Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hşg hemşoooommm nerelerdesin yahu sen kaydirigubbakcemile3
yakın biz zamnda hiç olmıcam hemşoo...

günaydn canmm
neden tatlm yaa

işten ayrılıorumy abitanemm.
eşimle dün konuştuk burdan çıktıgım takdirde başk ayerde çalışmama hiç sıcak bakmıoo..
yapamıcak kızlar biliorumm yapamıcak.
birsürü taksit varken yapamıcak.
ama ben böle dediğimde inkar edio.
yaa benim ihtiyaçlarımı bile karşılayamıcak..

:)))
ne güzel telaşlar yaff
geçen seneye döndüm bi an :)
bende davetiye nasl olsnn
ya gelinlik diye dolanıp duruyordum :)))

valla hiç ne zevk alıyorum ne heycannn sadece cok sıkıldımm kaydirigubbakcemile3 bian önce şu düğün bitsede tatile gidip kafamı dinlesem diorum :roflol:

benim davetiyem on numara oldu görmediniz tabi siz

biricik işsizlik öle kötü ki öyle zorluyor ki erkekleri çünkü kendilerini sorumlu hissediyorlar ama ellerinden bişi gelmiyor

canınızı sıkmayın geçecektir hepsi allahın izniyle hem çoğu iş yeri pazar tatil oda öle bir yer bulur meraklanma

Mavinin konusu kapatılmış dün girmediği için noldu acaba bugün buluşucaklardı Can ile

ay canım cok üzüldüm yha neden baska yerde calısmanı istemiyorki ikna etmeye calıssaydın sıkma canını inş her sey düzelirrbilmiyorumkismile

saol bitanem .çok saol

eklede bakalım dawetiyene kıss meraq ettim

ay canım cok üzüldüm yha neden baska yerde calısmanı istemiyorki ikna etmeye calıssaydın sıkma canını inş her sey düzelirrbilmiyorumkismile

zaten buraya girdiğimdede problem çıkarmıştı..
istemiodu çalışmamı.
ama kaynanayla oturunca oda razı oldu işte.
şimdi evide ayırdık.
ama dünya borç var ..
ben hallederim falan dioda hiç alakası yok..
üüff hem iş bulabilicekmiyim bakalım..

anlıyorum canım erkekler bide böle inat oluyolar sanki çalısınca ne olcaksa inş kocişin ikna olur biran önce taksitlerinizi falan ödersiniz canım yha

erkeklik yapıyo işte merak etme çalışıcaksın isoldecim..
benim eşimle çok tartışırdık bekarken en fazla 1 sene derdi şimdi çıkarım die ödü kopuyo

nabersiniz bebekler gezmekten vakit bulamıom giremiom yaw:bbo: ereglimmmmmm mesaj atmısın cevap verdim kuşum
sizler nasılsınız kızlar

erkeklik yapıyo işte merak etme çalışıcaksın isoldecim..
benim eşimle çok tartışırdık bekarken en fazla 1 sene derdi şimdi çıkarım die ödü kopuyo

umarım yaaaa.
ya ben dedim zaten bi ömür çalışmıcamki bebek olana kadar diorum.
biraz kabul eder gibi oluo.
sonra tekrar celallenio.
güzel bi iş bulursam eger ikna edilir gibiyaaa..
ama ağzımada mıçar yani..
biliom çnk huyunu....

biz burda sinir stressss olalım sen ges you know alsanaalsanasmile şaka şaka nabalım hepimiz bunalım takılıos iştee sende ne var ne yok

tatlm ya üzülmee..
eşin çalşmana izin verecekk çünkü taksitler borçlar kolay mı bi kişinin
üstlenmesi

valla hiç ne zevk alıyorum ne heycannn sadece cok sıkıldımm kaydirigubbakcemile3 bian önce şu düğün bitsede tatile gidip kafamı dinlesem diorum :roflol:
kaydirigubbakcemile3

bakalım lovee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…