek kısmetse elbet aynı evi paylaşırız olumunekankayizsmile

neden resmiyet olmuyor güzelim

olacak ama daha 1 sene okul var sonra askerlik var,mezun olmadan babam hayatta izin vermez zaten benim mesleğim hazır ama onunki muamma birde iş sorunu var maddi durumlarda kötü kayınvalidem cadı sanırım eyvahedigeldismile yani 5 senedir anladığım kadarıyla

anladım jean allah yardımcınız olsun beklemekte zor.
ben 1,5 sene içinde tanıştım nişanlandım evlendim..
Eşim çok sabırsızdı duramadı kaydirigubbakcemile3
beklemekte zor yaa inş beklediğine değer cnm.
ben bekleyemezdim sanırım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…